Salar en Peter hadden een secret mission en Big Brother maakt de totale jackpot bekend

Salar en Peter hadden een secret mission en Big Brother maakt de totale jackpot bekend

Big Brother roept dat alle bewoners naar de woonkamer moeten komen. Bewoners, het is tijd voor de officiële uitslag van de jackpot challenge. Jullie hebben iedere ronde gehaald. Of omdat jullie de spelling van het woord goed hadden of omdat jullie het niet goed hadden maar zonder enige aarzeling jullie eigen huisgenoot Salar te elektrocuteren. Ik weet niet precies wat dit zegt over jullie maar wel wat het zegt over de jackpot. Namelijk dit, Big Brother laat daarna het totale geldbedrag van de jackpot zien. Het totale geldbedrag staat nu op €31.777 euro. En Peter en Salar, jullie secret mission is geslaagd gaat Big Brother verder. De bewoners vragen af wat de mission was en Salar zegt lachend dat hij helemaal geen schokken kreeg. En ik moest het altijd fout spellen voegt Peter eraan toe. De groep klapt en kunnen er wel om lachen. De rest wacht nu in spanning af wanneer ze moeten nomineren…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 4.2]
Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Aggie2 at 21:39

    Deze Jackpot Challenge heeft als het ware laten zien hoe het programma “Wie is de Mol?” werkt. Zo wordt in dat programma de Mol op dezelfde manier achter de schermen gebrieft over de te spelen opdrachten en het feit dat Peter de woorden opzettelijk verkeerd moest spellen liet een voorbeeld van een Molactie zien. Goed gedaan jongens en wat knap van Salar dat hij zo goed kon acteren dat niemand dit door had!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *