Home » RTL5 stort in na stoppen Nederlandse Big Brother

RTL5 stort in na stoppen Nederlandse Big Brother

Door BigBrotherNederland

Het Nederlandse seizoen van Big Brother zit erop en dat heeft invloed op de zender RTL5. Want sinds de stop is de zender in een “kijkcijfer ravijn” gestort. Op het tijdsslot van Big Brother wordt nu de Australische variant uitgezonden. Deze wordt door weinig mensen bekeken. Big Brother scoorde voor de zender RTL5 best goed, een echt kijkcijferkanon was het niet maar voor de zender toch aantrekkelijke cijfers. Vandaar dat er zelfs gedacht wordt over een tweede seizoen van Big Brother. Gemiddeld keken zo’n 400.000 mensen naar de Nederlandse variant. Big Brother Australië scoort ronduit slecht, 70.000 a 100.000 kijkers met een marktaandeel van circa 1.5 procent. Pas over ongeveer een maand komt de opvolger van de Nederlandse Big Brother, dan wordt er een dagelijks liveprogramma “112 vandaag” uitgezonden. Maar of dit programma aan gaat slaan is nog even afwachten…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.4]

Ook interessant:

14 Reacties

wilfried 13 april 2021 - 09:53

ik zou zeggen bb zomerdeitie opstarten van bb nederland

Beantwoord
Rina 13 april 2021 - 09:56

Nou nou ik heb nu paar keer gekeken naar bigbrother Australian is in een op slag net themtasian dus geen ruk aan geef mijn de schatten uit belgie en nederland zo veel maler leuker mis het HEEEEEEEEEEEEL ERG NU DEZE CARONAAAAAAAA

Beantwoord
wim 13 april 2021 - 09:58

wij vinden de australische versie veel leuken om te kijken

Beantwoord
Willy 13 april 2021 - 10:16

De Australiër bigbrother is ook niet leuk het huis is al zo onpersoonlijk met al die kleurtjes en onze mensen waren ook echt leuk ik zou zelf mij er zo voor op geven

Beantwoord
anita 13 april 2021 - 10:56

Ik vind de BB VAN AUSTRALIË heel leuk. Spectaculair huis en gigantische spellen. Misschien nog onbekent bij veel mensen. Maar ga het eens kijken. het zal je misschien dan toch verbazen en je overhalen. Hopelijk veel kijkplezier.

Beantwoord
Mini 13 april 2021 - 12:24

Zo snel mogelijk een nieuwe Big Brother!

Beantwoord
Dick 13 april 2021 - 12:29

Toch maar fab. 5 betaald terug. Goede basis voor kijkers. Kandidaten selecteren met spelletje zodat kijkers al een zekere bekendheid heeft met bewoners.Mensen blijven dan beter hangen na eerste afleveringen.

Beantwoord
Annemarie 13 april 2021 - 12:31

Ik vind de Australische variant wel leuk, er gebeurt meer, maar dat komt ook omdat je alleen de uitzending kan zien, ik doe dat via Videoland. Iedere dag nomineren door degene die het spel wint is wel leuk ook het uitzetten van iemand iedere dag, daardoor zie je meer games. Ik zag er al een paar voorbij komen die ook hier waren. En de uitzending is veel langer dan hier was.

Beantwoord
Sjoerd 13 april 2021 - 12:59

De Australische BB spreekt me totaal niet aan. Vreselijk huis en vrijwel alle bewoners doen zo overdreven. De Nederlands/Belgische groep was fantastisch en vormde daarmee de kracht van het programma. Gisteravond had Matt een live stream op Insta en kwamen allerlei oud bewoners (Julie, Naomi, Liese, Nick, Mike, Thomas, Michel, Ziko) langs en eens te meer bleek weer hoe goed ze met elkaar over weg kunnen en hoeveel onderling contact ze nog hebben (vandaag ging Michel naar België om bij te gaan praten met Julie, Naomi en Nick). Ik hoop dat ook van harte dat als er een tweede seizoen komt, de casting vergelijkbare type personen zal opleveren. De televisie bazen zullen misschien denken dat er meer spraakmakende mensen het huis in zouden moeten (een Theo of een Jerrel) maar juist nu ik de hele serie aan het terugkijken ben, blijkt nogmaals dat genoemde personen (heb dik 2 weken gezien, dus nog geen Jerrel) helemaal niks toevoegen en de groep alleen maar verdelen en de sfeer benadelen.

Beantwoord
Daniel 13 april 2021 - 15:27

Ik vind Australië versie ook veel mooier

Beantwoord
Anoniem 13 april 2021 - 15:36

De Australische Big Brother vinden wij wel gaaf. Hebben al zoveel gelachen. En nomineren doen ze zelf. En gelijk in dezelfde aflevering de uitslag.

Beantwoord
Hans S 17 april 2021 - 18:27

Daar ben ik het helemaal met je eens , ik vind Kieran zo leuk die zit steeds iedereen tegen elkaar op te zetten.

Beantwoord
Han 13 april 2021 - 17:45

Goed idee een zomereditie van een totaal Nederlandse BB. Alleen langer dan 100 dagen en bij inactiviteit of constant nominatie gezeur moeten ze direct op de nominatie komen.

Beantwoord
Hans S 17 april 2021 - 18:25

Ik keek alles terug op Videoland zonder reclame wat een verademing is dat je kijk veel rustige en je heb geen reclame irritatie.
Big Brother Australië is best wel leuk.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page