Salar moet een opdracht doen en mag zijn vriend 5 minuten spreken

Salar moet een opdracht doen en mag zijn vriend 5 minuten spreken

Het begin van de avond bestaat uit veel streamlocks. Er is een opdracht gaande. Salar is huismeester geworden en heeft hierin een rol. De bewoners zijn verkleed in dierenkostuums en aan Salar had waarschijnlijk de taak om te raden wie wie is. De vriend van Salar, die eerder vandaag een opdracht won waardoor Salar little brother werd, zat ook in een van de kostuums. Salar heeft hem even mogen ontmoeten. Zo vertelt hij als er weer beeld is. Salar vond het wel heftig en had er uiteindelijk 7 goed. Salar vertelt hoe het gegaan is, zijn vriend stond achter een glazen wand en er zaten van die handschoenen in dat ze elkaar konden knuffelen. Dus je kon elkaar een soort van voelen. We konden vijf minuten praten of zo. Hij kon niet veel zeggen maar gewoon dat ik het goed deed, positief. Hij is hier ook sinds 8 uur van morgen. Echt bizar, wat een gekkewerk zeg. Wel bizar dat je je maat kon spreken zegt Tobias. Ja antwoordt Salar, het was echt gek. Ik heb tegen hem gezegd dat het voor mij echt goed uitkwam (little brother). En hij heeft meegedaan aan Big Brother voegt Tobias eraan toe. Omdat ik hem goed had geraden mocht ik hem zien, anders had hij een brief achtergelaten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 53 Average: 4.2]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Bonnie at 18:53

  Big Brother de kijker mogen deze week stemmen en mag little Brother dan beslissen wie mag vertrekken. Hopelijk n
  NAWEL OF NOUCHINE er uit .

 2. Hans s at 21:08

  Leroy zit weer te klagen op de livestream in de slaapkamer samen met Julio en heeft op iedereen commentaar , ik vind hem een heel negatief persoon.

  • Helma at 17:02

   Dik vetdiend salar superrr blij dat je vriend t spel heeft gewonnen en de pin mag dragen en hem hebt gezien en gesproken….let nu op bij de nominatie s salar….kristof zal alles probeten.om r in zijn.ogen.iemanf zwakker op te zetten dan.hij zelf is….zet een sterke persoon zoals julio tegen nawel of leroy en dan zal julio blijven…..

  • Lia at 20:59

   Zeker heel negatief die leroy.
   Eigenlijk moeten ze gewoon overdag die slaapkamers dichtdoen, zodat ze zich daar niet terug kunnen trekken!!

  • Jongen at 15:57

   Hopelijk lukt het om kristof eruit te krijgen maar …..salar is little brother dus die redt hem misschien echt oneerlijk , kijker beslist niks!!! Spel zit echt niet goed in elkaar , waarom little brother zoveel macht geven ? Laat die boodschappen doen en dat is het

  • Miran at 20:15

   Ja precies petra ik mag hem ook niet vind hem vies irritant En hij is een irritant klein kind bah wat een rot vent is dat haandje de voorste bemoeial schreeuwerd bah

 3. Helma at 14:15

  Ooooh aub die uitspraken en gemene gedoe van leroy…zet m er op staande voet uit aub….als alles fout is aan big brother en de productie en de gemene opmerkingen wat doet hij daar dan gooi m er uit de negatieviteit verschrikkelijk….psygoloog is nog te mild voor hem hij is niet goed bij zn bol…valt mee dat hij nog geen klappen uit gaat delen enge man die met mijn kind never nooit alleen zou mogen zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *