Zo verliep de laatste dag van de finalisten in het Big Brother huis

Zo verliep de laatste dag van de finalisten in het Big Brother huis

Het is vandaag de laatste dag in Big Brother, er gebeurd niet zo heel veel. Na enige kleding stress bij de dames is de finale kleding uitgekozen. Er wordt wat geluncht en volgens Jill staat er een flink scherm op het finale podium. De dag bestaat voornamelijk uit inpakken. En alle spullen in de koffers krijgen is best een opgave. Verder mogen de bewoners genieten van wat muziek die Big Brother draait. Jill doet haar nagels, Nick geniet liggend op de bank van muziek en Liese vergezelt hem. Rond 17:00 uur worden de bewoners naar de woonkamer geroepen om kijkersvragen te beantwoorden, deze zijn ingestuurd via Instagram. Daarna zien we Liese koken, Jill kijkt nog even naar het podium van de finale en ziet oud bewoner Patrick lopen. Zodra ze dat gezegd heeft laat Big Brother weten dat haar actie niet goed is. Na het eten duiken de dames onder de douche en maken zich klaar te maken voor de finale. Ook Nick doucht zich en maakt zich klaar. Het is nu wachten totdat de finale begint. Uiteraard komen we daar nog uitgebreid op terug, zoals je van ons gewend bent.

Lees ook: Big Brother huis wordt nog niet gesloopt, er zijn plannen voor een tweede seizoen

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Marga at 20:59

    Het stemmen vanuit België ging voor de finale heel moeizaam.Heb heel lang moeten wachten voordat ik mijn stem uiteindelijk kon uitbrengen.
    Ik ben direct begonnen toen de lijnen open gingen en er was nog 6 minuten te gaan toen het uiteindelijk gelukt is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *