Big Brother verteld de bewoners over love week

Big Brother verteld de bewoners over love week

Na het vertrek van Peter praten de bewoners in het huis na. Zo hebben Salar, Vera, Kristof en Hanne er een kort gesprek over. Volgens Vera hebben de kijkers veel gezien over Peter. En dat hij zich meer naar de groene kamer trok heeft hem de das om gedaan. Volgens Kristof heeft Peter zich de laatste dagen laten kennen. Hij heeft ook gezegd dat hij zich heeft laten meeslepen om op Nawel te stemmen. Het spel heeft hem zijn kop gekost. Salar denkt op zijn beurt dat het wel moeilijk word om nu tactisch te stemmen. Daarna haalt hij het afscheidsbriefje die hij eerder vandaag geschreven had weg bij Nouchine. Verder zien we eigenlijk geen emotionele bewoners. Leroy fluistert wat later tegen Nawel dat ze misschien toch anders moeten stemmen. Ja? reageert Nawel, dan moeten we dat bespreken. De bewoners maken ondertussen frietjes en dan meldt Big Brother zich. Iedereen moet naar de woonkamer komen. Bewoners, jullie hebben hell week overleefd. Daarom heb ik nu een bijzonder thema. Een week vol verrassingen die te maken hebben met liefde. De groep juicht enthousiast Deze week is het love week voegt Big Brother eraan toe. Er word iets gekozen door de kijkers en door mij. De bewoners zijn erg blij en enthousiast, ze kijken erg uit naar de love week.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 45 Average: 4]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Francky at 21:41

  Kristof moet buiten. Zat al te speculeren voor volgende week en Peter was nog niet buiten.
  De school heeft leerkrachten nodig .
  EN ROUTEEEE

 2. Ingrid at 05:51

  Blabla, wie blijft er onder de radar Leroy ‘natuurlijk
  Daar had BB reeds vroeger een maatregel ( verlaten van het spel ) moeten afroepen !

  Wie gaat er nu ontbijt maken, koken, de was doen ?

  We zullen nog wel zien .

 3. Tinne at 07:14

  Weer typisch voor Leroy en Nawel, Peter was nog niet goed buiten en begonnen al over hoe en wie ze gingen nomineren volgende week.
  Nawel is elke keer al gered door ” de kijkers” wat heel jammer is
  Heb haar nog niet horen zeggen dat ze de kijkers bedankt
  Sfeer al duidelijk verminderd sinds Dimi weg is, hoop dat Salar en Kristof er nog lang in mogen blijven anders is daar niks meer.
  Tobias is toch ook maar een triestig kereltje, vind ik nu de minst betrouwbare, als er wat gevaar op z’n pad komt begint hij te steigeren

 4. Ramona at 19:03

  Helemaal mee eens. Vera voegt niets toe aan het spel. Grace kan goed acteren maar haar ware aard komt steeds naar voren net zoals haar maatje Tobias.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *