Home » Big Brother zet de bewoners aan het werk met een zak aardappels

Big Brother zet de bewoners aan het werk met een zak aardappels

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners van Big Brother gehoord hebben dat de hell week gestart is en ze voor warm water en voor de verwarming opdrachten moeten doen, gaat het een aantal uur rustig aan toe in het huis. Totdat Big Brother iedereen naar de gameroom roept. Na de livestream onderbreking zien we de bewoners in de tuin met iedereen een zak vol met aardappelen. De bewoners moeten hiermee een opdracht uitvoeren. Big Brother laat weten dat ze moeten hinkelen van de hottub tot de rode ton heb ik begrepen en terug. Daarna moeten ze rennen van sauna tot de voordeur en terug. Als derde oefening mochten ze kiezen uit 10 lunches of 10 squads. De vierde oefening was kiezen tussen 5 keer opdrukken of 10 sit-ups. De vijfde en laatste oefening was dat ze met die zak aardappelen de macarena moesten dansen. Na de eerste macarena zegt Big Brother dat het niet helemaal goed was en dat ze voor de tweede keer macarena moesten dansen. Daarna word de livestream nog een keer onderbroken. Als er weer beeld is zien we dat de bewoners moeten hoelahoepen zonder de zak op de grond te laten vallen. Dat was deel 1 zegt Big Brother dan. We starten nu deel 2 om nog eens alle oefeningen opnieuw doen te doen. Vervolgens gaan de bewoners aan de slag voor de derde en laatste keer met het liedje van de kabouterdans. Daarna krijgen ze als laatste opdracht voor iedereen om 2 aardappelen te schillen. Door dat ze de aardappel challenge goed hebben uitgevoerd krijgen ze hun beloning. Ze mogen de aardappels houden.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4.1]

Ook interessant:

5 Reacties

Sjoerd 6 februari 2022 - 16:54

Het is toch ongelooflijk zulke opdrachten. Spectaculairder dan ooit kregen en krijgen we maar steeds te horen, maar waar blijkt dat uit dan? Het is nu hell week en men zou geen warm water en geen verwarming hebben. Op de eerste dag verdienen ze 48 minuten warm water, wat meer is dan ze ooit (met uitzondering van de groep die tijdelijk onbeperkt warm water had) gehad hebben dit seizoen. Ook is er hout verdient om te kunnen stoken. Vannacht liep er een clown door het huis, maar ja, iedereen sliep, dus effect nihil. Het niveau van de spellen is echt beneden peil. Of de strijd is op voorhand al ongelijk, of het spel heeft meer de bedoeling mensen belachelijk (mensen tegen de muur plakken, iemand tig keer over legoblokjes laten rennen, nu weer opdrachten met een zak aardappelen) te maken, gewoon omdat het kan.

Tel er bij op dat er technisch veel mis gaat, er veel stream locks zijn, het belachelijk is dat de dagelijkse uitzendingen zo ver achterlopen op de realiteit, het niet aanpakken van bewoners die de hele dag maar scheldwoorden gebruiken, het weg schakelen bij hele goede gesprekken en dan iets in beeld brengen wat niet interessant is, en dan kan ik niet anders dan concluderen dat het tot op heden een heel tegenvallend seizoen is.

Beantwoord
Tinne 6 februari 2022 - 18:08

Alleeee frietjessssss?

Beantwoord
yvonne 6 februari 2022 - 20:31

wat een zwaaren opdracht zeg ! !

Beantwoord
Katrien 6 februari 2022 - 20:36

Geweldige prijs: Ze mogen de aardappels houden!
Geen hell maar juist een heel leuke grap ???

Beantwoord
Hela 7 februari 2022 - 06:55

Eindelijk een keer een.leuke zondag om mee te mogen kijken op de stream….

Ben benieuwd hoe ze nu gaan denken na de kwis gister avond en leroy niet kon accepteren dat nouchine geen antwoord gaf..vlug op zn.teentjes getrapte vent…

Enne wat doet grace nog meer met vera onder de dekens ??? vannacht dan alleen kletsen??? Dat was niet zomaar ff smiespelen…althans,??

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page