Home » Alle bewoners ontvangen brieven van thuis, Vera een videoboodschap van Dimitri

Alle bewoners ontvangen brieven van thuis, Vera een videoboodschap van Dimitri

Door BigBrotherNederland

Nadat Big Brother aankondigt dat het thema van deze week love week is krijgen de bewoners post. Julio en Leroy krijgen als eerste post! Leroy krijgt een envelop en ziet al dat het van zijn moeder is maar waarschijnlijk ook van zijn dochtertje. Ook Julio krijgt een envelop. Oh men stamelt hij en loopt daarna naar de slaapkamer om alleen de brief door te nemen. Hij begint te lezen en al snel wordt hij emotioneel. Wat heerlijk dit zegt hij. Als hij klaar is gaat hij weer naar de woonkamer en leest zijn brief voor: Lieve papa, allereerst mis ik u ontzettend veel maar ben trots. U kleine meid word 24 jaar, ook al bent u er niet bij, ik zal u niet vergeten. Ik heb enorm genoten bij mama en u krijgt van iedereen de groetjes. Thuis staat de rum al op u te wachten. School gaat ook heel erg goed, het echte leven is voor mij weer begonnen. I’m gonna make you proud. Terwijl ik dit typ heb ik alweer tranen. U kent uw dochter heel goed. Love you and I got your life. My number one hero. Kusjes je Linnepin.

Dan krijgt weer een bewoner post, dit keer is het voor Nouchine en Grace. Leroy zijn brief word daarna voorgelezen door Salar: Voor de liefste pappa van de wereld. Ik mis je heel erg maar ik vind het ook zeer zeker mooi wat je doet. En heel erg knap. Haha, je vertelde mij dat je op vakantie ging. De volgende vakantie gaan we echt weer saampjes he? Als ik bij oma en opa ben zie ik je op tv. Dat vind ik erg leuk en zeker om mijn naam boven je bed te zien met een hartje. Mijn verjaardag vier ik met heel veel mensen. Opa en oma zorgen voor een onvergetelijke dag. Dat hebben ze me beloofd. Maar als jij weer thuis bent lieve papa dan doen we het nog een keertje over he? Wat vond ik het mooi om te zien toen je Tobias hielp toen hij was gevallen. En woensdag hoorde ik Grace zeggen dat ze voor mij iets ging maken. Ik hoop dat je nog een paar spellen mag winnen er er sterk uit komt. Ik hou van jou papa, tot de maan en terug. Doe je iedereen in het huis de groetjes van je dochter Lola-Lilly en ook groetjes van opa en oma, die zijn ook trots op jou.

Daarna vertelt Grace over haar brief, die haar moeder geschreven heeft. Lieve girl of beter gezegd mijn kleine beertje. Elke dag kijken wij Big Brother want zoals je weet is er niet zoveel te doen met deze temperaturen. En mijn gezondheidstoestand zoals die nu is. Je hebt ons geëmotioneerd toen je in de bijbel las. Heel goed dat je altijd in gebed bent met onze vader. Ik blijf doorgaan om sterk te zijn en te vragen aan Jezus Christus om kracht te geven tot je terugkeert. Vandaag ben ik jarig, gelukkig. Maar zonder jou en onze pranks is het niet hetzelfde. We hebben heimwee naar je. En ik in het bijzonder. Maar het gaat goed en we kunnen je elke dag zien. Ik wil dat je de vrolijke, extraverte Grace bent die je altijd was. Met dat mooie gezicht dat jij hebt. Jou katten maken het goed met mij gaat het goed, ik moet alleen in gewicht aankomen voor de operatie. Maar ik vertrouw erop. Ik heb moeilijke dagen gehad maar nu gaat het iets beter. Maar waar blijft die samba die je nog niet hebt laten zien? Ik wil je die samba nog zien in dat huis. Ik wil die samba zien in dat huis. Ik vind alle bewoners leuk, de vriendschap en de eigenheid van allemaal. Ik vind Peter echt een vader. Wens iedereen veel kracht en dat alles goed verloopt voor iedereen. Ciao 

Dan is er weer post, dit keer voor Kristof en Tobias. Kristof breekt als hij zijn post leest. Hij heeft een brief van zijn vader gekregen en een tekening van zijn petekind. Hij leest ook wat voor: Hier is alles in orde. Het is wel rustig hier nu jij in het Big Brother huis verblijft. Lente en Cas hebben nog twee mooie tekeningen gemaakt om boven je bed te hangen. Wij zijn allemaal fier op je, blijf jezelf, dan komt het wel goed. Veel groetjes van thuis. Daarna barst hij nog een keer in huilen uit.

Dan valt het beeld weg, als er weer beeld is zit Hanne ook op bed. Ze heeft ook een brief ontvangen. Ze huilt en Vera zit ernaast om haar te troosten. Er zit een foto bij vertelt Hanne huilend. Ook Nawel heeft een brief ontvangen en vertelt de twee dames erover. Ze leest een kaartje voor: Liefste Meme, zus en dochter. Weet jij prachtig mens dat je de wereld verdient? Wij willen even zeggen hoe geweldig we je vinden! En dat als leuk zijn echt een wedstrijd is jij dan altijd wint. You are our queen. 

