Home » De vogel opdracht is succesvol afgerond!

De vogel opdracht is succesvol afgerond!

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn nog altijd bezig met de mysterieuze vogel opdracht, nadat Peter op de rode knop gedrukt heeft, heeft het spel een twist gekregen. De bewoners moeten dus nog even verder tellen. Big Brother geeft iedereen in het huis ook nog een tip. Bewoners, de opdracht is tel alle vogels in het huis. Een hint, zou het kunnen dat jullie zelf ook wat vogels hebben meegenomen dit huis in? Dit houdt dus in dat tatoeages, kleding en voorwerpen die vogels bevatten dus ook meetellen. Julio is er niet blij mee, hij heeft veel kleding met vogels erop. Van sokken, ondergoed tot bovenkleding. Ook Kristof duikt zijn kast in, hij heeft ook een blouse met gevogelte. Dimitri heeft ook een tatoeage. De bewoners halen alles overhoop en starten weer met tellen. Nouchine en Eveline zonderen zich af om geconcentreerd te werk te gaan. De twee gaan aan de slag met wat kleding van Julio. Ze plakken alle getelde vogels af met tape.

Terwijl Amy over het spel spreekt met Kristof, Tobias en Leroy klinkt het geluid van de rode knop. Ze drukt erop en Big Brother zegt dat ze naar de gameroom moet komen. De bewoners kijken mee en merken op dat ze iets met origami moet doen. Waarschijnlijk moet ze vogels maken. Ondertussen tellen de bewoners alle vogels in het huis en zijn bezig met het optellen. Uiteindelijk komen ze op een totaal van 3834 vogels. Dan geeft Big Brother nog een tip. Bewoners, nog een tip. Denk bij de vogel op de gang aan het spreekwoord iemand onder zijn vleugels nemen. Kristof roept iedereen naar de keukentafel. Al snel word duidelijk onder de vleugels van de stalen vogel zit een ruimte en daar zitten nog velen papieren vogels in… En dat betekend dus: tellen!

Amy komt terug, maar kan haar verhaal nog niet vertellen omdat iedereen aan het tellen is. Ze besluit dan ook mee te tellen. Als het tellen erop zit vertelt Amy wat ze moest doen. Er lagen allemaal blaadjes, ik moest zwanen vouwen. En Big Brother gaat zeggen hoeveel dat er juist waren en die moeten erbij geteld worden. Maar ik denk dat er nog iets anders aan verbonden zit maar dat gaat hij straks ook pas zeggen. De vogelbriefjes bestaan uit 2763 vogels. Dat zou neerkomen op een totaal aantal vogels van 6597. Big Brother meldt dan dat de tijd erop zit. Nouchine moet de telling door komen geven in de dagboekkamer. Nouchine komt terug en laat weten dat er 11 juiste vogels gevouwen zijn. Dus dan zou het totale aantal uitkomen op 6608 vogels. In totaal waren er 6973 verstopt. Maar Big Brother had een foutmarge van 500 gaat Nouchine verder. De groep heeft 6608 euro verdiend voor de gezamenlijke pot. De groep klapt en bedankt elkaar voor de inzet. Daarna is het tijd om alle objecten van de opdracht op te ruimen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.9]

Ook interessant:

4 Reacties

irina 18 januari 2022 - 13:25

Hopelijk krijg Amy vrijstelling dat iedereen op Saral kan gaan , achterbakse mens .

Beantwoord
jan 18 januari 2022 - 13:34

nawel en deet weinig all zie its

Beantwoord
jan 18 januari 2022 - 13:36

amy alleen maar klaagen zo ziek van dat persoon sorry

Beantwoord
Cynthia 18 januari 2022 - 13:47

Knap gedaan van ze hoor, was nou echt best een leuke opdracht.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page