Home » De hottub is open, nominatie gesprekken en Leroy heeft een akkefietje over het avondeten

De hottub is open, nominatie gesprekken en Leroy heeft een akkefietje over het avondeten

Door BigBrotherNederland

De hottub was enige tijd afgesloten voor de bewoners, Big Brother heeft daar verandering in gebracht. De hottub mag weer gebruikt worden! Leroy gaat er als eerste in, het water stinkt volgens hem wel een beetje en gaat aan de slag met een filtertje om viezigheid eruit te vissen. Julio komt uiteindelijk met chloortabletten en gaat aan de slag met hout stoken om het water warm te krijgen.  Als Julio in de hottub gaat zitten gaat het al snel even over de nominaties. Julio laat weten dat hij bij zijn gevoel blijft qua nominatie. En ik kijk ook wel naar ranking, als wij met zijn drieën Kristof stemmen en misschien stemt Nouchine mee, of iemand van de gouden kamer dan heeft hij toch al vier stemmen. En dan Vera. Ik kan het niet voor jou bepalen gaat hij verder. In mijn ranking is Vera en Hanne gelijk. Als ik er dan drie moet noemen, noem ik ze allebei en Kristof natuurlijk. Ik ga eerst voor Vera boven Hanne. Leroy laat op zijn beurt weten dat hij ook voor zijn gevoel gaat en daarbij blijft. Ik stem op de twee dames doelend op Hanne en Vera. Wat later gaat hij naar binnen om zich om te kleden voor de tien uur durende dansmarathon. Nawel komt  vervolgens naar buiten, het gesprek gaat al snel weer over de nominaties. Julio vertelt aan Nawel wat Leroy gaat doen, zijn gevoel volgen. Hij vertelt ook z’n eigen 2 namen, Kristof en Hanne. Nawel vertelt dat ze ook haar gevoel gaat volgen. Ik vind het belangrijk om op een Kristof te stemmen, ook al is dat niet tactisch eindigt ze.

Terwijl de dansmarathon verder gaat is etenstijd aangebroken, Leroy gaat overleggen hoe ze het gaan doen met het eten en hoe laat iedereen dit wil. Als het nu klaar is, gaan we nu eten zegt Hanne. Julio laat wel weten dat hij de aubergine nog moet doen. Ja ik heb de tafel opgedekt en ik kom gewoon vragen hoe laat we willen eten gaat Leroy verder.  Als het klaar is, dan is het warm reageert Hanne. Het is klaar he benadrukt Leroy en Hanne zegt dat ze dan nu gaan eten. Ja dan gaan we eten voegt Vera eraan toe. Julio herhaald dat hij de aubergine nog moet doen en dat er dus nog tijd is.  Ik zou het dan nu gewoon een beetje verder klaar maken dat het warm blijft oppert Hanne. Als het klaar is dan roep ik jullie zegt Julio. Julio en Leroy gaan vervolgens naar de keuken, Leroy is pissig.  Wat een idioten zeg, ik kan daar zo slecht tegen zegt hij. Die ene zit daar van maakt toch niet uit wanneer we eten. Ik zeg, ik vraag het toch aan iedereen. Ik kan ze zo tegen de muur omhoog plakken. Ze zit daar alleen maar te zitten de hele tijd, help in ieder geval mee. Ik kom gewoon netjes vragen wanneer we gaan eten. Ja antwoordt Julio, als het niemand boeit, dan maak ik het af, klaar. Dan gaan we gewoon eten gaat Leroy verder, ik vind het ook wel best. Maar pissig is hij nog steeds, dan zegt ze we kunnen toch eten als het klaar is? Dat is toch ook een antwoord vraagt Julio. Het is klaar zegt Leroy en dan blijven ze met zijn allen zitten. Julio benadrukt dat het nog niet klaar is. Leroy,  ik moet de aubergine nog doen. Laat ze lekker zitten joh. Til er niet zo zwaar aan. Volgens Leroy is het de manier waarop het gaat. Dan denk ik echt f*ck you. Stom kind.  Ze reageert gewoon als een achterlijke imbeciel. Als je erbij had gestaan had je het begrepen benadrukt hij. Let it go voor de sfeer adviseert Julio. Ik geef je 100% gelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 4]

Ook interessant:

18 Reacties

Ida 15 februari 2022 - 18:50

En dit vindt Big Brother normaal?

