Stem nu: welke bewoner mag zijn koffer krijgen?

Stem nu: welke bewoner mag zijn koffer krijgen?

Een nieuwe dag is begonnen! De bewoners zijn wakker gemaakt en het is tijd voor ontbijt. Tobias vertelt dat Grace afgelopen avond nog lang wakker was. Ze was aan het praten met Vera. Nawel blijft wat langer in bed liggen, ze heeft slecht geslapen en moest veel hoesten. Uiteindelijk komt Grace haar wakker zingen, ze besluit te douchen en aan haar dag te beginnen. Grace heeft toestemming gekregen van Big Brother om in haar bijbel te lezen, daar is ze erg blij mee. Daarna zien we een aantal bewoners sporten, Leroy en Julio doen mee met Tobias, Dimtri, Vera en Salar. Ze doen een sport circuit. De dag is dus rustig begonnen en de sfeer in het huis lijkt een stuk gezelliger dan gisteren na de nominaties. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Eerder kon men stemmen wat er achter de rode knop zou zitten. Kijkers hadden de optie om voor 30 minuten extra warm water, een bewoner die zijn/haar koffer terugkrijgt of één bewoner die immuniteit krijgt te stemmen. En is duidelijk dat een bewoner zijn/haar koffer terugkrijgt. Maar jij als kijker mag bepalen wie dit is. Stemmen doe je via deze links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.6]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Marjo at 08:58

  Nawel veel hoesten, misschien is een extra test niet overbodig. Verder mag van mij Tobias zijn koffer wel hebben . Vind hem een zeer loyale speler.

 2. Hans S at 09:18

  Ik heb op Vera gestemd omdat ze er gisteren even een beetje doorheen zat en de koffer zou haar goed doen.
  Vera zeg dat ze maar geen klik kan krijgen met Dimitri ze vind hem wel aardig maar ze kan geen diepgaand gesprek met hem houden , dat had ik van het begin al gezien zij en Tobias vind ik veel meer bij elkaar passen.

  • Ine at 10:08

   Denk dat het bij Dimitri toch meer om het spel te doen is.
   Vera zou er beter aan doen zich wat terughoudender op te stellen om dan te zien of Dimitri ’toegangelijker/diepgaander wordt..of het dus echt is…

 3. Maikel at 10:21

  Ik heb ook op Vera gestemd! Ik hoop echt dat ze haar koffer nu terug krijgt, want ze blijft nog steeds een van mijn favoriete bewoners tot nu toe samen met Tobias, Dimitry en Kristof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *