Home » Leroy doet een bloederige jackpot challenge en de bewoners krijgen informatie van de buitenwereld

Leroy doet een bloederige jackpot challenge en de bewoners krijgen informatie van de buitenwereld

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is aangebroken. Vera heeft vannacht in de groene slaapkamer geslapen en Nouchine in de gouden. Dit is een nieuwe huisregel van huismeester Leroy. Als de bewoners wakker zijn is het tijd voor het ontbijt. Na het ontbijt laat Big Brother van zich horen. Bewoners, het is tijd voor een jackpot challenge. Little brother (huismeester) Leroy kom naar de gameroom! Leroy trekt schoenen aan, gaat nog even snel naar de wc en stapt de gameroom in. Dimitri en Salar spieken snel nog naar binnen. Dimitri vertelt dat er allemaal lego ligt.

Leroy is best lang weg en uiteindelijk roept Big Brother dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Bewoners, little brother is op dit moment een jackpot challenge aan het spelen om geld te verdienen. Maar waar hij ook een keuze kon maken. Een keuze om bepaalde informatie van buiten met jullie te delen of niet. Hij heeft ervoor gekozen de volgende informatie met jullie te delen. Op het beeldscherm komen vervolgens sociale media berichten. Zo word er een bericht over Julio gedeeld wat hij positief oppakt. En dat Hanne een topvrouw is. En dat Grace erg aanwezig is, ze kan er zelf om lachen. Over Kristof zien we twee tweets, een gaat over zijn vreselijke opmerkingen ondanks zijn best goede eigenschappen. De andere gaat over zijn karakter wat positief is, een teamspeler en dat hij mag winnen. Kristof zegt daar zelf over dat het wat goed en wat minder goed is om te lezen. Bedankt voor een spiegel die voorgehouden word, thank you allebei. Hij pakt de feedback zeker mee. Nouchine krijgt een tweet te zien dat ze alles doorverteld aan Nawel en dat ze het erger maakt. Ze wil een goede sfeer maar dat gaat zo niet lukken. Nouchine reageert dat dat echt niet waar is. Dat is echt bruut. De volgende tweets gaan over Peter, de ene is positief. De persoon gaat Peter steeds meer waarderen, is rustig, oprecht en kan grappig uit de hoek komen. De andere vind Peter een zeur. Door het zeuren probeert hij contact te zoeken met de jongens, met de meiden was hij leuker. Peter zelf vind het goed dat mensen hun meningen hebben. Ik weet dat van mij eigen. Salar krijgt een tweet dat hoe sneller hij met Kristof eruit liggen hoe beter. De ene is hard aanwezig en moeit zich met iedereen, de andere kan niet zwijgen over wie te nomineren. En nog een andere tweet is wat positiever, dat hij een top strateeg is en een super speler. De broer zus relatie vind diegene ontwapenend en grappig, hij brengt kleur en leven in het programma en speelt het spel. Salar grapt dat hij de positieve twitteraar gaat volgen. Nawel krijgt ook twee tweets, in de ene word gesproken dat ze leuk kan zijn als je wilt maar vaak vervalt ze in een zeurderige ik monoloog. Ze moet minder met zichzelf bezig zijn en meer aandacht hebben voor anderen. Stel je open voor hun verhalen en leer van hen. De andere twitteraar geeft aan dat Nawel geen prinses is maar een queen. De enige vrouw die de vrouwonvriendelijke mannen durft aan te pakken. Dat eerste heb ik al ontdekt en dat ben ik aan het veranderen reageert Nawel. De mannen vragen zich af waarom ze vrouwonvriendelijk zouden zijn. Ze bedankt de twitteraars. Daarna zien we iets over Dimitri en Tobias, huh reageert Dimitri. In de tweet staat dat de twitteraar Tobias emotioneel gezien wat intelligenter had ingeschat. Hoe kan hij niet zien dat hoe Dimi en Kristof zich gedragen niet oké is? Dan kan hij zelf wel cute zijn, it’s not enough. Wake up T. De tweets van Vera zijn positief ze kan wel lachen om de tweets. De ene gaat over dat Vera een goed mens is, introvert en soms verkeerd word begrepen. But she deserves the world. De andere tweet gaat over de gekookte eieren waaraan ze verslaafd is. Alleen Dimitri is wel een acht gekookt ei. Daarna krijgt Dimitri nog een tweet te zien dat hij met Nawel moet gaan praten. Elke minuut van de dag zou hij het over haar hebben. Dimitri lacht en benadrukt dat het ook in goede zin kan zijn. Het is oké he reageert Nawel, ik wist dat ook wel.

