Dit is de Big Brother tv programmering en de liveshows zijn voortaan op zaterdag

Dit is de Big Brother tv programmering en de liveshows zijn voortaan op zaterdag

Inmiddels weten we hoe het vernieuwde Big Brother huis eruit ziet. Het heeft een flinke opfrisbeurt gekregen. Qua programmering over het realityprogramma zijn we ook wat meer te weten gekomen. De start van Big Brother is 3 januari om 20:30 uur op RTL 4 & 5 voor het Nederlandse publiek. Voor het Belgische publiek is dit te zien bij Play4, GoPlay & Play247. Daarna is Big Brother op alle werkdagen per tv uitzending te volgen. In Nederland wordt dit uitgezonden om 20:30 uur via RTL5. In België gebeurd dit op een eerder tijdstip, namelijk om 19:35 uur. Het Belgische publiek kan Big Brother bekijken via Play4 & Play247. En uiteraard is alles 24/7 via livestream(s) van Videoland te volgen. Mocht je geen Videoland hebben, geen nood, het laatste Big Brother nieuws lees je ook via deze website 🙂

Big Brother liveshow op zaterdag

Dan is er nog een grote verandering, namelijk de liveshow is verplaatst. Dit wordt voortaan op zaterdag uitgezonden. “Big Brother: Live”  is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL5 en videoland. De Big Brother liveshow wordt ook deze keer gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.

 

Foto: Wesley de Wit / RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.3]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
  1. Myriam at 12:37

    Vorig jaar kon ik in België live kijken via Go play. Nu wordt er gesproken over Play247. Echter kan ik zeer weinig vinden op internet hoe ik deze zender kan ontvangen. Helaas dus een beetje onduidelijk. Kunnen jullie mij hiermee verder helpen?

  2. Radio Elvira at 13:21

    . In Nederland wordt dit uitgezonden om 20:30 uur via RTL5. In België gebeurd dit op een eerder tijdstip, namelijk om 19:35 uur. Het Belgische publiek kan Big Brother bekijken via Play4 & Play247

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *