Big Brother maakt bekend welke bewoner het minst en het meest betrouwbaar is

Big Brother maakt bekend welke bewoner het minst en het meest betrouwbaar is

De bewoners zijn weer  druk bezig geweest met het verdienen van warm water minuten en houtblokken voor verwarming. Dit moeten de bewoners doen omdat het hell week is. Kristof maakt 50 salto’s in de saltostoel en Leroy gaat ook voor dit aantal. Later volgen meerdere bewoners zo doen Salar, Nawel en Nouchine ook mee. Uiteindelijk zijn er 64 warm water minuten verdiend. Julio en Grace gaan in het ijskoude bad liggen om hout blokken te verdienen. Peter deed ook een poging maar gaf op omdat hij kramp kreeg. Uiteindelijk hebben ze circa 4 houtblokken verdiend.

Wat later roept Big Brother de bewoners naar de woonkamer. Big Brother vertelt dat hij aan iedereen gevraagd heeft wie het meest en het minst te vertrouwen is in zijn huis. Inmiddels is er een uitslag bekend. Het meest betrouwbaar is Tobias. Het minst betrouwbaar is Kristof. Kristof lijkt wat te schrikken. Ja dat is het spel. Iedereen zou dingen vinden die niet leuk in het spel zijn. Het boeit me niet hoor, voor mij maakt het niets uit…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 4.5]
Er zijn 47 reacties op dit artikel
 1. Caroline at 15:10

  Waarom is Leroy nog steeds in het huis? Het lijkt mij toch dat als je in het bad met jezelf ligt te spelen, luisterend naar de douchende dames…dat je toch heeeeeel snel het huis uit moet!

 2. Els at 15:42

  Ik wil Kristof wel in t bad willen zien ..iedereen probeert het tenslotte
  Maar hij zei gelijk ook salar trouwens t niet te gaan doen
  Degene met de grootste mond altijd

 3. chris at 15:50

  Ik vind zelf Vera het meest betrouwbaar in het huis samen met Grace. En tobias van de mannen.Dit zijn voor mij de hoofdrolspelers
  De rest denken zelf dat ze eerlijk zijn. maar zeer onbetrouwbaar

 4. john at 15:53

  Zo zie je maar weer hoe blind de bewoners van BB zijn.
  het vrouwelijke deel van BB loopt alles achter een vent aan omdat ze hem mooi vinden maar je hebt niet veel aan mooi omdat hij verders niets oplevert in huis als alleen maar flip gesprekken met Graciolo.
  Christof is wel vaker achter de rug pratend maar komt er ook voor uit en doet zijn spel wat men van JOJO Tobi niet zeggen kan.
  alleeeee Tobi, kom eindelijk voor de dag en ga eens presteren net als de andere voor jou zogenaamde onbetrouwbare personen die 100 keer beter presteren.

 5. anny at 16:23

  een normaal iemand zou het toch niet leuk vinden om minst te vertrouwen zijn. hem boeit het niet
  heel vreemde man vind ik het al van het begin

 6. Jongen at 21:15

  Eindelijk valt het masker van tobias af , ik had van in het begin een raar gevoel bij hem , manipulator , probeert nu iedereen mee te krijgen in zijn complot en weer!! Op nawel te stemmen , ik snap niet dat hij op nr 1 staat bij de kijkers

 7. Jacqueline at 21:56

  Nawel en salar noucine meest betrouwbaar eerlijk ik kijk live straem ik vind groen kamer eerlijkste mensen ik hoop dat hun door gaan ik vind nawel zo geweldig meid echt topy

 8. Desi at 22:03

  Kristof geeft iedereen een kus voor het slapen gaan, de padvinder papa, en niemand vertrouwt hem? Dat zou hem dan toch moeten verbazen? zegt dat het hem niet boeit, altijd de toffe jongen uit hangen. snel eruit stemmen die toffe jongen, lijkt altijd bezig met een kleuterklasje, die kan je toch niet serieus nemen.

 9. mario at 04:08

  tobias betrouwbaar alee menen die da nu , doet juist hetzelfde als kristof salar , hij ziet er blijkbaar wat goed uit en dat is de betrouwbaarste dan , wat een achterlijk gedoe , de enige die je nooit ziet roddelen is julio maar in deite is dit heel saaie tv en tobias komt met alles weg omdat hij er goed uitziet , zegt veel over de big brother kijkers niveau 14 jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *