Home » De opsplitsing is voorbij, een discussie met de groep en de bewoners verdienen warm water

De opsplitsing is voorbij, een discussie met de groep en de bewoners verdienen warm water

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is weer begonnen in Big Brother, van een opsplitsing is inmiddels geen sprake meer. De bewoners in de woonkamer hebben bij de openhaard geslapen en als iedereen wakker word worden de bewoners die in de gameroom geslapen hebben al snel weer “vrijgelaten”. Leroy loopt direct naar Nawel om haar te vertellen dat de immuniteitspinnen van Peter eigenlijk wasmunten zijn. Al snel ontstaat er een discussie omdat Leroy en Julio het totaal geen leuke grap vinden. Uiteindelijk biedt iedereen een soort van excuses aan. Julio snapt het niet, waarom is het mij niet verteld? Ik dacht dat ik het leuk had met iedereen. De bewoners die de nacht in de gameroom geslapen hebben, hebben een slechte nacht gehad. Vandaag verwachten de bewoners dat ze moeten nomineren en vragen zich af of er nog meer gaat gebeuren vandaag. De bewoners zijn ook weer bezig geweest met de saltostoel om warm water minuten te verdienen. Ze hebben 54 minuten warm water verdiend. Het koude bad laten ze maar voor wat het is. Verder gaat het er nu rustig aan toe in het huis. Leroy knipt wat bewoners en iedereen doet zijn of haar ding.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4]

Ook interessant:

15 Reacties

Tinne 9 februari 2022 - 09:50

OMG kunnen die niet tegen grapje, een echt stookertje die Leroy spijtig dat hij niet kan genomineerd worden, zeer vervelend ventje.
Leer eens volwassen worden bende kleuters sommige.
Ik was eerst tegen Salar maar vind hem met dag leuker en leuker, speelt zijn spel maar om een leuke manier en aangenaam om te zien wat hij nog in petto heeft
Topkerel ?

Beantwoord
Ward 9 februari 2022 - 10:12

volledig mee eens.. Salar en Kristof zijn super kerels… Nawel en Leroy gaan er best uit, zodat we terug ontspannend naar de live streams kunnen kijken

Beantwoord
Helma 9 februari 2022 - 10:52

Helemaal mee eens, enorme fan van Salar de enigste lolbroek lach me dubbel met hem…heel jammer dat de gemene invloed van nawel en leroy de druk op t huis maar vooral op nouchine leggen….nouchine en salar om je dubbel te lachen en toch het spel spelen..

Beantwoord
Tamara 9 februari 2022 - 10:07

Zo hé, Leroy was nog niet wakker of hij begon al weer over die wasmunten. Wat een misselijke vent, ook na zijn gluuractie van deze week. Superjammer dat hij een pin heeft, maar zodra hij wel genomineerd mag worden ligt hij er uit. Bah bah #exitleroy

Beantwoord
bonnie 9 februari 2022 - 10:08

Wat mag er al geen grapje gemaakt worden .

Beantwoord
Marga 9 februari 2022 - 10:08

Ik heb Salar altijd al een leuke gast gevonden. Hij is eerlijk en oprecht over zijn spel en over zijn relatie met Nouchine. Jammer dat ze dat niet inziet. Ook is hij grappig en ontwapenend en steekt in ieder geval niemand in de rug. Anderen in het huis zijn daar wel toe bereid om zichzelf te redden. Benieuwd hoe het zich verder gaat ontwikkelen.

Beantwoord
Marie louise 9 februari 2022 - 10:28

Peter stookt betrekt keistof en slaat erin en keept is de schuldige? Blijkbaar zien mensen alleen wat ze willen zien

Beantwoord
Henkie 9 februari 2022 - 10:30

Tinne, ben het helemaal eens met jou. Salar zorgt nog beetje voor leuke beelden. Wanneer hij weg is zal het helemaal saai worden. Dus hopelijk blijft die nog een tijdje Nawel, Julio en Leroy ben ik helemaal klaar mee. Hopelijk zijn die er snel uit

Beantwoord
Gezina. 9 februari 2022 - 10:36

Noemt BB dit een hell week? Maak er een hell week van dat de immuniteitspin van Leroy geen waarde heeft deze week.

Beantwoord
Roos 9 februari 2022 - 10:46

Ja hoor gisteren al weinig kunnen zien,en nu een technische storing.Ben benieuwd Holland dit weer gaat duren.Daar betaal ik m,n Videoland niet voor.Hoop dat het gauw opgelost is.

Beantwoord
Carla 9 februari 2022 - 10:48

Hoe leuk zou het zijn als BB een twist zou verzinnen dat Leroy zijn pin niet mag gebruiken deze week?
Vind niet dat hij een beloning verdient heeft?

Beantwoord
Nico 9 februari 2022 - 12:13

Zucht. Ben nu live aan het kijken naar een gesprek tussen Leroy en Nawel. Heb nog nooit zo’n allergie voor iemand gehad zeg. Wat een lelijke, negatieve, arrogante karakter heeft die man zeg! Zo jammer dat hij alweer immuniteit heeft! En aan Nawel ga ik geen woorden meer vuil maken.

Beantwoord
Gezina. 9 februari 2022 - 12:19

Leroy is wel heel zielig. Maar wel bang dat hij eruit moet dan maar snel een pin kopen.

Beantwoord
Chris 9 februari 2022 - 12:39

Helemaal mee eens, Salar mag van mij ook blijven. Dat Leroy er nog in zit snap ik echt niet. Weet niet waar big brother mee bezig is. En dan ook nog immuniteit! Kan echt niet!

Beantwoord
Tinne 9 februari 2022 - 15:27

Idd BB maak er nu eens een hell week van en wie een pin heeft zijn deze week genomineerd zou de max zijn ???

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page