Home » Big Brother vertelt de groep over Break-up week en Salar en Dimitri hebben een mogelijk nieuw doel voor nominatie

Big Brother vertelt de groep over Break-up week en Salar en Dimitri hebben een mogelijk nieuw doel voor nominatie

Door BigBrotherNederland

Nawel heeft het moeilijk met het vertrek van Amy en Leroy ook. Het was toch zijn maatje geeft hij aan. We moeten niet gaan mokken zegt Nawel en Leroy is het daarmee eens. Leroy is wel blij dat ze mag blijven. Eveline besluit haar spullen weer in de kast te leggen. Wat later zien we Kristof en Salar praten over de huidige situatie. Kristof denkt dat het ergste zou zijn als Nawel Little Brother (huismeester) gaat worden. Salar is het daarmee eens dat is echt het ergste. Kristof vraagt zich verder af dat dat als Nouchine het nog een keer word of ze dan nog een keer immuniteit zou geven aan Nawel. Salar denkt van niet maar ik denk wel dat ze mij gered heeft. Kristof denkt dat ook Nouchine had een keer al een opmerking gemaakt van “ik heb al genoeg gedaan”. Ik voelde dat al aan zegt Salar. Ik wist dat Eveline, Amy, Julio denk ik ook. Amy is weg en dat is het belangrijkste voegt hij eraan toe. Dit weekend is belangrijk. Daarna hebben de twee het over de volgende nominaties. Het gaat al snel over Nawel. Ik denk dat Dimitri haar overschat zegt Kristof. Met haar TikTok volgers. Amy heeft ook aan een tv programma meegedaan he. En Eveline blijft erin, een neutrale. Salar is het ermee eens, als het instagram volgers waren was het misschien anders geweest.

Dan laat Big Brother weten dat iedereen in de woonkamer moet komen. Beste bewoners, deze week is het break-up week. Alles gaat anders worden. De bewoners vragen zich af wat dat precies betekend. Hanne zegt dat er misschien wel een splitsing zal komen. En Tobias denkt dat ze mensen tegen elkaar op gaan zetten of mengen. Kristof zegt dat er misschien wel beelden getoond gaan worden van eerdere gesprekken. Salar is wat stil en roept dan zeker te weten dat de groep gescheiden gaat worden. Tobias lijkt dat ook vrij logisch, dat gebeurde vorig seizoen ook. De bewoners speculeren nog even verder, het is afwachten op morgen. Volgens presentatoren Geraldine en Peter gebeurd dat als de bewoners morgen wakker worden. En uiteraard komen we daar dan weer op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 43 Average: 4.4]

Ook interessant:

12 Reacties

Ida 22 januari 2022 - 21:17

Wat een heerlijke twist. Ben benieuwd wie er bij elkaar en uit elkaar worden gehaald. Heerlijk!

Beantwoord
Roos 22 januari 2022 - 21:32

Het lijkt wel of ze gaan verhuizen.Ik heb even niet gekeken .Ben benieuwd wat er gaat gebeuren.Slapen ze nogwel daar. We gaan het meemaken.

Beantwoord
jan 22 januari 2022 - 22:05

nawel blijft maar stooken dat gaat niet goed

Beantwoord
Leeke 23 januari 2022 - 09:21

Nawel is moe.. op.. huilt snel ..heeft behoefte aan rust.

Beantwoord
B Huis 24 januari 2022 - 04:48

Moe van wat ,van luiheid lekker naar huis gaan zou ik zeggen

Beantwoord
J.e 23 januari 2022 - 09:42

Heel goed dat Big Brother de groep opnieuw opnieuw heeft opgedeeld, ik vind dat bij elkaar slapen niet leuk is voor de andere bewoners en hopen op een samen spel, ieder moet ook wat doen in huis en op bed liggen moet verboden worden, tenzij iemand zich even niet lekker voelt, ze zitten immers de hele dag op hun reet, dus moe worden , waarvan?? De huisregels moeten strenger worden, want eten weggooien e.d vind ik gewoon absurd, hier moeten ze zuinig mee omgaan, anders zitten ze aan het eind met niets.

Beantwoord
Thea 23 januari 2022 - 15:30

Blij dat er weer wat gebeurt ze hebben weinig te doen en gaan ha gen of naar bed.
Niks aan zo

Beantwoord
Jongen 23 januari 2022 - 12:23

Wat kunnen de heren toch vals zijn , ze hebben al een nieuw slachtoffer , ze zijn gewoon bang voor deze sterke vrouwen , wanneer gaat nouchine door hebben hoe vals salar is

Beantwoord
Roberto 23 januari 2022 - 14:11

Salar en kristof zijn zeer vals ze gaan over lijken daar ben ik zeker van

Beantwoord
Roberto 23 januari 2022 - 14:18

Salar en kristof gaan over lijken als het moet ze waren een plannetje aan bedenken voor als Salar de groep moest splitsen maar BB is slimmer deze jaar.

Beantwoord
Roos 23 januari 2022 - 15:55

Ja salar is een echte satan, hopelijk volgende week er uit.

Beantwoord
Marc van meensel 23 januari 2022 - 20:38

Ja salar en kristof moeten er uit zijn valse mensen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page