Home » De bewoners hebben moeite met de naderende nominatie, ze praten er veel over

De bewoners hebben moeite met de naderende nominatie, ze praten er veel over

Door BigBrotherNederland

Hanne en Nouchine praten in de badkamer over nomineren. Nouchine laat weten dat ze er buikpijn van krijgt. Hanne zegt op haar beurt dat ze in haar hart een ranking maakt en dat er dan twee overblijven. Met één daarvan is ze naar eigen zeggen wel oke maar de andere… Het liefst zou ze willen dat niemand het huis moet verlaten. Ik moet er sowieso iemand opzetten die ik graag mag. Nouchine zegt het echt niet te weten. Ik kan zelfs geen ranking maken, dat is echt k*t.  Ik praat wel met sommige mensen minder maar er is wel een band, een intense band. Ja… zucht ze aan het einde van het gesprek.

Vera en Hanne hebben het ook over de nominaties in de badkamer. Vera is erg benieuwd hoe het morgen gaat zijn. Hanne zucht, ze weet wat ze gaat doen. Hoe moet ik anders stemmen? Ik weet niet hoe de anderen stemmen. Vera antwoordt dat ze dat ook niet weet. Dit is de eerste keer dat ik dat vrijwel van niemand weet. Ik weet één naam die sommigen noemen, dat is echt naar. Hanne vertelt dat ze persoonlijke redenen heeft en dat is mijn gevoel gewoon. De andere ben ik nog niet zeker van. Ze kijkt wel naar hoe de persoonlijke band is met bepaalde medebewoners. Ik maak een ranking en ik blijf sowieso met mensen over die ik graag heb in het huis. Dus ik twijfel en dan denk ik ik kan een losse flodder schieten maar dat blijf ik niet doen. Vera vertelt dat ze ook zo dacht maar van de andere kant riskeer je dan dat iemand anders op het bord komt. Hanne heeft wel iemand voor ogen die niet op het bord komt. Vera denkt dat het niet een goed idee is, losse flodders. Je moet doen wat goed voelt. Het blijft naar. Ik kijk naar buikgevoel, vertrouwen en ranking gaat Hanne verder. Maar wat is het belangrijkste? Ik kan niet vooruitkijken want ik weet niet wanneer ik eruit ga. Ik hoop dat ik morgen weet wat ik moet doen. Vera denkt dat Kristof gevaar loopt en misschien wel ik. Maar ik weet het niet.

Tobias en Kristof praten buiten ook over Grace en het spel. Kristof denkt dat het plan A wordt deze week. Ik volg jou, twee Nederlandse mannen erop en dat is ook beter voor jou en Salar voegt hij eraan toe. Ja antwoordt Tobias, ik heb ook niet het gevoel dat ik deze week Nawel wil nomineren. Ze is hartstikke leuk deze week en misschien laat ze vanaf nu de echte Nawel zien. Kristof merkt dat ze haar guard aan het laten zakken is. En ik denk dat als je haar nu weer nomineert dat ze die muur weer optrekt.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.8]

Ook interessant:

10 Reacties

Jacqueline 15 februari 2022 - 11:52

Die Hanne heeft elke week stress als ze moet nomineren en Vera doet wat Kristof doet. Zo verrassend is dit niet meer

Beantwoord
Corina 15 februari 2022 - 12:10

Kristof weg Leroy volgt dan de volgende keer.Kan ook zijn dat er niemand weg gaan deze keer ,dat bb het doet omdat love week is

Beantwoord
Dana 15 februari 2022 - 12:11

Denk dus Julio Leroy en Kristof erop en dan wordt kristof er uitgestemd door de aanhang van Nawel want die hebben dit al geopperd op instagram
Ik zelf zou denken Leroy eruit na zijn gedrag

Beantwoord
Sunny 15 februari 2022 - 12:13

Hanne eruit! Doet alsof ze er niet mee bezig is en niks weet. Maar eet van twee walletjes. Niet te vertrouwen die Hanne. Waait met alle winden mee. Sneaky. En zit iedereen sneaky uit te horen. Wat mij betreft. Hanne eruit anders Kristof

Beantwoord
bonnie 15 februari 2022 - 12:35

Vera is een leuk meisje

Beantwoord
Els 15 februari 2022 - 12:35

Brrr. Kristof, salar en Tobias mogen van mij eruit , misselijk volk bah bah

Beantwoord
Hans s 15 februari 2022 - 14:35

Leroy en Julio zitten in de hottup in de tuin en wat doen ze weer roddelen op de livestream en ze willen Vera eruit eruit hebben , wat is die Leroy een geniepig mannetje zeg maar ik heb op Leroy gestemd om uit dat huis te gaan.

Beantwoord
a.p 15 februari 2022 - 15:32

Hebben die bewoners het spel nog nooit gezien? Wat een gezever steeds over dat nomineren..

Beantwoord
Corry van Hoof 15 februari 2022 - 16:06

pff Nawel moet eruit , Please blijft op haar stemmen Tobias en Kristof…

Beantwoord
Jongen 15 februari 2022 - 16:20

Misschien laat ze vanaf nu de echte nawel zien ?? Wat denken die 2 ? Tobias en kristof laten zelf niet hun ware gezicht zien ! En het zijn toch 2 goedzakken ze gunnen nawel een weekje rust , een keer niet op het bord hahaha denken die 2 mannen dat ik hun niet door heb , ze willen 2 nederlandse mannen erop !! Leroy en julio want er zijn nog te veel nederlanders , is concurrentie voor tobias en salar , dit is de Echte reden waarom ze niet op nawel stemmen !!! Als je een echte vent bent durf je te strijden man man

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page