Home » Big Brother kan het huis veranderen en heeft 16.000 aanmeldingen ontvangen

Big Brother kan het huis veranderen en heeft 16.000 aanmeldingen ontvangen

Door BigBrotherNederland

Big Brother heeft wederom van zich laten horen!  Inmiddels weten we dat Big Brother een andere stem heeft en de kijkers meer invloed krijgen. Maar er is meer,  zo is te zien in verschillende video’s die gedeeld zijn op sociale media kanalen. Big Brother laat weten dat hij geluisterd heeft naar de fans. En hij laat weten dat hij met één druk op de knop zijn huis aan kan passen. En benadrukt daarbij dat de bewoners niet weten wat ze te wachten staat. “Jij kan mee beslissen maar ik bepaal alles” voegt hij eraan toe.

In een ander filmpje heeft Big Brother laten weten hoeveel aanmeldingen hij ontvangen heeft. Er hebben maar liefst 16.000 mensen gereageerd en daarmee een poging gedaan om bewoner van het Big Brother huis te worden. De bewoners zijn gekozen laat Big Brother weten. Details over de Big Brother bewoners is nog even afwachten. Waarschijnlijk volgen binnenkort meer details hierover. Maar voor nu is het afwachten tot 3 januari, dan start Big Brother weer. Uiteraard is alles via livestreams 24/7 te volgen via Videoland, RTL5 en oor het Belgische publiek op Play4 en op GoPlay. Kunnen jullie ook niet wachten?

Foto: RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Ook interessant:

5 Reacties

Trijntje 23 december 2021 - 10:57

Wauw…16.000 aanmeldingen!!!
Wij gaan zeker weer kijken!?

Beantwoord
Redlady 23 december 2021 - 11:26

Yehhh ik kan niet wachten en hopelijk wordt het spannender dat vorig jaar!

Beantwoord
yvonne 23 december 2021 - 20:59

ik heb er weer zin in,Het komt steedts dichter bij ! !

Beantwoord
Douwe boersma 28 december 2021 - 09:27

Ja ik heb ook zin aan big brother

Beantwoord
Ed 28 december 2021 - 20:22

Zin in!!
Ik zet de tv vast op rtl

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page