Home » Oud bewoner Naomi keert ook terug in het Big Brother huis

Oud bewoner Naomi keert ook terug in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn vanmorgen verrast met een bezoek van Thomas. Hij lag in een bedje in de tuin te slapen. De bewoners waren verbijsterd dat hij terugkeerde. Tijdens het paasontbijt zijn ze helemaal bijgekletst. Een voor een werden de bewoners naar de dagboekkamer geroepen voor een interview. Normaal kunnen streamers niet meekijken maar nu kon dat wel. Ze bewoners werden gevraagd wat ze van de terugkomst vonden. Verder zien we de bewoners een spelletje spelen waar Thomas ook aan meedoet. Tijdens het spelletje wordt ineens de magarena gestart. De bewoners beginnen te dansen en Jill grapt dat Naomi er zo aan komt. Big Brother zegt bewoners kom naar de dagboekkamer! Nick schreeuwt het uit en rent naar de dagboekkamer, daar staat Naomi. Hij geeft de oud bewoonster een knuffel en iedereen is erg blij haar te zien. Wat is hier toch aan de hand schreeuwt Liese. Je ziet er zo goed uit zegt Jill tegen Naomi. Nick heeft er tranen in zijn ogen van. Zo leuk om hier terug te zijn zegt Naomi. Het is raar om weer terug te zijn, ik heb jullie op beeld gezien he! Jullie doen het echt goed, jullie hebben veel teams. De bewoners verwachten dat nog meer oud bewoners komen. Michel denkt niet dat Julie niet komt. Toen Naomi jarig was heeft ze een telefoontje gehad of ze terug wilde komen. Ook vertelt ze aan de groep dat ze afgelopen donderdag in de liveshow zat. Iedereen achter jullie is super trots. En ze geeft alle bewoners de groetjes.

Lees hier meer over de terugkomst van andere oud bewoners:

Oud bewoner Thomas arriveert in het huis
Oud bewoner Matt arriveert in het huis

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.4]

Ook interessant:

7 Reacties

beppie knops 4 april 2021 - 10:12

super

Beantwoord
beppie knops 4 april 2021 - 10:12

wat leuk allemaal zo op naar de volgende

Beantwoord
Anoniem 4 april 2021 - 11:49

Zo leuk om haar weer te horen.

Beantwoord
Simon 4 april 2021 - 14:21

IJdele hoop maar van mij mag ze alsnog winnen. T is weer kijken zoals het was nu ze weer met 8 zijn

Beantwoord
Hans s 4 april 2021 - 15:48

Wat heb ik die stem van Naomi gemist zeg geweldig wat een lieve vrouw is ze toch.

Beantwoord
Roos 4 april 2021 - 18:01

Spijtig dat Naomi niet meer kan winnen.

Beantwoord
Yvonne kerssens 4 april 2021 - 18:27

Super leuk zeg,hoelang blijft ze ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page