Meld je vanaf nu aan voor Big Brother 2022

Meld je vanaf nu aan voor Big Brother 2022

Big Brother komt terug! Nadat bekend werd dat het Big Brother huis niet gesloopt zou worden en we ontdekten dat EndemolShine een stagiair zoekt en voorbereidingen treft voor Big Brother 2022, is het nu écht zeker: Big Brother krijgt een vervolg en komt terug. Op het officiële social media kanaal is gisteren, laat op de avond een filmpje verschenen waarin mensen opgeroepen worden zich aan te melden. Aanmelden voor Big Brother kan dus vanaf nu en als we het filmpje mogen geloven gaat Big Brother 2022 een spektakel worden! Het aftellen kan beginnen. Hieronder kun je het bewuste filmpje bekijken.

Klik hier om je aan te melden

Foto: RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.4]
Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. yvonne at 20:31

    Zou er ook wel in willen,Wel heel spannend heb een verstandelijken handicap maar het lijkt mijn wel een uitdaging zoiets ! !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *