Home » Lenie is nog lang niet klaar in Big Brother en wil graag blijven

Lenie is nog lang niet klaar in Big Brother en wil graag blijven

Door BigBrotherNederland

Nog even en dan start de liveshow van Big Brother. Dan wordt duidelijk wie Big Brother moet verlaten: Lenie, Alice of Ashley. Op deze rustige dag wordt er regelmatig over gesproken. Zo ook Lenie.

Terwijl hij buiten met Tyron en Tom zit merkt hij op dat als de kijkers hem erin willen houden ze op hem moeten stemmen. Is het niet dan houdt het op. Ik ben wie ik ben. Dat is toch goed antwoordt Tom. Ik blijf mijzelf zegt Lenie, ik doe niet mee een bulls*t. Ik heb leuke dingen en mindere dingen. Ik ben nog lang niet klaar hier, ik wil nog veel spellen doen of wat dan ook benadrukt hij. Ik hoop dat ik erin mag blijven en als dat niet is ga ik naar iets wat mij lief is. Tuurlijk ga ik voor het bedrag, het avontuur te beleven. Het is gewoon een mooi experiment, het is gewoon top. Tyron denkt dat het beste is om jezelf te blijven wat volgens Lenie ook zeker zo is. Jij bent ook puur benadrukt hij. We zien het wel, als ik eruit ga zit ik bij mijn vrouwtje op haar verjaardag en bij mijn kleinkinderen. Dat is ook goed antwoordt Tyron. Je moet gewoon jezelf blijven gaat Lenie verder. Als ik nou ga spelen maak je ook valkuilen. Ik ben niet zo. Dan val je uit de mand merkt Tyron op. Ik denk niet dat je gaat, mijn gevoel zegt dat je blijft.

Ik zie heel veel bij de bewoners onder elkaar zegt Lenie dan. Het heeft niks met ons te maken maar ik zie veel dingen. Dat hou je toch, je zit hier met veertien personen. Wij trokken meteen naar elkaar, dan zie je ook wel wat eerlijkheid is. Als ik blijf is het meteen hup, volgende ronde. IK hoop dat ik met een aantal jongens in de finale komt. Volgens Tyron kan dat al niet want het is België – Nederland. Tyron zou het wel leuk vinden om samen met Danny en Lenie de finale in te gaan. Ik ben uiteindelijk de klos zegt Lenie. Je kon er ook niks van verwachten. Ik hoopte dat Tom mij koos en Alice, dan had ik de pin gehad. Je kunt hier nergens vanuit gaan. Tyron snapte er ook al niks van. Hij (Tom) heeft volgens Lenie soms wel meer  van die rare streken, echt een stoorzender.

Mocht je nog niet gestemd hebben, dat kan nog altijd via onderstaande linkjes.Let er wel op dat je stemt op de bewoner die jij in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

Ook interessant:

7 Reacties

Gerard 27 januari 2024 - 18:20

Opzouten met die man…

Beantwoord
Gezina 27 januari 2024 - 18:31

Tom een stoorzender? Nee Lenie dat ben jij.

Beantwoord
Corinah 27 januari 2024 - 18:50

Lenie wegweg ,zoooon blaze

Beantwoord
Johan 27 januari 2024 - 18:52

Wat een zielige man is Lenie. Terug naar je caravan, weg wezen

Beantwoord
Alex 27 januari 2024 - 18:54

Lenie nog niet klaar? De kijkers zijn klaar met Lenie.

Beantwoord
Ostyn luc 27 januari 2024 - 18:57

Door zijn nominatie komt zijn ware aard nog meer naar voor.

Beantwoord
Chantal 27 januari 2024 - 19:52

Nare man. Ook steeds anderen omlaag praten om er zelf beter uit te willen komen. Maar we zien daar dwars doorheen, hopelijk de mannen ook snel. Hij is de stoorzender in de groep.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page