Home » Salar en Nouchine immuniteit hebben gewonnen na een spel in de gameroom

Salar en Nouchine immuniteit hebben gewonnen na een spel in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Na de ballonnen challenge ruimen de bewoners waar Grace immuniteit won de troep op. Daarna is het tijd voor ontbijt. En zien we de bewoners hun ding doen, er word van het zonnetje genoten in de tuin, Kitty is in de keuken bezig en doen Nouchine, Grace, Vera en Nawel een dansje. Big Brother is goed gezind, hij laat weten omdat ze zo goed dansen er een muziekje op mag. De dames gillen het uit van blijdschap. Iedereen danst mee maar Big Brother vindt dat Kitty en Dimitri ook wel mee mogen doen. Kitty en Dimitri doe ook lekker mee zegt hij en dat doen ze.  Kristof knipt Dimitri zijn kapsel bij.

De rust is dus teruggekeerd in het huis, maar niet zo lang want Big Brother roept dat Kitty, Peter, Dimitri, Salar, Nouchine en Vera naar de gameroom moeten komen. Nawel heeft gezien dat er een helm lag met een vlak deel en een doos met ballen. Wat er in de gameroom gebeurd zien we niet, we zien enkel de bewoners met immuniteit in het huis lopen: dat zijn Grace, Nawel, Kristof en Tobias. Als de bewoners terug komen wordt duidelijk dat Salar en Nouchine immuniteit hebben gewonnen. Vera, Peter, Kitty, Dimitri zijn duidelijk geïrriteerd en niet zo happy. Het word niet helemaal duidelijk wat het spel precies was. Dit word waarschijnlijk duidelijk bij de tv uitzending.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.2]

Ook interessant:

6 Reacties

Jordy 11 januari 2022 - 18:32

Zou jammer zijn als Vera en Dimi worden genomineerd morgen, begint net leuk te worden.

Beantwoord
Maikel 11 januari 2022 - 19:11

Ik hoop ook zeker niet dat Vera en Dimitry genomineerd worden, maar wel Kitty! Ik zal echt blij zijn als zij uit het huis is! Ze past totaal niet in de groep en zorgt alleen maar voor onrust en drama.
Ik heb het al vaker gezegd mijn favoriete bewoners nog steeds Vera, Tobias en Dimitry zijn.

Beantwoord
renzal 11 januari 2022 - 20:01

zolang kitty maar op de nominatie staat.

Beantwoord
Hans S 11 januari 2022 - 19:14

Ik vond Vera wel leuk maar nu dat je haar beter leer kennen valt ze toch wel tegen.

Beantwoord
Ans 12 januari 2022 - 00:34

Helemaal mee eens

Beantwoord
yvonne 11 januari 2022 - 20:18

Is het alweer bijna tijd daar voor,Wat gaat het hard ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page