Bekijk hier hoe het Big Brother huis gebouwd is

Bekijk hier hoe het Big Brother huis gebouwd is

Het Big Brother huis in Amsterdam is in korte tijd opgebouwd. En is van alle gemakken voorzien. Van compleet nieuwe badkamers met luxe sanitair tot een grote leefkeuken en chill gedeelte in de tuin. Volgens de firma die het huis gerealiseerd heeft was de bouw van een drie meter hoge muur ter afscherming van publiek een grote uitdaging. Het projectteam heeft de bouw volgens planning weten uit te voeren en op tijd afgerond voor de start van de opnames. Inmiddels is Big Brother 2021 ten einde maar er komt mogelijk een tweede seizoen. Benieuwd hoe de bouw van het Big Brother huis gegaan is? Kijk het dan terug in onderstaande video:

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.4]
Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. D. Oedels at 14:11

  Wat ik graag ook eens zou willen zien (en dat komt uit beroepsmatige interesse weg) is de backstage omgeving. Hoe ziet de regiekamer eruit, waarvoor zijn de beide ‘loze’ ruimten met speigels naar de slaapkamers en woonkamer gebouwd, wat speelt zich daar af.
  Welke technieken worden er zoal gebruikt, welke componenten voor de camerasturing etc
  Wat ziet BB meer van het huis dan de gewone kijker, etc.

  Ik ben zelf vanuit mijn beroep veel met camera’s bezig geweest, beginnend met de oude camera’s met vidicon buizen als beeldchip, en dat in relatie tot beveiliging van een pand.
  Deze technieken intrigeren mij enorm.

  In BB Australie zag je een bunker, waar een van de deelneemsters een paar dagen was opgesloten met een regietafel en 3 monitoren waarmee ze alle camera’s kon bekijken, ik zou zo met haar willen ruilen als ik dat zie 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *