Home » Salar, Kristof, Tobias en Dimitri speculeren welke bewoners er mogelijk genomineerd zijn

Salar, Kristof, Tobias en Dimitri speculeren welke bewoners er mogelijk genomineerd zijn

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat weten dat de voorraadkamer geopend is. Blij stapt Nouchine naar binnen en pakt haar koffer, deze heeft ze gekregen door een verrassende keuze van Dimitri die op de rode knop gedrukt heeft. Blij gaat ze uitpakken en word vergezeld door Nawel, Amy, Hanne en Eveline.

Salar, Kristof en Tobias zitten in de woonkamer te kletsen over de nominatie van gisteren. Het gaat over Nouchine, ze is huismeester en moest na de nominaties naar de dagboekkamer komen omdat de nominatie waarschijnlijk gelijkspel is. Kristof merkt op dat Nouchine gisteren iemand heeft moeten vrijstellen van nominatie, althans dat denkt hij. Ik denk dat zij het al weet antwoordt Salar. Maar ze doet wel heel blij, een beetje te blij. Dus ik ben bang dat het niet iemand van die meiden is. Volgens Tobias is Nouch niet iemand die dingen kan verbergen. Je ziet het gelijk aan haar gezicht als er iets niet goed is. Dat merk je dan ook naar de persoon toe. Dus stel, bij wijze van ze heeft jou niet vrijgesteld dan zou ze niet met jou kunnen lachen. Dan zou ze het niet kunnen verbergen, denk ik. Het is wel een goed teken dat ze naar ons toe relaxt doet. Snap ik zegt Salar maar laat wel weten dat Nouchine heel hecht is met Nawel. Hun vier zijn echt gewoon… Tobias lijkt het hiermee eens te zijn. Ik heb Nawel nog niet gezien vandaag. Ik vind dat echt niet top voor de groep man benadrukt hij. Ik mag haar wel maar ze is wel heel erg met haarzelf bezig. Volgens Salar is Nawel mentaal niet klaar voor dit. Tobias herhaalt dat hij het jammer vind. Als ze dat niet zou hebben zouden ze hier gaan zitten, nu zonderen zichzelf af. Volgens Salar zijn ze gewoon met hun vieren bezig ook omdat ze zien dat wij dat doen. Kristof vraagt af wat ze dan heel de tijd in hun kamer doen. Praten, lachen van alles doen aldus Salar. En Amy vind dat top. Dat is verdeel en heers he reageert Kristof. Ik zou het echt niet weten zegt Salar dan. En volgens Kristof kan het niet dat Amy er niet op zou staan. Als het goed is heeft ze er sowieso al vijf merkt Salar op. En misschien nog twee erbij, dat is zes. Tobias zegt dat je soms ook tactisch moet stemmen want als ze echt een vuist willen maken en één van ons weg willen krijgen dan moeten ze allemaal op één iemand van ons stemmen. Het heeft geen zin om dan losbandig te gaan stemmen. Salar reageert dat hij wel bang is dat ze dat dus besproken hebben. Volgens Tobias gaat Nouch niet op hem, Salar, Kristof, Dimi. Dan mis je er al een. Dat weet je niet antwoordt Salar. Zij gaat ook niet op hun, onmogelijk! Dan kiest ze eerder ons maar volgens Tobias blijven er dan toch nog mensen over. Kristof is er ook over eens dat Nouchine nooit op hem zou stemmen maar Salar is daar niet zo zeker van. Je weet het nooit met dit. Als zaterdag één van ons weggaat dan stort alles in. Dan gaat het één voor één en maakt het niet uit wie er weggaat. Kristof verzekert dat hij het dan echt hard gaat spelen. Tobias denkt dat het voor die vier dames ook niet leuk zou zijn om over te blijven. Dat is ook niet bevorderlijk voor het programma, dan heb je alleen vrouwen in het huis. De kijker beslist uiteindelijk. Kristof zegt nogmaals dat hij het hard gaat spelen als een van hun weg zou moeten. Dan ga ik echt mensen opjutten om dingen in het huis te doen. Hoe je het went of keert de kijker beslist zegt Tobias nog een keer. Daarna hebben de drie het over Grace, ze weten niet wat ze gedaan heeft. Maar ze achten het onmogelijk dat zij op hun gestemd heeft. Dan gaat het over Amy, ze speelt het slim. Na het stemmen hebben ze geen emoties meer gezien. Dan gaat het over Dimitri, hij heeft het gevoel dat hij genomineerd is. Salar merkt op dat als hij met Amy erop staat, Dimitri sowieso wint. En Kristof zegt dat als Dimitri met Eveline erop staat hij ook wel gaat blijven. Het ideale zou zijn een van die twee en dan Amy. Dat is een giftig mens man, eerst wenen en dan blij om niks. Ja omdat ze denkt van missie is geslaagd. Tobias weet het niet, het kunnen ook emoties zijn die op en neer gaan. Ja we gaan het zien zegt Kristof.

Dimitri komt erbij zitten en zegt het is her en me. Tobias weet niet of ze bezorgd moeten zijn. Waarom maak jij je zorgen vraagt hij aan Dimitri. Ik weet dat gewoon antwoordt hij. Ik weet dat Nawel, Nouchine, Eveline, Amy op mij gestemd hebben. Dat zegt nog steeds niks zegt Tobias, je ligt denk ik goed bij het publiek. Mensen houden ook van koppels, het kan in je voordeel trekken. Dimitri zegt daarna dat hij besproken heeft met Vera wat als… Volgens hem heeft ze op Amy en Eveline gestemd. Nouch moest gaan omdat het gelijk was, Amy is sowieso genomineerd maar ik denk dat ik gelijk stond met iemand anders. En dat Nouch de beslissing heeft moeten maken van wie uiteindelijk erop zou komen en ik denk dat ze mij heeft gekozen. Als ze moest kiezen tussen Eveline en mij dan weet ik dat ze mij heeft gekozen. Tobias denkt dat Nouchine nooit zo gereageerd zou hebben tegenover Dimitri toen hij vertelde dat zij haar koffer kreeg. We zien het wel reageert Dimitri. Ze staan er wel sterk voor merkt Tobias op. Ze hopen vanavond te horen wie er genomineerd is…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.8]

Ook interessant:

2 Reacties

Coony van Strien 19 januari 2022 - 13:06

Dimitri en Salar moeten een sanctie krijgen met hun gesmoes en gestiook

Beantwoord
Jan 19 januari 2022 - 15:49

Salar moet zo snel naar huis gestuurd worden met zijn gestook en zijn gemanipuleer en minachting naar de dames in het huis!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page