Home » De kijker heeft besloten dat Tobias zijn koffer terugkrijgt

De kijker heeft besloten dat Tobias zijn koffer terugkrijgt

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is begonnen en Big Brother roept dat iedereen naar de woonkamer moet komen. De bewoners staan op en gaan in de woonkamer staan. Salar denkt dat de knop weer afgaat. En Vera zegt zou het iets spannends zijn, misschien een regel overtreden? Het blijkt toch iets anders te zijn. Op het scherm komt Tobias te zijn met de boodschap dat hij zijn koffer terugkrijgt. Eerder kregen de kijkers de mogelijkheid om hiervoor hun stem uit te brengen. En daar is hij maar wat blij mee. Hij krijgt knuffels en Tobias zegt dankjewel kijkers! Big Brother laat dan weten dat de voorraadkamer geopend is en Tobias gaat snel zijn koffer halen. Een aantal bewoners kijken mee terwijl hij uitpakt. Hij heeft het plan om na het uitpakken te douchen en zichzelf mooi aan te kleden. En laat weten dat hij dit echt niet verwacht had. De dag is goed begonnen voor Tobias! Dimitri, Nawel, Vera, Amy, Leroy, Eveline, Kristof hebben hun koffers nog niet…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.5]

Ook interessant:

7 Reacties

Sjoerd 20 januari 2022 - 09:23

Leuk voor Tobias. Aardige en sociale kerel.

Beantwoord
irina 20 januari 2022 - 09:53

Ik ben heel blij want hij verdiend dat ……………….

Beantwoord
Martine 21 januari 2022 - 19:38

Wat een gezeur over die koffers geef ze gewoon allemaal terug wordt vervelend

Beantwoord
Marjo 20 januari 2022 - 10:23

Top, Tobias heeft dat echt verdient

Beantwoord
Corina 20 januari 2022 - 11:49

Had ook op Tobias gestemd. Toffe kerel ,social kan goeie gespreken aan gaan met iedereen , zegt altijd zijn menig en is niet haantjede voorste hij verdient het blij dat er ook veel mensen dat denken…hij verdient te winnen ook……das mijn favoriet!!!

Beantwoord
Maikel 20 januari 2022 - 11:09

Heel fijn voor Tobias dat hij zijn koffer weer terug heeft. Ik had eigenlijk op Vera gestemd, maar ik gun het Tobias natuurlijk ook van harte! Ben benieuwd wanneer de rest zijn of haar koffer terug gaat krijgen.

Beantwoord
yvonne 20 januari 2022 - 21:02

Ik vind dat krisstof ook zijn koffer moet krijgen ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page