Home » Vera heeft wederom twijfels aan Dimitri en Tobias en Nawel hebben een goed gesprek

Vera heeft wederom twijfels aan Dimitri en Tobias en Nawel hebben een goed gesprek

Door BigBrotherNederland

De genomineerden zijn bekend, deze week zijn Dimitri, Salar en Nawel genomineerd. Na deze uitslag word er door veel bewoners over gesproken. De meeste genomineerden pakken het goed op, zo had Salar al een beetje het gevoel dat hij genomineerd zou worden en Dimitri reageert ook koeltjes. Nawel is daarin tegen minder blij, het valt haar zwaar dat ze voor de tweede keer genomineerd is. Ze bespreekt het buiten met Nouchine en later gaat ze het gesprek nog met Tobias aan.

Tobias laat tegen Nawel weten dat hij zijn eigen spel speelt. Als ik op iemand stem dan is dat omdat ik de minste klik of band heb met die persoon. Op basis daarvan kies ik legt hij uit. Nawel lijkt dat te begrijpen en zegt dat als ze uit de groep valt dat het dan zo is. Maar de roddels waarin ze betrokken werd zorgde er wel voor dat ze nog afstandelijker werd.
Ik kom hier niet om iemand te pleasen benadrukt ze. Tobias reageert dat hij daar moeite mee heeft. Want ik word dan gezien als de jongens en dat is niet zo. Ik speel mijn eigen spel en ik zoek mensen op omdat ik me daar fijn bij voel. Dat zijn verschillende mensen. Ik heb nooit gezegd prinsesje dit of prinsesje dat.

Ondertussen binnen praten Vera en Grace in de badkamer. Vera heeft het over genomineerde Dimitri. Hij besteedt volgens haar weinig aandacht aan hem. Eerder had ze ook al twijfels… Hij slaat wel vaak even een arm om me heen, of geef me een tik op m’n kont zegt Vera. Maar hij komt ook nooit eens even praten. En daar wou ik over praten met hem maar ja, nu zit hij op de bank. Net bijvoorbeeld, zit hij op bank alleen en ga ik bij hem zitten. Dan zegt hij ook niks, dat snap ik, want stress. En dan begin ik over iets anders, de kerstlichtjes thuis. Even een gesprekje en dan bloedt dat weer dood. En dan midden in zo’n gesprekje begint hij ineens tegen Peter te praten, dat ik denk van ja… gaat Vera verder. Volgens Grace gaat het buiten het huis beter zijn. Hierbinnen is hij toch te veel met de game bezig voegt ze eraan toe. Vera reageert dat ze dat ook merkt. Ik vind hem een vet leuke guy en nog steeds leuk maar hier in het huis, als het gaat om relationship dingen… Grace benadrukt dat Dimitri buiten het huis wel volledig op haar kan focussen. Vera zegt dat het wel een kant op moet gaan, omhoog. In het begin hadden we superleuke gesprekken. En 2 dagen geleden in bed ’s middags supergezellig zitten kletsen. Maar ook dan vraagt hij mij niet heel veel gaat ze verder. Zijn gedachten zijn volgens Grace echt heel erg op het spel. Het zit Vera nog altijd hoog, ze geeft nog eens een voorbeeld. Dan  loopt hij langs, geeft een knuffel, of een kusje, maar het blijft daarbij. Ik kan dat best wel een beetje geïrriteerd raken legt ze uit. Gisteren hadden we niet veel gekletst en dan liggen we in bed en dan zit hij echt hints te doen van hey hey. En dan denk ik van ja zo werkt dat niet he. Are you serious? vraagt Grace. Vera knikt en vertelt dat ze daarom vandaag wat chagrijnig is. Ik weet het niet en nu we een dingetje zijn maakt hij alleen maar grapjes over seks. En als we net heel lang hebben gepraat boeit me dat echt niet. Maar als we elkaar bijna niet gesproken hebben en hij maakt wel 3 van die grapjes, dan denk ik ja hallo. Grace denkt op haar beurt dat het beter is om te wachten op zondag en daarna met Dimitri hierover te praten…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.6]

Ook interessant:

12 Reacties

bonnie 3 februari 2022 - 15:01

Vera en grace zijn TOP .

Beantwoord
mario 5 februari 2022 - 13:46

grace is natuurlijk een volwassen vrouw die toch wel zowel speels als volwassen uit de hoek komt vera daarentegen kan enkel over haar ”relatie met dimi” praten meer diepgang zit er voor haar niet in , vertoont nog voor haar leeftijd teveel puberaal gedrag en als men nawel prinses noemt is vera dat eigenlijk ook een soort roodkapje die zo graag droomt van de prins op het witte paard leeft in sprookjes maar dimi is eerder de grote boze wolf , eigenlijk al iemand gezien hoevaak dimi op zijn nagels zit te bijten en dan in het eten zit te vroeten, dit kan toch niet hygienisch zijn , ze hadden gehooft op een tobias jill situatie zoals vorig jaar maar is eerder een nachtmerrie aan het worden uiteindelijk eigen schuld dikke ….

Beantwoord
Hans S 3 februari 2022 - 15:15

Vera moet die Dimitri aan de kant schuiven hij is in de communicatie heel slecht Vera moet lekker aan haar eigen denken en wat meer in het huis gaan doen.

Beantwoord
Els 4 februari 2022 - 10:57

Dan wordt veertje moe he

Beantwoord
mario 3 februari 2022 - 15:35

Dimi beter eruit is een stresskip en krijgt de boemerang terug in zijn gezicht die hij zelf arrogant gegooit heeft is totaal geen winnaar enkel een zielig iemand die wel ziet dat nawel roddelt omdat zei haar hapje wil redden maar het van zichzelf niet ziet dat hij iedereen vera incluis op de zenuwen werkt spijt me dimi maar je hebt verloren en bye bye ik heb nawel gestemd erin te blijven objectief gezien een bijzonder intelligent meisje beetje raar soms maar wel eerlijk en recht to the point

Beantwoord
John 3 februari 2022 - 15:55

Hallo Vera, jouw gevoel zit wel goed en pak je spel weer op want je bent een goed mens, maar dimi is geen goede kant voor jou en op liefdesrelaties zitten wij niet te wachten.
Ga je weer amuseren met de meiden in Huis en ben niet afstandig en voel je ook niet afgewezen want je hebt een hartje van goud, maar je weet het niet naar buiten te brengen.
Ook Grace zal haar neus nu stoten om erachter te komen dat iedereen het spel alleen moet spelen en een relatie met Tobi niets opbrengt als alleen maar ellende.

Beantwoord
Els 4 februari 2022 - 10:59

Ze heeft zich nog nooit met de meiden geamuseerd. Vanaf de eerste minuut met de.mannen bezig geweest

Beantwoord
Renata 3 februari 2022 - 16:48

Sneu voor Vera, want ik denk dat ze het goed voelt…. dit wordt nooit iets, dit gaat echt niet beter worden buiten het BigBrother huis. Hij is gewoon niet zo gek op haar, als zij op hem. Dat merk je aan alles. Daarbij gaan er geruchten dat Dimitri toch wel iemand thuis heeft, die op hem wacht. Maar dat weet Vera niet en ik hoop ook voor Vera dat het niet waar is. Beter als Dimi eruit wordt gestemd, voordat hij echt Vera’s hart breekt……

Beantwoord
Gerard 3 februari 2022 - 16:59

Dimitri doei

Beantwoord
mk 4 februari 2022 - 07:01

Dimitri speelt het spel. en hierbij gebrukt hij Vera. Zo snikkie 🙁 dat verdient Vera niet. Pas op Veer. Als het spel is afgelopen ongeacht op welk wijze zet hij je aan de kant. dat verdien je niet. ga lekker ook het spel spelen.

Beantwoord
Jongen 4 februari 2022 - 08:35

Heeft vera het nu nog niet door? Dimi gebruikt haar alleen als extra stem en voor in bed , buiten het huis wordt dit echt geen relatie dat zie je toch zo , dimi is totaal niet geinteresseerd jn vera en buiten het huis wordt het alleen maar slechter ,dan heeft hij zijn vrienden en werk en zo en heeft hij geen zin meer in vera , jamner dat vera wel verliefd is want ze zou zich beter ook op het spel richten en meer met de andere bewoners bezig zijn

Beantwoord
Leeke 4 februari 2022 - 16:49

Goed gezien.. Dimitri snel naar huis…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page