Home » Winnares van Big Brother Jill over haar tijd in het huis

Winnares van Big Brother Jill over haar tijd in het huis

Door BigBrotherNederland

Jill is de winnaar van Big Brother 2021, gisteren won ze de finale. Voordat ze de buitenwereld in ging gaf ze nog een interview. Hoe heeft ze haar avontuur ervaren?

Ik had het gehoopt maar verwacht nee begint Jill. Al sinds het eerste moment dat ik hier binnen kwam dacht ik al van ik hoop dat ik langer in het huis zit dan ik in quarantaine heb gezeten. Het is maximum twee weken, dacht ik. Ik zit hier nu met mijn geld lacht ze. En de winnaar dat is natuurlijk het aller mooist. Ik voel van alles, ik heb er gewoon geen woorden voor. Dat is het gewoon. Maar het is zo mooi, zo fijn. Het is gewoon ongelooflijk, zo dankbaar voor alles en iedereen. Hoe ik het allemaal heb ervaren? Ja mooi, heel mooi. Heel mooi experiment. Ik heb het echt gezien als experiment en ik heb soms echt wel dat ik dacht van “hmmm”… dat ik mezelf tegenkwam. Ik ben zo gegroeid, van een onzeker meisje naar waar ik nu sta, ik denk dat ik wel sterk in mijn schoenen sta. Ik wist niet eens dat ik zo onzeker was. Op een gegeven moment had ik thuis ook niet meer het gevoel dat ik van dingen genoot zeg maar. Of dat ik dacht van dat is normaal dus… En hier heb ik echt beseft van, wat dacht ik eigenlijk raar. Ik moet echt genieten van al de kleine dingen die bestaan. Ongelooflijk. Elk klein momentje dat komt, ga ik van genieten en heel veel eierkoeken eten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4]

Ook interessant:

17 Reacties

Marianne 9 april 2021 - 08:42

Goed gedaan Jill geniet nu van je tijd weer thuis

Beantwoord
Theo 9 april 2021 - 08:43

Ze had ook die “gestolen” € 15.000 door een “bewoner” erbij moeten krijgen !!

Beantwoord
Reg Nog 9 april 2021 - 10:00

Is niet gestolen hé BB heeft het aangeboden En daarna is er met geld gegooid om het bedrag snel aan te spekken ?

Beantwoord
Hans S 9 april 2021 - 14:21

Matt heeft terecht dat geld gepakt en er is niks gestolen dus top gedaan Matt ik had ook voor die 15000 gegaan.

Beantwoord
Gerrie 9 april 2021 - 08:44

prachtig verhaal van een hele leuke meid

Beantwoord
Tientje 9 april 2021 - 09:02

Van♥️e gefeliciteerd, Jill !!! Goed gedaan ??% DE WINNAAR ?

Beantwoord
Sjoerd 9 april 2021 - 09:09

Jill gefeliciteerd met de overwinning. Je hebt je een enorme ontwikkeling als persoon doorgemaakt en hoewel ik in het begin geen fan van je was, ben ik je de laatste weken absoluut gaan waarderen. De finale was wel een grote teleurstelling. Het niet kunnen stemmen toen het er echt toe deed, zorgt er voor dat het avontuur stopt met een naar gevoel. Ook de invulling van de finale moet nog maar eens goed over dacht worden. Het voelde sfeerloos, vrijwel geen interactie met de oud bewoners, vrijwel geen interactie met de familieleden en vrienden van de finalisten en heel veel filmpjes en compilaties om de tijd maar te vullen. Dat moet echt beter kunnen met bijvoorbeeld gesprekken in blokjes met alle afvallers over hun tijd in en vooral hun tijd na het huis. Maar goed, nu rest er een enorme leegte. Niet meer opstaan met de bewoners, de hele dag naar ze kijken en weer gaan slapen met de bewoners. Het is stil geworden en dat voelt niet prettig. Dank aan iedereen die dit seizoen van BB mogelijk gemaakt heeft. Ik heb er met volle teugen van genoten en ontelbare uren naar de live streams gekeken. Trek een aantal lessen uit dit seizoen (wat mij betreft hoeft er aan het avontuur zelf niet heel veel aangepast te worden) en op naar een nieuw seizoen.

Beantwoord
Gery 9 april 2021 - 10:41

Slecht georganiseerde finale , geen sfeer niet voorbereid op de stem-procedure en de vorige bewoners hingen er maar bij .Flink aan sleutelen mochten jullie opnieuw een BB2 gaan doen.

Beantwoord
Fred 9 april 2021 - 11:06

Hey Jill,

Proficiat met deze mooie overwinning en prijs.
Heb veel van je genoten in het BigBrother huis en met name van je vrolijkheid, humor en dat je zag dat je zoveel gegroeid bent qua mentaliteit. Daarnaast wil ik overigens ook nog de andere twee finalisten (dus eigenlijk ook Michel!!) plus alle andere bewoners ook absoluut bedanken voor dit mooie BigBrother seizoen en hoop natuurlijk als absolute fan op gauw weer een geweldig nieuw seizoen BigBrother. Tips voor het volgende seizoen; Plaats 3, 2 en 1 alle drie belonen met een prijs met dan bijvoorbeeld plaats 3 en 2 vaste prijzen aangeboden door sponsoren wellicht en de verdiende totale prijzenpot zoals nu voor de winnaar want vond dit net wat te kil zo’n exit.
Trouwens ook exit van de 4e plaats zou via een normale exit in een live-uitzending moeten verlopen is mijn persoonlijke mening. Wat ik overigens ook geweldig vond was dat dit seizoen Vlaamse en Nederlandse deelnemers gezamenlijk deelnamen, super en dat gaf voor mij persoonlijk nog meer sfeer in het huis. Wil bij deze dan ook absoluut alle Vlaamse deelnemers groeten en hoop zeker ook van hen nog eens wat te mogen vernemen. Maar al met al ga het behoorlijk missen en misschien ook leuk om over een poosje een reünie te organiseren.

Beantwoord
Ellyhamers 9 april 2021 - 11:07

Jill je hebt het verdient jij was de gangmaker in het huis GEFELICITEERD

Beantwoord
beppie knops 9 april 2021 - 11:36

ja was gisteren ook zeer teleurgesteld over de finakle niet dat jill heeft gewonnen terecht was altijd voor jill . heb ook niet kunnen stemmen gisteren vond het wat dat betref een groten flop . neem nou michel zou een groots afscheid toch krijgen nou heb niks ervan gezien . ook de hele show van de finale wij zaten als kijkers niet te wachten op oude beelden wij hadden het leuk gevonden om meer gesprekken met de oud bewoners te horen en familie . van de finalisten maar vooral de oud bewoners al met al een zeer teleurstellend big brother dit seizoen . had er naar uit gekeken maar is mij zwaar tegen gevallen kan niet in de schaduw staan van de oude opzet van big brother.. weet niet wat ze hier mee hebben willen bereiken . maar blijf zeggen was dit keer jammer genoeg 3x niks ze moeten maar eens goed gaan nadenken 3 maanden lang naar ouwe muk zitten kijken s avonds je liep altijd 2 dagen achter en dan werd het nog iedere keer herhaald dit is mijn mening en maar ik hoor van mensen .. ben ik niet de enige die zwaar teleur gesteld is met deze big brother afleveringen .

Beantwoord
Anne 9 april 2021 - 15:49

LIEVE Jill,
Je bent gewoon jezelf geweest in BB, wij hebben iedere dag genoten speciaal van jou nuchterheid. Wat ben je een lieve jonge vrouw. Ze hebben je niet voor niets heel vaak genomineerd. Je was een hele sterke speler. Ga nu maar lekker genieten van je mam en opa en oma.

Beantwoord
R 9 april 2021 - 17:03

Lieve Jill, gefeliciteerd met jouw overwinning!! Je bent een lieve meid die gedurende haar tijd in het huis tot inzichten is gekomen die je de rest van je leven positief zullen kunnen beïnvloeden.
O ja, en dan nog dit: Het stond als een enorme paal boven water dat Matt ook een oogje op jou had. Hij en Thomas wisten dat van elkaar zonder woorden. Matt is een super onzeker jongetje en ging gewoon vervelend doen in de media uit wraak omdat hij jou niet kon krijgen. Een typische “NEVERGONNAGETITGUY” lol!!! Heb ik zelf al vaker meegemaakt. Hij ging puur uit frustratie dingen zoeken, opblazen en dingen verdraaien om jou imago omlaag te halen. Laat je niks aanpraten door hem! Je hebt niets verkeerd gedaan. Niet eens op ingaan. Gewoon negeren, hahahaha.
Thomas is trouwens, naar mijn mening, 1000 keer knapper en leuker zowel van binnen als van buiten zonder zo’n zelf aangemeten en gekopieerde nephouding met praatjes. Alle geluk Jill!

Beantwoord
Louche 9 april 2021 - 17:10

Zo leuk Jill, Nick kwam voor de knaakskes. Hij was zeker een sterke speler! Of stond goed in het experiment. Maar hij is de eneige speler die 50 Euro armer is weg gegaan uit BB. Da’s toch tof he!

Beantwoord
carina beckers 9 april 2021 - 17:46

Jill gefeliciteerd jij was top in het huis

Beantwoord
yvonne 9 april 2021 - 19:12

jill je hebt het echt verdiend,het ging bij mijn tussen jou en nick en naomi ik zou het leuk vinden als ik met jullie en keer in het huis kan gewoon even weg uit de gekeken wereldt van corona en gezelliggen dingen kunnen doen ! !

Beantwoord
Roos 10 april 2021 - 22:39

Spijtig dat er maar een persoon kan geld krijgen. Het mooiste dat ze konden doen is de pot verdelen naar de 2 laatste finalisten. Om eerlijk te zijn zou de winnares nu alle bewoners moeten uitnodigen voor een etentje. Tenslotte heeft iedereen toch bijgedragen om zo een hoog bedrag bij elkaar te krijgen. Een etentje voor elke bewoner zou het minste kunnen zijn dat de winnares kan schenken.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page