Home » Producent Big Brother gaat de slecht verstaanbare stem oplossen

Producent Big Brother gaat de slecht verstaanbare stem oplossen

Door BigBrotherNederland

Big Brother is gisteren van start gegaan. En dat was met een andere stem en dat die stem niet verstaanbaar zou zijn hebben we geweten. Onze mailbox stroomde dan ook vol met opmerkingen hierover. Helaas staat BigBrotherNederland.nl los van RTL / Big Brother dus wij kunnen hier niets aan veranderen. Maar er gaat wél wat veranderen zo laat het team van de productie weten.

Door technische problemen met het geluid is de stem niet goed verstaanbaar aldus Producent EndemolShine. En tot die tijd zal het programma in zowel Nederland als België worden voorzien van ondertiteling. “Helaas was Big Brother zijn stem vanwege technische problemen niet goed verstaanbaar”, zegt een woordvoerder van RTL tegen het ANP. “De producent doet er alles aan deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Tot die tijd wordt de stem in elk geval ondertiteld.” Het programma koos voor een nieuwe stem omdat de identiteit van de persoon achter de stem vorig jaar is onthuld. Dat past niet bij het mysterieuze karakter van Big Brother, zegt RTL. “Hij bepaalt de regels van zijn experiment en hoe groter het mysterie daaromheen, hoe groter zijn macht en autoriteit. De stem van vorig seizoen heeft inmiddels een gezicht en is dus bekend, vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om op zoek te gaan naar een nieuwe stem.”

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.3]

Ook interessant:

10 Reacties

Marian 4 januari 2022 - 18:24

De stennis vooral niet te verstaan in de gameroom.
Dat is vrij makkelijk op te lossen door doeken op te hangen en/of een tapijt neer te leggen.
Het zal de echo wegnemen.

Beantwoord
Bianca 4 januari 2022 - 18:29

Super fijn Big Brother!!!

Beantwoord
Hans S 4 januari 2022 - 19:40

Bedankt voor de update.

Beantwoord
Evo 4 januari 2022 - 20:29

Wat een bak zou het zijn als het de stem van Thomas is..

Beantwoord
Myriam 4 januari 2022 - 21:13

Ik had het inderdaad willen melden. Gelukkig is het al opgemerkt. Dankuwel.

Beantwoord
Carla 4 januari 2022 - 23:41

Big Brother, dankjewel ?

Beantwoord
Marita 5 januari 2022 - 10:34

Het is geen technisch probleem! Ze hebben de stem vervormt zodat iedereen de stem van bigbrother kan uitspreken via de speakers in het huis. Zo hoeft er niet 1 vast persoon (de stem) constant aanwezig te zijn, maar kan iedereen de stem doen. En dit was ook wel een beetje te horen, er waren nu 2 stemmen te horen

Ze waren dus overtuigd dat dit dus een prima stem was. Het is dus echt een lul verhaal dat dit een technisch probleem is, als ontwerper van het programma test je dit vooraf grondig en productie is er dus mee akkoord gegaan dat het deze stem moet zijn.
Het was een ander verhaal geweest als het live was, dan had het best een technisch probleem kunnen zijn aangezien er dan geen opties zijn.. maar dan nog kun je live ook even een andere stem gebruiken. Maar dit was allemaal gemonteerd. Er waren dus nog 3 dagen op dit probleem op te lossen door een andere stem te gebruiken. (zonder stemvervormer) En tuurlijk is de stem te horen als de bewoners in het huis komen, maar achteraf tijdens het monteren hadden ze best de stem opnieuw kunnen inspreken.

Maar productie vond het blijkbaar zo ook dikke prima.

Een start van een programma is zo belangrijk, ik snap niet dat er iemand akkoord heeft gegeven om dit zo te laten.

Beantwoord
Arjan Heijstek 5 januari 2022 - 21:00

Ik zie zo vaak de tuin op livestream1

Beantwoord
. Jacqueline 6 januari 2022 - 01:59

Wat kunnen mensen toch zeuren,
Komt allemaal weer goed, er is altijd wat om over te zeuren in de deze tijd., probeer alleen eens positief te blijven

Beantwoord
gerard 7 januari 2022 - 09:33

waar kan je stemmen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page