Home » Tobias spreekt Grace aan op de wisselende signalen die ze geeft

Tobias spreekt Grace aan op de wisselende signalen die ze geeft

Door BigBrotherNederland

Tobias zit vandaag niet zo lekker in zijn vel en dat valt Salar op. Op de slaapkamer vraagt Salar dan ook wat er is. Je moet soms een beetje je grens kennen antwoordt Tobias doelend op Grace. En ze geeft soms echt rare signalen af die haaks staan op wat we hebben afgesproken. Ik weet me niet echt een houding aan te geven momenteel voegt hij eraan toe. En ik heb ook geen zin om het te verbergen. Het was relaxed en het is nu awkward. We zijn 2 volwassen mensen en het kan gewoon relaxed zijn. Wees dan open over wat je voelt en wat je wilt. Ja misschien moeten jullie gewoon even praten reageert Salar. Volgens hem zijn het typisch vrouwendingen, die zijn soms onbegrijpelijk. De ene dag zit ik in haar inner circle, en de volgende dag sluit ze me volledig buiten gaat Tobias verder. Vrouwen zijn zo aldus Salar. Met nominaties en zo dan stoten ze je af. Je moet gewoon praten, dat is de oplossing benadrukt hij. Uiteindelijk besluit Tobias dat ook te doen, en dat gebeurd nadat bekend geworden is dat Eveline, Nawel en Julio genomineerd zijn.

De twee zitten op bed en Tobias zegt dat ze haar toe laat om een band op te bouwen, maar andersom niet. Grace antwoordt dat ze juist de indruk heeft dat het de afgelopen dagen beter ging. Tobias is het daarmee eens maar benadrukt dat hij wel zijn best gedaan heeft dat meer te doen. Soms heb ik het gevoel alsof we de ene dag een super goede band hebben, we met elkaar kunnen lachen, als het moet huilen, voor een knuffel, voor alles kunnen we bij elkaar terecht. En de andere dag kom ik niet bij je binnen. Dan sluit je jezelf helemaal af. En ik zie dat er dan wat met je is. Maar je laat dan niet los wat het is. Je hoeft niet alles te vertellen maar je deelt het dan met Hanne die je twee dagen kent. En met Nouch ook. En dan moet ik gaan vissen wat er aan de hand was. Soms vind ik het lastig om te bepalen wat mijn rol nou precies is naar jou toe. We hebben een fijn gesprek gehad waarin volgens mij van beide kanten wel duidelijk werd dat ik respecteer wat jij hebt en ik je de ruimte geef om het uit te vinden. Ik heb ook wat meer afstand genomen op sommige momenten omdat ik jou daar ook niet in wil verleiden. Ik respecteer dat jij iemand hebt in de buitenwereld en je moet het uitvinden. Ik heb ook gezegd dat ik onze vriendschap waardeer en dat ook niet op het spel wil zetten. Ik heb veel aan je in het huis en wil dat zo houden. Dat leek goed te gaan maar daarna vertel je wel dat haaks staat op ons gesprek. En in je gedrag lijtk het soms ook dat ik andere signalen krijg dan wat we in ons gesprek hebben besloten. Ik weet niet meer wat mijn rol is. Soms word ik neergezet als de toyboy misschien als grapje, dat vind ik niet relaxt. Grace vraagt zich af of ze dat ooit gezegd heeft. Tobias zegt dat ze dat nooit gezegd heeft maar als onderdeel van. Soms ben ik de goede vriend, ik heb elke keer andere rollen. Ik heb nu geen hoogte meer hoe ik me moet gedragen naar je. Grace laat weten dat ze de afgelopen dagen juist een fijn gevoel gehad heeft. Ik heb steeds meer het vertrouwde gevoel om meer te vertellen. Wat je zegt over dat moment met Hanne en Nouchine, ik heb een heleboel dingen… ik ben een moeilijke prater. Over dingen waar ik verdriet of pijn van heb praat ik niet graag. Het kwam niet vanuit mij, Nouch vertelde iets en dat is iets wat wij gemeen hebben. Daardoor kon ik er toen makkelijk over praten. Hanne zat er gewoon bij, het is niet zo dat ik Hanne meer vertrouw dan jou. Als Big Brother vraagt aan wie ik het meest fijne gevoel heb ben jij en Vera dat. Ik heb moeite om over mijn issues te praten, het is niets persoonlijks naar jou toe. Je geeft me een veilig gevoel en ik merk dat je je steeds meer openstelt. Dus naar mij idee zaten we goed. Ik snap wel dat ik jou misschien andere seintjes geef maar dat is niet bewust zo. Ik ga niet ontkennen dat ik je een leuke jongen vind, je bent mooi en aantrekkelijk. Ik kan het gevoel wel onderdrukken maar die is er wel. De vriendschap is echt top. Ik ben echt een gevoelsmens en ik heb de mensen die ik graag mag bij mij. En jij bent er daar zeker een van. Sorry als ik in sommige dingen niet zo makkelijk ben in openstellen. Het is puur omdat ik met zoveel dingen in mijn hoofd zit. Ik wil het graag aan jou vertellen en ik weet zeker dat jij mij kan helpen maar het doet mij heel veel pijn. Ik neem je niets kwalijk reageert Tobias. Het zat mij meer dwars is dat mijn rol naar jou toe niet meer duidelijk was. Ik kan niet een puppet zijn die inspringt waar het nodig is. Ik ben ook iemand van vlees en bloed met gevoel. Ik kan niet laten spelen met mijn gevoelens. Dat was nooit mijn bedoeling reageert Grace. Het werd me gewoon even teveel, ik kreeg een gevoel dat ik een bepaalde rol aan moest nemen gaat Tobias verder. Ik denk dat het goed is om te weten waar je aan toe bent op dit moment. Niet eerst vriendschap en dan weer flirten. Het hoeft geen label te worden, we voelen ons bij elkaar op gemak. We hebben een mooie vriendschap en we zien wel hoe het loopt. Het kan wel zo zijn dat ik af en toe afstand neem om mezelf in bescherming geef omdat jij iets uit moet zoeken in de buitenwereld. Voor mij is het nu oke en Grace laat weten het te snappen. Ik ben nooit naar Big Brother gekomen voor de liefde gaat Tobias verder. De vriendschap is voor mij het belangrijkste, dat neemt niet weg dat ik je nog aantrekkelijk vind. Maar ik wil de vriendschap niet op het spel zetten. Dit is niet de plek waar het voor mij verder moet ontplooien. Grace is het daarmee eens en verzekerd dat ze ook niet voor de liefde is gekomen. Ik ga er wel op letten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 46 Average: 4.7]

Ook interessant:

8 Reacties

Miran 27 januari 2022 - 12:38

Wanneer mag je stemmen ? Wie er in huis mag blijven ?

Beantwoord
Jack 27 januari 2022 - 12:42

Hoi..die twee moeten een keer lekker gaan rollebollen.
Neenee niet wat jullie denken
gewoon wat stoeien.
Gr Jack

Beantwoord
Miran 27 januari 2022 - 18:55

Hahaha ja zeker leuk is dat he om te zien en volgens mij groeit daar meer dan alleen vriendschap ?

Beantwoord
Hans S 27 januari 2022 - 14:36

Was een goed gesprek en Tobias had gewoon helemaal gelijk waarom moet je altijd met elkaar in bed duiken , je kan ook gewoon met elkaar vrienden zijn zonder met elkaar naar bed te gaan en Grace was het daar helemaal mee eens.

Beantwoord
Hans S 27 januari 2022 - 14:38

Tobias is echt iemand die ze wel op een rijtje heb een intelligente jongen.

Beantwoord
Tiny 27 januari 2022 - 15:48

Waarom heeft Vera weer een badjas aan is ze ziek mocht toch niet

Beantwoord
irina 28 januari 2022 - 07:41

Zou een mooie koppel zijn ……………….

Beantwoord
Jongen 28 januari 2022 - 20:18

Het wordt niks tussen die twee, ze zitten nu opgesloten in dat huis en dan komen er snel gevoelens maar dit wordt geen relatie in de buitenwereld , ze passen totaal niet bij elkaar , willen totaal andere dingen met hun leven en er is buiten iemand voor grace

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page