Uiteindelijk is Leroy weer terug uit de gameroom. Zijn voeten zijn volgeplakt met pleisters. Hij vertelt dat hij over een lego baan moest lopen, over een smalle strook van 9 meter lang. Ik moest voor iedere persoon die baan oversteken om een quote te krijgen. Ik kreeg er ook geld voor, voor de jackpot. De eerste keer ging nog wel maar die lego blokjes liggen ook schuin en dan ga je er druk op zetten met je gewicht. Hij is 12 keer heen en weer gegaan maar 1 moest eraf omdat hij met één voet van de baan ging. Als we het goed begrijpen kreeg Leroy per keer 250 euro, dat zou betekenen dat hij 2750 euro heeft verdiend. Daarna roept Big Brother alle bewoners weer naar de woonkamer. Bewoners, little brother heeft voor jullie gestreden. Hij heeft voor jullie geleden en gebloed. Hij heeft een puinhoop en bloedbad achtergelaten in de gameroom. Maar ook voor jullie verdient en veel, kijk maar. De prijzenpot word verhoogd met 2750 euro. Dit betekend dat het totale bedrag op 23.277 euro staat. De groep klapt en Leroy krijgt knuffels van zijn medebewoners, ze zijn erg blij.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.6]

Ook interessant:

21 Reacties

DUTCHY xgx 2 februari 2022 - 10:41

goed gedaan van leroy, zo hebben ze veel info gekregen van buitenaf, ik hoop dat ze het waarderen van hem.

Beantwoord
Hans S 2 februari 2022 - 10:58

Klop niet , veel van Big Brother heeft positieve tweets gepakt van bewoners die er niet goed op staat bij de kijkers en dan heb ik het over Vera en Kristof en Dimitri , op social media komen ze helemaal niet zo goed te voorschijn .
Maar Big Brother heeft het voor het zeggen en kan doen wat ze willen.

Beantwoord
Arthur 2 februari 2022 - 15:01

De fanclub van Nahel hebben ze ook aan het woord gelaten… veel van de kijkers is haar al weken zat!!

Beantwoord
Miran 3 februari 2022 - 16:06

Ja en u vergeet er 1 peter dat is ook geen eerlijke gast die 4 mogen van mij d’r uit

Beantwoord
bonnie 2 februari 2022 - 10:58

Jammer dat nouchine en nawel possitief nieuws kregen want ze zijn zo nep als iets …………..

Beantwoord
wim 2 februari 2022 - 11:55

dat vind ik nou ook 2 stokers bij elkaar en die nouchine gaat iedere keer als iemand in de put zit zogenaamd troostende worden brengen maar ze vraagt de personen meteen helemaal uit , terwijl ze kwetsbaar zijn , daarna brieft ze alles door

Beantwoord
Esther 2 februari 2022 - 11:05

Nawel en Nouchine mogen er van mij uit…ze hebben allebei geen toegevoegde waarde in het huis…het enige wat ze kunnen is roddelen en geheimen doorvertellen, op andermans hart trappen.
Vera vind ik een scheinheilig type want ze leg het gewoon aan met Dimi omdat hij directeur is dus zij ziet eurotekens en ze kan het niet hebben als Dimi haar niet op de 1ste plaats zet.
Ik heb grote respect voor Julio en Peter want hun zijn de oudste maar doen meer als die jonge gasten

Beantwoord
Jeroen 2 februari 2022 - 13:07

Beetje kort door de bocht wat Vera betreft vind je niet?
Als je oplet zie je dat Vera tot over haar oren verliefd is

Beantwoord
Anita 2 februari 2022 - 11:11

Inderdaad, nu gaat het helemaal de verkeerde kant op met Nawel ,nu ze denkt het goed te doen terwijl het op social media echt anders klinkt!!

Beantwoord
Arthur 2 februari 2022 - 15:02

Krijgt ze hopelijk snel een keiharde nominatie 😉

Beantwoord
Timothee 2 februari 2022 - 16:26

Ook dat is relatief, want niet iedereen is negatief over Nawel. Het is mijn favoriet. Dus ik ben juist positief over het feit dat ze mensen aanspreekt. Ik hoop dat ze wint. Ik vind Salar een gladjakker met mooie praatjes, maar that’s it. Vera is geen toegevoegde waarde. Salar, Peter, Dimitri en Kristof roddelen meer als Nawel hoor. Bekijk de stream maar eens goed.

Beantwoord
Danny 2 februari 2022 - 11:21

Nawel mag er van mij uit, dan is Nouchine los van Nawel en kan ze laten zien wat een schat van een meid ze is. ze zit nu teveel vastgeplakt aan Nawel.

Beantwoord
lavendel 2 februari 2022 - 11:22

word soms erg moe van leroy,….pfffff, valt zo vaak in herhaling iedere keer weer.

Beantwoord
Marja 2 februari 2022 - 11:57

BB als je ze een spiegel wilt voorhouden, wees dan ook eerlijk en laat ook de negatieve reacties van de kijkers zien.
Nu was het alleen maar lieve koekjes bakken. Daar leren ze niets van.
Ze moeten ook leren omgaan met kritiek……. maar die was er nauwelijks.
Jammer BB dat je alleen de positieve zaken er uit hebt gehaald, toon ze gewoon de werkelijkheid, dat is ook een les en hoort bij het leven.

Als ze er nu door de kijker worden uitgestemd dan begrijpen ze er niks van.

Beantwoord
Jeroen 2 februari 2022 - 12:00

Nawel is top. Heerlijke vrouw

Weten de mannen eigenlijk wel wat ze allemaal zeggen
Ze komen uit de lucht vallen bij de vrouwonvriendelijke uitspraken

Beantwoord
Dutchie 2 februari 2022 - 12:23

Nawel en Nouch mogen heel snel het huis uit. Zeurders en roddelaars. Verwoesten de sfeer.

Beantwoord
Marleen 2 februari 2022 - 12:51

Ik zou een positieve en negatieve tweet bij iedere persoon gegeven hebben,wat stof tot nadenken over hun leugens,geroddel,achterbaks gedoe.De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet,gezegde dat zeker van toepassing is in het huis.

Beantwoord
mk 2 februari 2022 - 17:14

Als Hanne het huis uitgestemd wordt wil ik graag met haar daten 🙂
vind haar een heerlijke vrouw eerlijk en oprecht. voor mij is dat de huismoeder van de groep.

Beantwoord
jos 2 februari 2022 - 17:19

ik vind leroy een toffe peer en verder hanne,grace en vera zijn in orde
de rest op een hoop gooien en eruit ermee .
sjammer dat BB niet alles laat zien wat er geschreven wordt .liepen ze zelf het huis uit ,, toch

Beantwoord
jan 2 februari 2022 - 18:32

dat weeten we nou wel leroy nu wat anders

Beantwoord
Jongen 3 februari 2022 - 08:05

Dimi gaat alleen maar met nawel praten omdat hij nu weet dat hij niet populair is in de buitenwereld , een paar dagen geleden wou hij haar nog op haar gezicht slaan , dimi is 26 jaar maar lijkt een jongrn van 16 qua gedrag , salar liegt en roddelt en verder voegt hij niks toe , vrienschap met nouchine is nep , nawel is een topvrouw ! Inderdaad zij is de enige die rechtuit is tegen die mannen en ging ook telkens het gesprek aan en dat ze lui is is ook verzonnen door die mannen , de mannen doen domme spelletjes en pingpongen de hele dag dat ook niet werken!!! Nawel doet haar deel , ze zijn gewoon niet op hun gemak omdat zij een sterke vrouw is ,van mij mag ze blijven tot bij de laatsten

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page