Home » Nouchine verwond zichzelf als ze op de rode knop wil drukken

Nouchine verwond zichzelf als ze op de rode knop wil drukken

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is weer aangebroken en Big Brother heeft de bewoners actief op laten staan. Terwijl de bewoners lagen te slapen ging het geluid af voor de rode knop. Een aantal bewoners gingen er fanatiek voor. Salar, Kristof en Nouchine rennen zo hard als ze kunnen richting de knop. Kristof voorop gevolgd door zijn mede bewoners. Nouchine komt als tweede bij het raam aan en verwond zichzelf aan haar been. Kristof heeft wederom als eerste op de knop gedrukt. Salar ontfermt zich om Nouchine die laat weten dat ze met haar benen tegen de post aan kwam en haar ogen nog half dicht waren. Kristof gaat zijn zender halen, pakt de ehbo kist om haar te helpen maar word dan naar de dagboekkamer geroepen. Uiteindelijk komt hij terug en blijkt het voor niets te zijn. Meer wat huishoudelijke mededelingen: raamdecoratie dicht en iedereen moet de badjassen inleveren omdat de kwaliteit niet voldoet er komen nieuwe. Voor niks zo hard gelopen voegt Kristof eraan toe. Hij had gehoopt voor iets leuks voor de groep. De bewoners gaan daarna aan de slag met het ontbijt. En nieuwelingen Hanne, Leroy en Julio hebben hun eerste nacht redelijk goed geslapen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.7]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page