Het lijkt erop dat alle bewoners allemaal een huisregel mogen verzinnen

Het lijkt erop dat alle bewoners allemaal een huisregel mogen verzinnen

De bewoners mogen waarschijnlijk allemaal één huisregel bepalen, we horen daar een aantal bewoners over praten. Zo wordt er gezamenlijk poetsen met muziek, gezamenlijk ontbijten, opstaan met klassieke muziek, verhaaltjes vertellen voor het slapen, muziek voor het slapen genoemd. Jill wil nog niet zeggen wat zij gaat doen, het is iets sportiefs maar geen polonaise. Maar later horen we haar iets zeggen over kippengeluiden afspelen. Nog wat later zien we de bewoners een gezamenlijke competitie doen, de allerlaatste. Michel maakt daarna de top twee bekend. Op de tweede plaats 7:27 Nick en Jill en op de eerste plaats 6:34 Liese en Julie. Dan is het vanaf nu gedaan met de competities. Daarna zien we de bewoners een kaartspel doen, af en toe worden ze onderbroken voor een spel. Een cijfercode intoetsen of tennisballen wegslaan. Verder gaat de dag rustig voorbij, de bewoners eten pizza uit de pizzaoven. Wat gaat de avond nog brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.2]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Ine at 17:13

  Ik vind het een goede ’turn, dat ze zelf niet meer kunnen nomineren en er geen invloed meer op kunnen hebben Enig!
  Vooral ook voor Michel die zijn ‘controledrift moet laten varen en continue manipulerend in zijn hoofd zit, je ziet zijn ‘hersenen kraken?..
  Ik hoop dat Nick het wint, en dan evt Jill…vind ze de oprechtse en leukste!

 2. John W. at 18:18

  Ja, ja…jongen Nick. Dit was niet je slimste tactiek. Ik denk dat je nu voor de bus wordt gegooid. Toedeloe Nicky.

 3. Hela at 09:33

  En dan ging hij ook nog douchen terwijl de rest moest poetsen….ping muziekje michel nummer intoetsen en hij haalde t niet whaaaaa wat een slechte verliezer…..was net goed dat hij de douche uit moest…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *