Big Brother kan het huis veranderen en heeft 16.000 aanmeldingen ontvangen

Big Brother kan het huis veranderen en heeft 16.000 aanmeldingen ontvangen

Big Brother heeft wederom van zich laten horen!  Inmiddels weten we dat Big Brother een andere stem heeft en de kijkers meer invloed krijgen. Maar er is meer,  zo is te zien in verschillende video’s die gedeeld zijn op sociale media kanalen. Big Brother laat weten dat hij geluisterd heeft naar de fans. En hij laat weten dat hij met één druk op de knop zijn huis aan kan passen. En benadrukt daarbij dat de bewoners niet weten wat ze te wachten staat. “Jij kan mee beslissen maar ik bepaal alles” voegt hij eraan toe.

In een ander filmpje heeft Big Brother laten weten hoeveel aanmeldingen hij ontvangen heeft. Er hebben maar liefst 16.000 mensen gereageerd en daarmee een poging gedaan om bewoner van het Big Brother huis te worden. De bewoners zijn gekozen laat Big Brother weten. Details over de Big Brother bewoners is nog even afwachten. Waarschijnlijk volgen binnenkort meer details hierover. Maar voor nu is het afwachten tot 3 januari, dan start Big Brother weer. Uiteraard is alles via livestreams 24/7 te volgen via Videoland, RTL5 en oor het Belgische publiek op Play4 en op GoPlay. Kunnen jullie ook niet wachten?

Foto: RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]
Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *