Oud Big Brother deelnemer Michel krijgt nog een groots afscheid

Oud Big Brother deelnemer Michel krijgt nog een groots afscheid

Gisteren verliet, op de valreep Michel het Big Brother huis. Big Brother fans vragen zich af waarom Michel geen uitgebreid afscheid kreeg zoals voorgaande deelnemers. Op social media maar ook hier op BigBrotherNederland.nl regent het dan ook negativiteit over de “roemloze” exit van Michel. De producent heeft inmiddels een reactie gegeven op het vertrek van Michel. Zo laat Jeroen Compeer het volgende weten aan het AD, “Dat komt goed in de live-uitzending. De halve aflevering zal in het teken staan van zijn afscheid”. De ophef verbaast hem een beetje. “We hadden dit donderdag aangekondigd, maar het laat maar weer zien hoe erg Big Brother leeft bij de hardcore fans.”

Michel zelf is inmiddels thuis, zo laat hij via Instagram weten. Vanmorgen is hij opgestaan met de polonaise en heeft hij vastgelegd op video. Michel laat via Facebook weten dat zijn afscheid nog mooi en groots in beeld gebracht gaat worden. Verder bedankt hij zijn fans en wil positief blijven over het programma. Morgen zien we dus meer over het vertrek van Michel….

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4.5]
Er zijn 23 reacties op dit artikel
 1. Aggie2 at 12:48

  Kennelijk heeft je verblijf in het Big Brother-huis je geïnspireerd om ook thuis bij het opstaan de polonaise te doen. Je zou dit eigenlijk aan de bedenkster van deze regel, Jill, moeten laten zien via het TV-scherm in de woonkamer van het Big Brother-huis. Zou ze leuk hebben gevonden!!!

 2. BBfan at 12:53

  BB op tv loopt toch achter, live is het niet alleen donderdags. Dus dat gaan we nog terug zien op tv vandaag of morgen zijn exit.

  Ik ben geen fan van Michel maar hij heeft het wel goed gedaan.

  IK hoop op Jill of Liese en dan is het BB avontuur weer voorbij, wat jammer ik hoop dat het dan ook weer terug komt en geen herhalingen van andere landen. Nee BB moet terug met nieuwe bewoners.

 3. Ant at 12:57

  Top jongen was mooi om je zo te leren kennen en wat jammer net voor de finale eruit maar jullie zijn ook allen top.Nu hopen dat Jill of Lies wond dat zijn mijn favorieten .En pas op he dat je niet iedereen nu kunt knuffelen, wat hadden jullie meer vrijheid als wij,daar was ik wel een beetje jaloers op.Het ga je goed.lieve groet van een Oma fan

 4. anita at 13:05

  DAG MICHEL. FIJN DAT JE HET AFSCHEID TOCH MOOI MAG MEEMAKEN. DAT IS DAN OOK FAIR. JE BENT EEN TOPKEREL. VEEL GELUK EN HOPELIJK MAG JE LEVEN BUITEN HET HUIS VAN BB ELKE DAG EEN MOOI AVONTUUR VOOR JE ZIJN. VEEL GELUK.

  • Nelly at 20:47

   Michel, je was een fantastische deelnemer en echt een top-vent. Altijd aardig, altijd hulpvaardig., altijd super goed met proeven, ijverig, keurig netjes,. We vonden dat je 100% had moeten winnen want dat had je hartstikke verdiend!!
   Jammer dus dat je weg moest.
   Veel geluk in je verdere leven met een lief persoon naast je!!

 5. Mario at 13:11

  Mooi gezegd door onze MICHEL was overal voor in en wilde steeds helpen en alles uitpraten en uitleggen CHAPEAU beste Michel

  Wij hebben genoten van je, en gaan zeker de 2 avonden nog kijken veel plezier op de finale avond

 6. Cynthia at 13:34

  Zie je wel, zoals altijd weer een topper, we hadden ook niet anders van hem kunnen verwachten dan dat gewoon netjes zou reageren. Deze man heeft echt een hart van goud en staat echt voor iedereen klaar, en ja ook voor Jerrel zou hij klaar staan als het nodig is want zo zit deze vent gewoon in elkaar.

 7. Corina at 13:36

  Michel top kerel goed gedaan. Mijn favoriet is liese heb ik al van dag 1.
  altijd voor?? haar gestemd hopelijk wint zei het .groetjes uit belgie

 8. Gery at 15:02

  Top gedaan van Michel ..ik vind het zo jammer dat je eruit ben! Had erop gehoopt dat Jill eruit zou gaan (persoonlijk) vind ik haar geen finale kandidaat. Niet iedereen over mij heen vallen ik zeg gewoon wat ik vind en that’s it .

  Hetzelfde geldt Liese maar ja ..Verder petje af voor Michel en voor Nick

 9. Sjoerd at 16:24

  Je deed het geweldig en bent een prachtig persoon Michel. Jammer dat je nog weg moest, maar je mag trots zijn op alles dat je in het huis hebt gedaan en wat je voor andere bewoners (in het bijzonder Julie) hebt kunnen betekenen. Ik had verwacht dat alle bewoners in de loop van de dag hun koffer hadden moeten pakken en dat er dan tijdens de dagelijkse uitzending een stukje besteed zou worden aan de live exit. Nu was het inderdaad roemloos en niet passend bij hoe BB de gehele serie met de bewoners is om gegaan (zeer resepectvol, positief, ondersteunend als het moest en weten waar de grenzen lagen (bijv. met drank tijdens feestjes)). Nogmaals alle respect voor iedereen die dit seizoen heeft mogelijk gemaakt en ik hoop heel erg dat dit niet de laatste keer is geweest dat BB (Nederlandse versie of in samenwerking met België) op televisie en via de streams te bewonderen is geweest.

 10. Diana at 18:40

  Wat een mooi bericht van Michel, en ja hij heeft zeker een mooi afscheid verdiend
  En fijn dat hij er zo goed mee om gaat. Jammer dat het bijna voorbij is. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar! Ben heel benieuwd naar de liveshow morgen.

 11. BBFan at 20:53

  Je bent een prettige en sociale persoonlijkheid Michel, zo openhartig en zorgzaam, jij hebt deze editie van BB mooier gemaakt, neem de levenslessen en ervaringen mee en alle goeds gewenst voor je toekomst! Thnx

 12. Neeltje at 06:04

  Goede morgen Michel,ik mag dan wel 75 jaar zijn haha,maar je bent voor mij echt een kanjer met veel zelf discipline,ben je altijd blijven volgen en ja aan alles komt een eind !en er kan maar één winnaar zijn .Wens je het aller beste en gun je een liefdevolle liefde in de toekomst toe ,je komt haar vast nog wel een keertje tegen ,helaas heb ik geen dochters haha,maar even goed jongen het aller beste ,vr gr een Fan!van jou

 13. Dick at 14:27

  Is goed geweest voor big brother
  Zal niet verlegen zitten om een vrouwtje, gezien al die vrouwelijke fans.
  Wel pas na de zesde date. Anders schiet het sporten er bij in.
  Veel succes met de rest van je carrière.

 14. suus at 00:09

  Lieve Michel, wat heb ik al die tijd van jou genoten en met respect heb ik gekeken hoe netjes jij met de medebewoners om bent gegaan. er kwam geen onvertogen woord uit jouw mond, in tegenstelling tot sommige andere bewoners. zo jammer dat ze jou er eerder uit gehaald hebben. in dat stemmen geloof ik niet zo erg meer want er is zoveel op jou gestemd! Ik had het jou zo gegund maar gelukkig geef je zelf al aan dat je een fijne tijd hebt gehad in het huis. ik wens je nog heel veel geluk en liefde toe want dat verdien je. je bent een kanjer! liefs, Suus

 15. Cees 71 at 14:10

  Beste Michael, 71 jaartjes jong maar toch een zeer grote fan van Big Brother, Ik vond deze serie leuker dan welke andere voorafgaande aflevering. Uiteraard wordt een programma gemaakt door de deelnemers en vaak enkele die er boven uit springen. Je voelt hem al aankomen, daar ben jij er EEN van op de bovenste trede. Al die nominaties en stemmingen neem ik met een korreltje, wat heet een pak zout. M.i. staat vooraf vast, dat onder normale omstandigheden een jong persoon moet winnen om het imago van de producent hoog te houden bij de jongeren. Ik gun het Jill heel erg, maar toch Michael heeft Big Brother duidelijk een kans gemist. Nu even rustig genieten, binnen de corona mogelijkheden en daarna weer de draad oppikken en wie weet, er zaten nog meer mensen in het huis he, ongeacht hun huidige status. Sommige dingen in het leven kun je moeilijk tegenhouden of moeten slijten. You know what I mean………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *