Kitty vreest voor de nominaties nadat ze een aanvaring had met Sercan

Kitty vreest voor de nominaties nadat ze een aanvaring had met Sercan

Afgelopen avond is vrij rustig verlopen, totdat het tijd was om naar bed te gaan. Kitty zit opgefokt buiten. Nawel en Nouchine gaan met haar het gesprek aan. Kitty heeft een aanvaring gehad met Sercan.

Ik ben zo opgefokt begint Kitty kwaad. Weet je wat het is, hij loopt iedere dag paranoïde te doen. Doelend op Sercan. Daar erger ik mij ook aan maar ik laat iemand. En nou begint ie weer en toen zei ik van die rode lamp heeft al vaker aangestaan. Om de rust te bewaren, we gaan f*cking slapen. Iedereen raakt er opgewonden van! Sodemieter op! En dan krijg ik een grote bek?! Ook dat slapen van die andere gasten. Zeg niet dat het voor mij is. Zeg niet dat je het voor mij doet in een andere slaapkamer slapen, rot op! Ik vind het niet correct! Nouchine snapt haar gevoel en Kitty benadrukt dat ze om onrecht echt erg boos word. Er word gel*lt ik merk dat! Ik doe alles voor ze en dan gebeurd er dit! Nawel oppert om het gevoel van Kitty eens met hem te  bespreken. Kitty praat nog even verder dat Sercan iedere keer iedereen paranoïde maakt. Ook over die lamp en dan zeg ik er iets van en dan moet ik hem uit laten praten. Ik ben er klaar mee met die grote bek. Volgens Saral zei ze ook niets ergs. Maar let op gaat Kitty kwaad verder, de volgende nominaties ben ik de sjaak. Nawel benadrukt dat je nooit weet hoe het spel verloopt. Volgens Saral komt het goed. Heb je dit niet op deze manier met hem besproken vraagt Nawel dan. Saral snapt de frustraties wel, het word nu alleen maar erger gemaakt. Kitty herhaalt nog maar eens hoe kwaad ze is en voegt eraan toe dat ze er nu als een mongool op word gezet. Volgens Nouchine is dat niet waar, hij heeft je aangevallen hij komt verkeerd in beeld. Kitty verzekert dat hij geen woorden meer krijgt van haar.

Het komt erop neer dat Sercan nogal wat aanvallend reageert op Kitty. En hoe Sercan onrust zou stoken door mensen paranoïde te maken voor het slapen gaan. Uiteindelijk krijgen Nawel, Nouchine en Saral haar weer rustig en gaan naar de slaapkamer, om daar nog wat te kletsen en uiteindelijk te slapen…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.4]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Ben at 09:13

  Sercan dient direct door Big Brother ter verantwoording worden geroepen. En indien nodig, hem daar een straf voor te geven. Wat hij met en bij Kitty heeft gedaan, kan niet door de beugel. Zo reageer je niet op mensen, als er goed bedoeld iets wordt gezegd. Dit mag dan ook zeker niet van invloed zijn op de komende nominaties. Kitty treft geen blaam.

 2. Ruud at 09:17

  Heeft Miss Piggy zich al eens verschoont? Heb haar nog nooit in iets anders gezien dan die roze pyama.
  Snel op haar teentjes getrapr en een jankbal. Hopelijk gaat ze er snel uit, ze past ook niet in die groep.

  • Hans S at 10:21

   Ze hebben geen koffers , alleen daarom al was ik weg gegaan dit kan je niet maken je moet toch genoeg kleding hebben om je te verschonen.

  • Dirkje at 19:57

   Volg jij BB echt op de voet? Ze hebben geen koffer meegekregen in het huis..
   En ja, sommigen hebben wel wat spullen, maar lang niet alles uit de koffers.
   Ze moeten met name nu alles delen van persoonlijke hygiëne et cetera.
   En ja, daar kunt u wat van vinden, maar hopelijk krijgen ze snel allemaal hun koffers, want dit kan echt niet langer zo!

   • Johan at 21:47

    je hebt gelijk ik had verwacht dat BB wel rekening zou houden met hygiëne rond deze tijd. het is van de zotte dat ze hun koffer met og niet hebven

 3. gerard at 11:48

  het is zaai gaat er nog wat gedaan worden daar ik zit nu naar die live stream te kijken maar er gebeurd niet veel en als dat 100 dagen zo door gaat word het niets

 4. Johan at 11:52

  het is waar dat Kitty loopt te kletsen en ze past niet echt in de groep en ja het is inderdaad raar dat BB niet wat meer kleding geeft want er moet wel hygiëne zijn in het huis vooral in deze tijd

  • Dirkje at 19:53

   Dat ben ik met je eens, dat ze geen koffer mee krijgen, bij binnenkomst oké, maar dat zouden ze op zijn minst binnen een paar dagen wel moeten terug krijgen. Hetzij d.m.v. een spel of wat dan ook!

 5. Floris at 12:04

  Net een paar dagen bezig en de eerste scheurtjes beginnen al te komen. Denk niet dat Big Brother snel zal ingrijpen want je bent onderdeel van een duur programma dat kijkcijfers moet genereren om te overleven. Ruzies maken de kijkers nieuwsgierig.

 6. Johan at 12:33

  ik zit vanmiddag weer te kijken naar de lifestream en ja hoor weer Kitty die mensen in de badkamer vraagt om te klagen. Eruit met haar het is iedere dag geklaag van haar. Ze doet ook aan niks mee en staat alleen maar in de keuken. altijd ook er achter schuilen dat ze moe is ppff

 7. pip at 13:37

  Kitty valt in haar eigen valkuil.Ze is een observator, ze heeft mensenkennis zegt ze. Ze kent alleen zichzelf niet zo goed. Ik vind haar een jankert, mijn god ik heb in een jaar nog niet zoveel gejankt als zijn in die paar dagen. Ze stookt en zet mensen tegen elkaar op.Ze smeert honing aan de kont bij wie ze kan.
  Voor mij mag ze lekker wieberen, terug naar huis.
  Ze is niet wie ze zich voordeed dat ze was.

 8. Maikel at 14:33

  Kitty mag er wat mij betreft ook uit! Ze past totaal niet in de groep en is alleen maar op drama en conflicten uit! Mijn favoriet tot nu toe is Vera! Wat een ongelooflijk lief en sociaal meisje is dat! Hoop dat ze ver mag komen in het programma.

 9. Bubbelientje at 10:35

  nu gaat ze ook weer niet mee sporten, ze sluit zichzelf buiten. Ga dan in ieder geval meedoen tot je niet meer kunt.

 10. Consuela Boersen at 13:51

  goedemiddag,
  de combinatie van de groep vind ik niet juist.
  en daar irriteerde ik me al heel snel aan.

  groetjes Consuela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *