Home » Karen is ervan overtuigd dat ze samen met Ashley genomineerd gaat worden

Karen is ervan overtuigd dat ze samen met Ashley genomineerd gaat worden

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond werd er volop over de naderen de nominaties gesproken. Doordat de undercovers Danny, Karen en Jimmy verloren hebben betekent dat dat de bewoners: Alice, Ashley, Glenn, Randy, Tyron en Tom stemrecht hebben. Of zou er nog een wending komen? Karen is er op haar beurt van overtuigd dat ze samen met Ashley genomineerd gaat worden…

Karen ligt met Ashley op bed als het over de naderende nominaties gaat. Ashley denkt dat zij erop komt te staan. Karen antwoordt het niet te weten. Wij twee komen erop benadrukt ze. Ik sowieso zegt Ashley en Karen denkt er zeker van te zijn dat ze nu gescheiden gaan worden. Ik kan eens met Tom gaan praten merkt Ashley op. Om te horen wat hij gaat doen vraagt Karen. Ja zegt Ashley, of hij de planning heeft om op mij te gaan. Als hij dat niet heeft heb ik drie stemmen honderd procent. Het maakt niet uit, ik kom er toch op. Glenn zei je hebt kans dat we er vier moeten kiezen. Dat was in teams benadrukt Karen, nu is het per persoon. Ik denk dat Alice ook op mij gaat voegt ze eraan toe. We hebben bijna geen contact. Alice zal volgens Ashley met de jongens meegaan en denken aan de Nederlanders. Ze zal denk ik voor Jimmy, mij en Randy gaan. Ik denk niet dat ze dat gaat doen antwoordt Karen, ik denk dat ze Danny erop gaat zetten. Ashley denkt dat Karen er echt niet op komt en zich geen zorgen hoeft te maken. Karen denkt er anders over.

Misschien als er vier gekozen moeten worden gaat Ashley verder. Dan misschien wel. Je zei dat de vorige keer ook antwoordt Karen en toen stonden we er allebei op. Dus ik geloof daar niet meer in hoor. De kans is dus ook groot dat ik erop kom. Dat Ty en Ran op mij stemmen, het enigste wat ik niet weet is of dat Alice op mij stemt. We zullen wel zien zucht ze dan. Ik ben benieuwd of we morgen nog wat moeten doen. Of alleen stemmen en that’s it. Het zou wel wat zijn als ons avontuur erop zit merkt Ashley op. Glenn komt daarna binnen en Karen zegt tegen hem dat ze er waarschijnlijk op komen te staan. Ik weet het niet zegt Glenn. Ik denk dat er drie op komen, vier zou wel veel zijn. Bereid je er maar wel op voor benadrukt Karen. Ik zou gewoon denken ik sta erop merkt Glenn op. En als het niet zo is blij zijn. Dan kun je nooit ontgoocheld zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.2]

Ook interessant:

11 Reacties

Marjan 20 maart 2024 - 13:44

Laten we hopen dat ze beiden gaan!

Beantwoord
Roos 20 maart 2024 - 14:30

Ashley móet er sowieso in blijven. Als ze eruit gaat wordt het gewoon een saaie bedoening., dan is er niks spannendste meer aan.

Beantwoord
Gezina 20 maart 2024 - 14:43

Als Ashley erop eruit gaat is het heel saai. Moeder overste Alice moet eruit. Wordt er niet goed van. Kind denk alles te weten. Vind het saai worden.

Beantwoord
Jacques 20 maart 2024 - 16:07

De generaal en haar meelopers mogen op de bank. Dat hebben ze zelf gezocht. Daarna één voor één naar huis…

Beantwoord
Hans S 20 maart 2024 - 16:32

Ik hoop echt dat Ashley dit keer er wel uit gaat die vrouw is wel zo dom ze weet niks en waai met alle winden mee.

Beantwoord
Alex 20 maart 2024 - 17:33

Hoop dat Ashley blijft.

Beantwoord
Ranny 20 maart 2024 - 21:24

Jammergenoeg denk ik dat de meiden gelijk hebben ze gaan allemaal op hun 2en en op Jimmy zodat Alice (het betwetertje) er niet op komt .
Om te kotsen dat jonge groepje.

Beantwoord
Marc Croes 21 maart 2024 - 21:43

Ashley en Danny naar huis

Beantwoord
Marc Croes 21 maart 2024 - 23:08

Ashley naar huis

Beantwoord
Marc Croes 22 maart 2024 - 22:44

Ik hoop dat Ashley naar huis ga

Beantwoord
Marc Croes 27 maart 2024 - 09:16

Tyron blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page