Oud bewoner Naomi keert ook terug in het Big Brother huis

Oud bewoner Naomi keert ook terug in het Big Brother huis

De bewoners zijn vanmorgen verrast met een bezoek van Thomas. Hij lag in een bedje in de tuin te slapen. De bewoners waren verbijsterd dat hij terugkeerde. Tijdens het paasontbijt zijn ze helemaal bijgekletst. Een voor een werden de bewoners naar de dagboekkamer geroepen voor een interview. Normaal kunnen streamers niet meekijken maar nu kon dat wel. Ze bewoners werden gevraagd wat ze van de terugkomst vonden. Verder zien we de bewoners een spelletje spelen waar Thomas ook aan meedoet. Tijdens het spelletje wordt ineens de magarena gestart. De bewoners beginnen te dansen en Jill grapt dat Naomi er zo aan komt. Big Brother zegt bewoners kom naar de dagboekkamer! Nick schreeuwt het uit en rent naar de dagboekkamer, daar staat Naomi. Hij geeft de oud bewoonster een knuffel en iedereen is erg blij haar te zien. Wat is hier toch aan de hand schreeuwt Liese. Je ziet er zo goed uit zegt Jill tegen Naomi. Nick heeft er tranen in zijn ogen van. Zo leuk om hier terug te zijn zegt Naomi. Het is raar om weer terug te zijn, ik heb jullie op beeld gezien he! Jullie doen het echt goed, jullie hebben veel teams. De bewoners verwachten dat nog meer oud bewoners komen. Michel denkt niet dat Julie niet komt. Toen Naomi jarig was heeft ze een telefoontje gehad of ze terug wilde komen. Ook vertelt ze aan de groep dat ze afgelopen donderdag in de liveshow zat. Iedereen achter jullie is super trots. En ze geeft alle bewoners de groetjes.

Lees hier meer over de terugkomst van andere oud bewoners:

Oud bewoner Thomas arriveert in het huis
Oud bewoner Matt arriveert in het huis

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.4]
Er zijn 7 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *