Home » Amy gaat het gesprek met Leroy aan over de klik die ze hebben, gebruikt hij haar?

Amy gaat het gesprek met Leroy aan over de klik die ze hebben, gebruikt hij haar?

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken en de bewoners mochten vandaag uitslapen van Big Brother. Er word ontbeten, gedoucht, en Peter richt zich op het koffieapparaat wat Leroy eerder gekozen heeft toen hij op de rode knop mocht drukken. Het koffieapparaat lekt maar na nader onderzoek zat er nog een dopje in wat eruit moest. Nu werkt het koffieapparaat weer.

Amy en Leroy zien we daarna in de slaapkamer kletsen. Amy en Leroy kunnen het de laatste tijd goed met elkaar vinden, Amy denkt echter dat daar iets achter zit en besluit er het gesprek over aan te gaan. Jij kwam hier binnen om mij voor je kar te spannen om zo stemmen te winnen begint Amy. Nee zegt Leroy, ik hoef geen stemmen want mij boeit het niet wie er hier in het huis op mijn stemt. Buiten reageert Amy en Leroy laat weten dat dat ook niet het geval is. Mensen stemmen op mij omdat ze mij leuk moeten vinden en als ze mij geen zak aan vinden dan ga ik gewoon met mijn koffertje naar huis. Ik dacht echt amai ik heb mij weer vergist in mensen gaat Amy verder. Dat heb je niet benadrukt Leroy. Gisteren toen ik dat dus zei, is gewoon puur omdat mensen dat willen horen. Als ik met jou in bad ga zitten denk je dan echt dat ik daar naakt ga zitten? Ik trek gewoon mijn zwembroek aan en ga gewoon in bad zitten. Dan ken je mij nog niet, ik ben een nuchtere jongen. Ik dacht dat ook reageert Amy en dan zeg je dat. Ik ben wel meer dan dat verzekert Leroy op zijn beurt, ik heb een dochtertje. Ik ben niet zo maar ik merkte dat wel aan je. Daarom zei ik gisteren ook dat ik je een leuke meid vindt en dat zie jij zelf ook, dat moet jij zien. We hebben een bepaalde connectie naar elkaar toe. Ik vind jou een super leuke meid, zie je altijd lachen en ik vind de manier waarop jij doet gewoon erg leuk. Je bent gewoon jezelf en dat ben ik ook. Van het bad snap ik het antwoordt Amy, maar toen zei je van soms moet je dingen doen… Ik zei soms moet je een zetje geven onderbreekt Leroy haar. Je zei gisteren zelf met een relatie moet je een beetje gas geven en remmen, dat is soms ook met dit. Het is het spelletje en dat is niet naar jou toe he. Wat ik met jou heb is oprecht, dat weet je zelf toch ook? Ja zegt Amy maar dat dacht ik toen van niet. Dus ik dacht huh vergis ik mij zo in mensen? Nee man dat doe je niet, echt niet antwoordt Leroy. Ik zei het gisteren nog tegen je, ik zou het jammer vinden als één van ons tweeën weg moet. Daarom gaat Amy verder, ik dacht dat ik mensen niet meer kon lezen en mij gebruiken als pion.

Nawel komt erbij zitten en weet enigszins wat er speelt. Leroy legt het nog eens uit en Amy vertelt dat Leroy gezegd zou hebben dat je soms een beetje gas moet geven om daar het leuke uit te halen, dat mensen dat willen zien. Maar dan zeg je het wel voor tv en dan denk ik wel van amai ben je een pion hier die gebruikt worden bij mensen om stemmen te krijgen. Het ging niet over het bad maar de manier van een conversatie. Het ging over dat het makkelijk zou zijn omdat Amy je leuk vind en dat je dat goed zou benutten. Want dat willen de mensen zien, ik ben geen pion waarmee je kunt spelen benadrukt ze. Daar kom ik hier niet voor zegt Leroy. Ik gebruik helemaal niemand. Ik wou het gewoon even duidelijk maken zegt Amy, anders ga ik je dadelijk negeren. Daarna is het tijd voor een sportsessie.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 3.5]

Ook interessant:

18 Reacties

Hans S 22 januari 2022 - 10:22

Topper die Amy als ze ergens mee zit zeg ze het gewoon en de andere doen er maar mee wat ze ermee willen doen.
Gisteren zei ze ook als ik eruit vlieg is het zo je kan er toch nisk aan doen , maar ik wil Amy nog wel beter leren kennen dus heb op haar gestemd.

Beantwoord
Els 22 januari 2022 - 11:11

van mij mag ze zo snel mogelijk eruit, ze zet mensen tegen elkaar op en als t niet gaat hoe zij het wil gaat ze weer stampvoetend janken, ze had er nooit in moeten gaan er zijn duizenden kandidaten die meer inhoud hebben als prinses Amy

Beantwoord
Els 22 januari 2022 - 11:15

P.S. ik heb op Leroy gestemd en niet op Evelien, helaas heeft Eveline niet alles uit zichzelf gehaald wat er te halen was en ik heb weinig met haar

Beantwoord
Leeke 23 januari 2022 - 09:09

Wie zal de volgende persoon zijn die van het toneel verdwijnt. De heren zijn hun plannen al aan het bedenken..

Beantwoord
Jongen 23 januari 2022 - 08:39

Ik heb de hele week live gekeken en kan alleen maar zeggen dat amy een oprechte meid is en ze is sterk want ze durft alles rechtuit te zeggen en daarom voelen de heren zich bedreigd , salar heeft meteen toen amy binnen was bij de andere jongens lopen steuken , nawel is ook heel sterk verbaal dus die willen ze er nu uit , ik heb vannacht nog het gesprek van nawel en peter gevolgd , die meid heeft gelijk , zeg het als iets je stoort is toch zo moeilijk niet , peter wist niet wat te zeggen

Beantwoord
Jongen 23 januari 2022 - 10:32

Ik mis amy al , big brother heeft hier weer de fout gemaakt de deelnemers te laten nomineren en de nieuwe mensen geen kans te geven , saaie personen blijven erin zoals dimi en vera en groot ego kristof , amy en nawel 2 sterke dames , zo jammer en alle mensen die niet live kijken sorry maar dan weet je echt niet hoe het in elkaar zit

Beantwoord
Natasja 22 januari 2022 - 10:36

Ik heb niks met Amy ik erriteer me aan haar en ze stookt als een gek ze is een stoorzender en een roddeltante ieder zijn mening natuurlijk dus van mij mag ze naar huis.

Beantwoord
Ilse 22 januari 2022 - 11:27

Van mij mag die Amy gelijk naar huis, die zit echt alleen maar te zeuren. Mijn stem heeft ze echt niet.

Beantwoord
Wilma 22 januari 2022 - 11:36

Och Amy gebruikt die ze kan gebruiken zij was ook diegene die met fluisteren begon.
Juist Leroy praat niet over anderen en is erg behulpzaam. Kan je van die jonge meiden niet zeggen.
Dringt zich vaak op de voor grond, weet alles beter !
Dus Bye Amy je mag naar huis vanavond.

Beantwoord
Marjo 22 januari 2022 - 12:06

Ik hoop echt dat ze gaat vertrekken, als je alleen al hier boven leest hoe ze het gesprek begint? ” Jij kwam hier binnen om mij voor je kar te spannen om zo stemmen te winnen ” dan mag je toch echt wel eens naar je zelf gaan kijken. Dit zijn aannames, en door deze bij andere te ventileren ben je aan het stoken.

In mijn opinie gebruikt Amy de deelnemers door steeds in haar slachtoffer rol te gaan zitten. Ik zie liever Eveline en Leroy blijven.

Beantwoord
Alex 22 januari 2022 - 12:36

Het lijkt nu wel of het tussen Amy en Leroy gaat maar Eveline verdient ook stemmen.

Beantwoord
Gerard 22 januari 2022 - 14:07

Amy ziet teveel spoken

Beantwoord
Hela 22 januari 2022 - 14:25

Leroy mag blijven is denk ik een sterke speler in t huis

Beantwoord
Arie 22 januari 2022 - 14:50

Ik heb 0p Amy gestemd dat ze er uit moet

Beantwoord
Evo 22 januari 2022 - 16:20

Amy legt anderen woorden in de mond en beschouwd dat dan als waarheid. Van mij mag ze dat vanavond in de studio gaan doen. Eveline heb ik persoonlijk niks mee dus ik mijn stem maar op Leroy uitgebracht maar ook van hem nog niet echt veel gezien. We gaan het zien vanavond! Misschien eindelijk eens een bewoner die uit het huis naar de control room gaat?

Beantwoord
Nico 22 januari 2022 - 17:36

Amy naar huis, Amy naar huis, Amy Amy, Amy naar huis!

Beantwoord
Leeke 23 januari 2022 - 09:06

Gedrag Amy… wordt door iemand anders veroorzaakt.?. Die persoon speelt het spel heel geraffineerd.

Beantwoord
Leeke 23 januari 2022 - 09:11

Nieuwe week nieuwe kansen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page