Nawel mag daarna ook de brief van Hanne voorlezen: Mijn allerliefste zus, wat ben ik ongelooflijk trots op u. Ik huil elke dag tranen van vreugde en trots. Ik heb je zoveel te vertellen, wel duizenden dingen. Zeg tegen Grace dat ze heel vaak luid mag zingen. Dat ik je dingen wijs kan maken aan de telefoon dat mis ik. Toch mis ik je enorm daarom van mij een dikke kus. Blijf nog maar lang in dat huis . Wij vinden jou top hier thuis. Weet dat ik enorm veel van je hou. Voor mij ben je team goud.

Salar krijgt daarna een kaartje en hartjes kussentje. De kaart is wel wat kort merkt hij op. Dan zien we Nawel die de brief van Nouchine mag voorlezen: Voor de allerliefste mama van onze zes kinderen. Dag mijn liefste, ik bedoel mijn allerliefste knapzak. Deze brief schrijf ik op dag 36 van je avontuur. Eerst en vooral, ik mis u ongezien hard. Ik heb woorden tekort van hoe hard ik u mis. Mij wel even down gevoeld. Gelukkig kan ik mij optrekken aan het geluk dat jij alle dagen uitstraalt vanuit het huis. Ik word gelukkig om jou te zien en ook om te zien dat je het zo goed doet. En daar met veel leuke mensen zit. Kortom ik ben ongezien trots op mijn scheet machine. Blij dat je jezelf kunt zijn. Hier thuis verloopt alles nog vlot. Het huis staat er nog steeds. Onze voeding is er wat op achteruit gegaan.

Daarna zien we de tuin van het huis. Iedereen heeft nu post gehad, behalve Vera. Ze moest wel naar de dagboekkamer komen. Daar heeft ze een videobericht gekregen van Dimitri. En een roos. Vera verteld dat Dimitri trots is op haar. Elke dag kijkt, en dat hij mij wil ophalen als ik uit het huis moet. Dat hij mij kusjes en knuffels wil geven. Ik had dit echt niet verwacht! Dus hij wacht wel op mij lacht ze. De avond van de bewoners kan niet meer stuk. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, wat gaat er vandaag gebeuren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.8]

Ook interessant:

10 Reacties

M.G. de Wijs-Koning 13 februari 2022 - 09:58

Ze hebben daarna van een heleboel mensen post gehad, Valentijnsdag was al vannacht met heel veel suikerwerk, rond half 3 waren de laatste zich aan het voorbereiden om naar bed te gaan, vooral Grace en Tobias hadden “last” van al het suiker wat ze gegeten hadden, helemaal hyper, stoeiend en kietelend op de bank.

Beantwoord
Luc Poleyn 15 februari 2022 - 11:10

We begrijpen ook niet waarom Big Brother Nawel zo dikwijls in beeld brengt op de dagelijkse life er zijn toch meerdere bewoners en interessantere dan Nawel en Nouchine.

Beantwoord
Bonnie 13 februari 2022 - 12:39

Vera is top en maakt met niemand ruzie.

Beantwoord
Harm475 13 februari 2022 - 13:44

Vera en nouchine zijn lieverds echt 2 top wijffies en ik hoop dat jullie samen heel lang in dat big brother huis mogen blijven zitten

Beantwoord
Roberto 13 februari 2022 - 15:05

Vera is een meeloper en de spion van Tobias en Kristof overal gaan luisteren en dan verslag brengen bij deze twee heren. Pffff

Beantwoord
Paoli 13 februari 2022 - 16:33

Vera is liefste meid bij Big Brother en Nouchine is neppertje ! schoothondje van valse Nawel

Beantwoord
yvonne 13 februari 2022 - 20:46

wat gezellig al die post en video;s ! !

Beantwoord
Desi 14 februari 2022 - 12:56

Zo veel liefde in de post, zoveel haat hier op de krant.

Beantwoord
Luc Poleyn 15 februari 2022 - 10:44

Nouchine is de spion van Nawel, ze doet niets anders dan eten en afluisteren. Nawel zou in een comedie film kunnen spelen, of in een slaapwinkel. Big Brother, zou de slaapkamers moeten verbieden nadat iedereen uit bed is. Ook het fluisteren en over de nominaties praten zou moeten verboden worden.

Beantwoord
Luc Poleyn 15 februari 2022 - 10:44

Nouchine is de spion van Nawel, ze doet niets anders dan eten en afluisteren. Nawel zou in een comedie film kunnen spelen, of in een slaapwinkel. Big Brother, zou de slaapkamers moeten verbieden nadat iedereen uit bed is. Ook het fluisteren en over de nominaties praten zou moeten verboden worden.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page