Home » Kitty voelt zich f*cked up en wil echt niet naar huis

Kitty voelt zich f*cked up en wil echt niet naar huis

Door BigBrotherNederland

Dimitri heeft immuniteit door de kijker gekregen. Kijkers konden hun stem uitbrengen hiervoor. Inmiddels heeft Dimitri zijn immuniteitsbadge gehaald in de badkamer, Kitty lijkt wat minder in haar vel te zitten sinds de uitslag. Eerst gaat ze naar het toilet en later ploft ze op bed. Nouchine volgt haar. Kitty vertelt dat ze helemaal f*cked up is na gisterochtend, doelend op de ballonnen challenge. Het is gewoon zoals het is. Heb ik eindelijk een keertje wat leuks, zo voor gevochten… Je weet het nog niet he Kitty, mensen thuis zien ook wat je hier allemaal doet he antwoordt Nouchine. Ze kunnen mij ook een opdringerig wijf vinden zegt Kitty dan maar volgens Nouchine is dat niet zo. Dimitri komt ook even kijken en vraagt hoe het met haar gaat. Ook laat hij weten er een dubbel gevoel erover te hebben. Ik gun het jou van harte hoor benadrukt Kitty. Maar ik ben helemaal f*cked up over gisterenochtend. Pak je het als eerste, overal gaat het om winst en het spel wat ik als eerste goed doe dat… Het is zo en Dimitri verzekert dat nog niets verloren is. Kitty vertelt verder dat ze gisteren eindelijk iets goed deed en er nu voor word afgestraft. Het is zo k*t jongen. Ik gun het jullie allemaal maar daar gaat het niet om. Ik heb hier zo voor gevochten, eindelijk wat leuks, ik wil gewoon niet naar huis. Dan zit je weer alleen! Nouchine benadrukt dat de mensen echt wel zien wat ze allemaal in het huis doet zoals koken. Volgens Kitty doet ze dat echt niet om “in the picture” te staan. Dat doe ik omdat ik het leuk vind. Mensen zien dat je echt bent benadrukt Nouchine. Ik wil niet dat je naar huis gaat. Nawel sluit zich erbij aan en Kitty wist sinds gisterenochtend dat dit het scenario zou worden. Het is zoals het is en het komt zo wel weer goed. Ze denkt ook niet dat er nog een challenge of spel komt. Salar denkt dat ook, want anders was er eerst wel een spel geweest en dan pas deze uitslag… Ook buiten gaat Kitty nog even met Peter zitten en legt het nog eens uit. In tranen zegt ze echt niet naar huis te willen. Peter adviseert haar om zichzelf er niet te veel van aan te trekken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.1]

Ook interessant:

5 Reacties

reina 12 januari 2022 - 12:29

ik hoop dat kitty niet naar huis gaat,anders wordt het saai.

Beantwoord
Marjo 12 januari 2022 - 15:40

Van mij mag ze wel weg hoor, ik vind haar nu erg saai.

Beantwoord
Renata 12 januari 2022 - 17:27

Ik hoop dat Kitty wel naar huis gaat, wordt een beetje moe van al dat gemekker. Ze blijft maar doorgaan over het snurken …. Ben er wel klaar mee om dat steeds te horen. Ik heb liever dat Vera en Peter blijven.

Beantwoord
W. M 12 januari 2022 - 19:52

Kitty stop met koken en ga er gezellig bijzitten

Beantwoord
Gerard 12 januari 2022 - 21:21

Vera gewoon de uit saai is ze gewoon

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page