Home » Big Brother spreekt de bewoners toe, let op discriminerende, seksistische en racistische uitspraken

Big Brother spreekt de bewoners toe, let op discriminerende, seksistische en racistische uitspraken

Door BigBrotherNederland

Beide teams hebben de tape game gewonnen. Het zo lang mogelijk aan de muur vast blijven plakken met behulp van tape. Beide teams hebben een feestje verdient en Big Brother spreekt iedereen dan ook toe. Team groen, team goud, nogmaals proficiat voor jullie beiden. En een extra compliment voor de vrouwen met een ijzeren wil en een karakter van staal, Nawel en Hanne. Dus nu, party time. De ingrediënten voor jullie feestje staan nu voor jullie klaar in de gameroom en de mini mall. Daar staat een dienblad met cocktails en bitterballen en andere snacks, de muziek word gestart en het feestje begint! Er word geproost en uiteraard gedanst. De bewoners mogen 30 minuten genieten van muziek. Ze gaan los en vinden het erg goed voor de sfeer, ze krijgen er energie van.

Als iedereen binnen zit te kletsen neemt Big Brother het woord. Ik wil iets met jullie bespreken, het is niet lang met wel van belang. Jullie wonen nu een paar weken samen in mijn huis, jullie leren elkaar steeds beter kennen. En ik jullie ook. Zoals jullie weten mogen jullie in dit huis je welkom en vrij voelen. En mogen jullie ook vrijuit spreken tegen elkaar en tegen mij. Maar ik heb ook altijd gezegd, mijn huis mijn regels. En een van die regels is: ik wens in dit huis geen racistische, discriminerende of seksistische uitspraken. Ben hier alert op en blijf hier alert op. Tot zover, dank jullie wel. Beide teams vragen zich af wat er dan gebeurd zou zijn. Wellicht is het het vloeken wat regelmatig gebeurd? Ze willen het eens in de dagboekkamer vragen wat er gebeurd zou zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.3]

Ook interessant:

9 Reacties

Susn 26 januari 2022 - 14:01

Kristof zou zich ten minste aangesproken moeten voelen.

Beantwoord
Hela 26 januari 2022 - 14:03

Heel goed gesrpoken B.B het werd eerlijk gezegd tijd…grace en kristof zijn behoorlijk grof in de mond,!!!!!!

Beantwoord
Miran 26 januari 2022 - 14:06

Hèhè maar ik vin dit te soft ik vind dat er ook een straf bij hoort en ik weet wie dat is en hij verdiend straf of het huis verlaten bah wat een walgelijk menneke is dat pfff

Beantwoord
Sjoerd 26 januari 2022 - 14:16

Heel goed dat BB dit benoemd heeft. Allerlei opmerkingen als SMD e.d. voegen niks toe.

Beantwoord
Joy-Ellen 26 januari 2022 - 14:45

De bewoners worden gewaarschuwd te letten op hun uitspraken, dat werd eens tijd. Ik erger mijzelf bijvoorbeeld mateloos aan wat Kristoff af en toe de ruimte in roept. Maar waar ik me nog het meest aan heb gestoord, is dat bigbrother het zelf heel normaal vindt om twee dames met een appel in hun mond aan de muur te plakken. Het zal wel aan mij liggen, maar ik vond die appel echt een stap te ver.

Beantwoord
Marjo 26 januari 2022 - 14:52

Aiiiii de realiteit van de echte wereld is daar natuurlijk nog niet doorgedrongen van het hele voice verhaal is daar natuurlijk niets bekend. Maar gelijk heeft BB dat mag eigenlijk NOOIT en er zou eigenlijk ook niet op gewezen hoeven worden.

Beantwoord
Dina 26 januari 2022 - 15:35

Werd ook tijd ,veel te lang geaccepteerd door big brother

Beantwoord
DUTCHY xgx 26 januari 2022 - 18:20

Ik ben het compleet eens met dat ze eerst moeten winnen of iets moeten bereiken om een feestje te krijgen, dat hoeft wat mij betreft niet zomaar of altijd gedaan te worden zoals bij de live shows van vorig jaar.
Maar waarom kunnen de feestjes niet wat langer duren, dat is voor de bewoners leuk, maar tegelijkertijd is het voor de stream kijkers ook leuk.
En dan liever in de avond zodat ze zich kunnen optutten e.d. en dan bereik je ook nog, dat de uren sneller voorbij gaan, dat is beter dan bank hangen of in bed gaan liggen.

Beantwoord
Hans S 27 januari 2022 - 08:50

Heel goed van Big Brother om deze regels weer eens aan te halen , maar het zou echt wel ergens in de huisregels staan maar mooi dat Big Brother deze regel even aanhaalt.
Het is artikel 1 in de grondwet , allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page