Home » Salar moet een opdracht doen en mag zijn vriend 5 minuten spreken

Salar moet een opdracht doen en mag zijn vriend 5 minuten spreken

Door BigBrotherNederland

Het begin van de avond bestaat uit veel streamlocks. Er is een opdracht gaande. Salar is huismeester geworden en heeft hierin een rol. De bewoners zijn verkleed in dierenkostuums en aan Salar had waarschijnlijk de taak om te raden wie wie is. De vriend van Salar, die eerder vandaag een opdracht won waardoor Salar little brother werd, zat ook in een van de kostuums. Salar heeft hem even mogen ontmoeten. Zo vertelt hij als er weer beeld is. Salar vond het wel heftig en had er uiteindelijk 7 goed. Salar vertelt hoe het gegaan is, zijn vriend stond achter een glazen wand en er zaten van die handschoenen in dat ze elkaar konden knuffelen. Dus je kon elkaar een soort van voelen. We konden vijf minuten praten of zo. Hij kon niet veel zeggen maar gewoon dat ik het goed deed, positief. Hij is hier ook sinds 8 uur van morgen. Echt bizar, wat een gekkewerk zeg. Wel bizar dat je je maat kon spreken zegt Tobias. Ja antwoordt Salar, het was echt gek. Ik heb tegen hem gezegd dat het voor mij echt goed uitkwam (little brother). En hij heeft meegedaan aan Big Brother voegt Tobias eraan toe. Omdat ik hem goed had geraden mocht ik hem zien, anders had hij een brief achtergelaten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 53 Average: 4.2]

Ook interessant:

12 Reacties

douwe boersma 13 februari 2022 - 17:56

het zag er hilarisch uit op de livestream al die pakken geweldig om te zien

Beantwoord
Gerrie 13 februari 2022 - 18:20

Salar is echt een hele lieve jongen

Beantwoord
Bonnie 13 februari 2022 - 18:53

Big Brother de kijker mogen deze week stemmen en mag little Brother dan beslissen wie mag vertrekken. Hopelijk n
NAWEL OF NOUCHINE er uit .

Beantwoord
Hans s 13 februari 2022 - 21:08

Leroy zit weer te klagen op de livestream in de slaapkamer samen met Julio en heeft op iedereen commentaar , ik vind hem een heel negatief persoon.

Beantwoord
Helma 14 februari 2022 - 17:02

Dik vetdiend salar superrr blij dat je vriend t spel heeft gewonnen en de pin mag dragen en hem hebt gezien en gesproken….let nu op bij de nominatie s salar….kristof zal alles probeten.om r in zijn.ogen.iemanf zwakker op te zetten dan.hij zelf is….zet een sterke persoon zoals julio tegen nawel of leroy en dan zal julio blijven…..

Beantwoord
Lia 15 februari 2022 - 20:59

Zeker heel negatief die leroy.
Eigenlijk moeten ze gewoon overdag die slaapkamers dichtdoen, zodat ze zich daar niet terug kunnen trekken!!

Beantwoord
Corina 13 februari 2022 - 21:16

Kristof weg stemmen mensen….

Beantwoord
Jongen 14 februari 2022 - 15:57

Hopelijk lukt het om kristof eruit te krijgen maar …..salar is little brother dus die redt hem misschien echt oneerlijk , kijker beslist niks!!! Spel zit echt niet goed in elkaar , waarom little brother zoveel macht geven ? Laat die boodschappen doen en dat is het

Beantwoord
Petra 14 februari 2022 - 14:01

Zekers, gestemd op nomineren kristof 3x, deruit met die kerel.

Beantwoord
Miran 15 februari 2022 - 20:15

Ja precies petra ik mag hem ook niet vind hem vies irritant En hij is een irritant klein kind bah wat een rot vent is dat haandje de voorste bemoeial schreeuwerd bah

Beantwoord
Aggie2 15 februari 2022 - 23:54

Deze Hunger Game was een Big Brother-versie van The Masked Singer. Het zag er heel leuk uit met al die dierenpakken.

Beantwoord
Helma 16 februari 2022 - 14:15

Ooooh aub die uitspraken en gemene gedoe van leroy…zet m er op staande voet uit aub….als alles fout is aan big brother en de productie en de gemene opmerkingen wat doet hij daar dan gooi m er uit de negatieviteit verschrikkelijk….psygoloog is nog te mild voor hem hij is niet goed bij zn bol…valt mee dat hij nog geen klappen uit gaat delen enge man die met mijn kind never nooit alleen zou mogen zijn…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page