Kitty heeft de nacht in de gameroom doorgebracht

Kitty heeft de nacht in de gameroom doorgebracht

Kitty is afgelopen avond naar de dagboekkamer geweest nadat ze door Big Brother daarheen werd geroepen. In de huiskamer komt ze terug met een mededeling. Ik slaap vannacht in de gameroom! De rest reageert verbaast. Zodat iedereen een nacht rustig kan slapen, zonder gesnurk gaat Kitty verder. Nee joh reageert Salar. Ja echt antwoordt Kitty. Big Brother gunt iedereen een goede nachtrust, ik denk nou lekker dan! En Kitty laat ook nog even weten dat het een spannende week gaat worden. De groep reageert met ohhhh! Ik mag gewoon het huis in vertelt Kitty nog. Ik kan ongestoord mij een slag in de rondte snurken. Het is er wel heel koud. De groep vermoed een beetje dat er iets achter zit maar Kitty ontkent dat. Daarna laat ze de gameroom zien waar echt een bed staat. Dat gaat wel galmen hier grapt Dimitri en een aantal bewoners vinden het in de gameroom wel erg koud. Daarna gaat de groep zichzelf klaarmaken om te slapen. Nawel krijgt nog knuffels en verschillende bewoners laten weten dat ze het niet erg vinden dat ze aan de geheime opdracht heeft meegewerkt. Op naar een nieuwe dag! En die is vroeg en actief begonnen. We komen zo met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.1]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. claudia tönnessen at 09:08

  waarom mogen we de twee livestreams niet zien, althans met het beeld op de opdracht, we betalen om te kijken niet om de keuken of het scherm te zien…. kunnen we net zo goed alleen de avond uitzending op tv aanzetten, dan hebben we blijkbaar evenveel interessants te zien….beetje jammer zo

 2. Dutchie at 13:42

  Precies dat. Vindt ook dat de camera s lang blijven hangen op 1 plek, hoef geen minuten lang 1 gezicht te zien, of een op een kookpan de pan, dertig seconden is zat. Wissel wat af.

 3. Lia at 15:19

  Ik vind de live stream ook echt tegenvallen. Ben speciaal lid geworden van videoland. Je krijgt echt niets mee. Camera blijft lang op 1 plek. Verleden jaar kon je met de opdrachten meekijken, ook als ze naar de dagboekkamer moesten. Erg jammer dit. Als je naar de uitzending kijkt zie je meer.

 4. Anne at 16:59

  Kijk sinds kort en het valt me op dat Kitty wel heel erg loopt te miepen over haar gesnurk en dat iedereen zo netjes en medelevend blijft. Bij mij was het eerste dat ik dacht: “dat wist ze toch van tevoren?”. Of ben ik nou gek? Dus willens en wetens toch het Big Brother huis in en maar zeuren dat ze het zo erg vindt voor iedereen. Big Brother als programmamaker vindt dit natuurlijk uitstekend. Begrijp ik ook wel. Het is mijn eerste keer dat ik reageer. Het kan goed zijn dat hier al eerder over is geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *