Home » Salar en Nawel vertellen over hun geheime opdracht

Salar en Nawel vertellen over hun geheime opdracht

Door BigBrotherNederland

De bewoners praten na over Sercan die het Big Brother huis moest verlaten. Dit keer is er geen drank of muziek na de liveshow zoals dat in het vorige seizoen wel zo was. De bewoners krijgen volgende week een zware week, een survival week. En iedereen is volgende week genomineerd. Iedereen moet strijden in verschillende games om in het huis te blijven. Dit weten de bewoners uiteraard nog niet. Ook weet de groep nog niets over de geheime opdracht van Nawel en Salar. Kristof ruimt zijn spullen weer op in de kast. Salar feliciteert Kristof dat hij mag blijven. Daarna bespreekt Nawel met Salar wanneer ze het bekend moeten maken. Ik denk morgen zegt Nawel. En Salar weet het nog niet, misschien is Secran wel naar het datacenter? Mij maakt het nu niet uit om het te vertellen voegt hij eraan toe. Ik ben nu wel opgelucht. Newal niet, hij denkt dat Kristof haar gaat haten. Salar snapt alleen niet waarom ze hun geheim nog niet moesten vertellen.

Dan roept Big Brother iedereen naar de woonkamer. Daar komt op het beeldscherm de hoogte van het prijzengeld in beeld. De prijzenpot bedraagt momenteel 4300 euro. De groep juicht en Kitty vraagt zich af wie er een geheime opdracht heeft gehad. Salar begint daarna te vertellen dat ze een geheime opdracht hebben gehad. Sinds het moment dat we hier al zijn. Nawel snikt dat ze blij is dat het er nu uit mag want ik heb al heel de tijd buikpijn. Het was echt een rot opdracht gaat Salar verder. We moesten het secret houden tot nu. We moesten toen we hier aankwamen binnen 24 uur twee mensen nomineren. Dat was het dus, terwijl we niemand kennen en niet weten wie wie is. Kristof richt zich op Nawel die redelijk over haar toeren is. Zet jezelf er vanaf benadrukt hij. Het was echt super lastig zegt Salar nog eens. We kennen niemand. Zet jezelf er vanaf zegt Kristof nog eens tegen Salar. Nawel laat weten dat ze zich er schuldig over voelt. Dat hoeft volgens de groep niet. Wat een k*t opdracht is dit reageert Kitty. Maar wel goed gedaan! Iedereen staat daarna op en geven Salar en Nawel een knuffel. Dankzij jullie zit er meer geld in de pot, het is klote maar dat is het spel zegt Kristof. Grace vind het echt sick en Nawel zegt dat ze hadden gedacht dat ze het gisteren moest zeggen. Ik ben zo blij dat het voorbij is. Salar legt daarna nog eens uit waarom zij in het datacenter kwamen. Zij hadden de meeste vragen goed beantwoord over de clown. Het plan was oorspronkelijk dat iedereen het huis in zou gaan. Salar en Nawel zijn opgelucht dat hun geheim de wereld uit is, de groep neemt hen niets kwalijk. Salar en Nawel zijn blij dat hun avontuur nu echt begonnen is, want door die opdracht hadden ze dat gevoel niet.

Welke bewoner mag boodschappen doen? Stem nu!

Vanaf nu is het mogelijk om te stemmen wie van de bewoners boodschappen mag doen in de “mini mall”. Stemmen kan via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers kunnen hier stemmen

Belgische kijkers kunnen hier stemmen

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.5]

Ook interessant:

3 Reacties

yvonne 8 januari 2022 - 21:29

Wat zijn ze streng geworden,geen gezellig heid even dat vind ik niet kunnen hoor ! !

Beantwoord
Hans S 9 januari 2022 - 08:58

Wat is die Salar een opschepper zeg hij zei “waarom Moet ik nou weer alles goed hebben toen het over die clown ging ”
Net alsof die zo intelligent is.
Ik hoorde net op de live stream dat ze bezig waren aan een opdracht , iets van een evenwichtsbalk voor de unanimiteit wie het langst blijft staan wint en mag niet genomineerd worden.

Beantwoord
Uranus 9 januari 2022 - 09:30

BB. ik vindt het super geen luxe . ze moeten maar lekker verdienen.
BB2.0 toppie

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page