Home » Thomas en Jill gaan uitzoeken wat ze voor elkaar voelen

Thomas en Jill gaan uitzoeken wat ze voor elkaar voelen

Door BigBrotherNederland

Jill heeft Big Brother 2021 gewonnen en mocht naar huis met een geldprijs van maar liefst €70.405,50 euro. Maar Thomas noemt zichzelf ook een winnaar,  “ik heb ook een mooie prijs gewonnen”, vertelt hij over zijn gevoelens tegen De Telegraaf. Ook Jill is nieuwsgierig, “iedereen vraagt me hoe het nu verder gaat. Geloof me, ik wil het zelf ook weten.”

Thomas en een paar andere oud deelnemers kwamen voor de finale nog op bezoek in het Big Brother huis. Thomas geeft toe dat hij Jill miste en Jill had ook gevoelens. “Het was eigenlijk niet de bedoeling. Maar als het van beide kanten komt en dat gevoel is er, dan hou je dat niet tegen. We hadden heel veel plezier en van het één kwam het ander. Daar heb ik totaal geen spijt van”, vertelt Thomas in gesprek met Privé. Als ik eerlijk ben, klikte het wel meteen met Jill. Maar dat was op een vriendschappelijk niveau. Nooit bij stil gestaan dat dit wel eens wat meer kan worden. We hebben samen zoveel plezier gemaakt, dat is niet uit te leggen. Een gevoel wat diep van binnen zit. Alle momenten zitten nog zo vers in mijn geheugen, ik ben niks vergeten.” Toen Thomas op bezoek was in het huis spraken de twee over hoe ze het wilde proberen met elkaar na Big Brother. “Jill vertelde hetzelfde gevoel te hebben van leegte. Ze miste ook iets. En ook zij heeft veel moeten huilen omdat ze zich rot voelde door het gemis. Eigenlijk is het gek. In het huis was dat gevoel er niet, toen we nog samen waren. Dat heeft vast en zeker ook te maken met alle camera’s die op je gericht zijn.” Thomas heeft geen spijt van zijn innige kus met Jill.  “Dat was niet tegen te houden. Natuurlijk waren we er ons van bewust dat dit heel wat los ging maken in België en Nederland. We gaan zo snel mogelijk afspreken. Dan gaan we nog meer praten en kijken wat onze gevoelens met ons doen. Dat is misschien ook wel leuker dan dat er wat in het huis was gebeurd. We kunnen elkaar in alle rust gaan ontdekken. Daar houd ik mij aan vast. Als Jill de ware voor mij is, ben ik er wel klaar voor. Als het komt, dan komt het.”

Jill mocht na de finale van Big Brother naar huis met een cheque van €70.405,50 euro. Dit bedrag wil ze gebruiken om haar studieschuld aan haar opa af te lossen en deels doneren aan het Prinses Maxima Centrum. “Ik ga snel een afspraak maken voor die donatie zegt Jill. Dit is echt iets dat me na aan het hart ligt, dus ik hou mijn woord.” Hoe ze over de band met Thomas denkt? “Werkelijk iedereen vraagt me hoe het nu verder gaat lopen tussen ons. Geloof me, ik wil het zelf ook weten”, zegt Jill lachend. “We hebben gelukkig de tijd om dat verder te ontwikkelen, om te kijken of het gaat om vriendschap of meer.” Momenteel is er een reisverbod door het coronavirus, dus fysiek langsgaan wordt moeilijk. “Maar gelukkig kunnen we wel contact houden via WhatsApp en kunnen we FaceTime gebruiken” legt Jill uit. “En zo gauw het mag, spreken we uiteraard met z’n allen af. Ik zou ook de andere bewoners graag snel weer zien. Ik kijk ontzettend uit naar een gezellig feestje met z’n allen. Uiteraard trakteer ik. Al zal iedereen dan toch minstens een keertje de polonaise moeten dansen” eindigt ze lachend.

Inmiddels heeft de winnares van Big Brother zich ook gemeld op instagram, ze bedankt haar fans voor alle steun:

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.9]

Ook interessant:

2 Reacties

harrij driesen 11 april 2021 - 17:59

lieve jill jammer dat je niet naar tomas kan maar moed houden het komt geod

Beantwoord
yvonne 11 april 2021 - 18:46

super leuk vor thomas en jill,dat ze maar genieten met ze tweeen ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page