Beantwoord
Johan 15 februari 2022 - 18:53

Ik hoop 1 ding dat die Leroy nu eindelijk het huis gaat verlaten. Hij is het minste persoon in het huis. Humor heeft ie niet, en alleen maar zeuren, wat een kwal. zelfs toen hij post van thuis kreeg zei hij ik kijk zo wel. wat een verschrikkelijke man

Beantwoord
Marjo 16 februari 2022 - 14:03

Ik help je het hopen, maar ik ben bang dat dat niet gaat gebeuren, de meeste mensen vinden Kristof niet leuk ( ik denk dat de daar totaal mis in zitten) nu de kijkers mogen nomineren zal Kristof op het bord staan en zal Leroy denk ik blijven want alle fans van Nawel zullen dan voor haar vriendje Leroy kiezen. Tenzij Nawel er ook op staat.

Beantwoord
Anja 15 februari 2022 - 18:55

Ik vind dit zo jammer Leroy zit gewoon in het verkeerde programma. Please geef hem een waardig exit zaterdag.

Beantwoord
Hans s 15 februari 2022 - 19:03

Die Leroy spoor echt niet ik heb dat stukje op de livestream gezien en hij wordt echt helemaal gek als iemand in dit geval Vera en Hanne iets zeg wat meneer niet bevalt gaat die helemaal door het lint.
Volgens mij is hij behoorlijk depressief een gevaarlijk mannetje.

Beantwoord
Van de Vondel Marina 15 februari 2022 - 19:41

Ik geef je 100% gelijk. Hij probeert het soms te verstoppen maar dat lukt niet de hele tijd. Weg ermee

Beantwoord
Chelly 16 februari 2022 - 06:40

De manier waarop Leroy over Vera praat kan echt niet
Als vrouw vind ik dit verwerpelijk
Gezien op de stream,in gesprek met Leroy en Newal.Die lagen zoals altijd op bed maar alles te beamen en Vera uit te lachen!Ik hoop dat deze drie er snel uit gaan
Hij heeft 2 weken achtereen de immuniteitspin gehad en voelde zich machtig.Nu is hij als een bang kind.

Beantwoord
jan 15 februari 2022 - 19:09

hij de baas zijn

Beantwoord
Rex 15 februari 2022 - 19:48

Leroy moet tegen zichzelf beschermd worden en gewoon uit huis worden gehaald. Die gozer moet een psycholoog opzoeken en eens gaan praten over zijn frustraties.

Beantwoord
Els 15 februari 2022 - 23:01

Die frustraties zijn gekomen door t pestgedrag van Kristof die begonnen is met mensen tegen elkaar opzetten en groepjes vormen op n zeer misselijkmakende manier
Dat noemt hij t spel spelen …..ik noem het pestgedrag van de bovenste plank

Beantwoord
h 15 februari 2022 - 21:37

leroy moet het huis verlaten hij word charijnnerger

Beantwoord
P. 15 februari 2022 - 21:51

Hij is iemand die moeilijk toneel kan spelen en als er iets dwars zit hij zich direct uit. Zoals we allen zien wordt er ook niet echt contact met hem gemaakt door groep gouden kamer. Iedereen heeft zo z’n issues ook Leroy maar er zijn in het huis wel super Slijmballen en ik denk dat hij dit niet gewend is in zijn dagelijkse leven.

Beantwoord
A d 15 februari 2022 - 22:51

Niet wachten tot zaterdag met die kwal stuur hem meteen naar huis heeft totaal geen respect voor andere.

Beantwoord
wim 15 februari 2022 - 23:05

iedereen zit wel tover leroy te roepen maar volgens mij is hij nog steeds niet over de beschuldiging van het grensoverschrijdend gedrag heen en dan snap ik hem helemaal , maar volgens mij kan hij beter de eer aan zichzelf houden

Beantwoord
Pom 16 februari 2022 - 08:13

En hij zegt zelf dat hij heel slim is ?

Beantwoord
Chris 16 februari 2022 - 14:31

Helemaal mee eens dat Leroy naar huis moet! Wat een gefrustreerd mannetje is dat. Totaal niet sympathiek! Kan totaal niets hebben. Loopt alleen maar kritiek te leveren. Zijn gezicht spreekt boekdelen en totaal geen emotie!

Beantwoord
Anna 16 februari 2022 - 22:31

Ik ben het met Rex eens. Leroy past qua karakter niet in dit huis (laat staan een ander huis buiten BB met andere personen). Hij luistert vooral niet en wil eigenlijk alleen maar zijn eigen zegje doen. En op de livestream vandaag profileert hij zichzelf wederom niet positief t.o.v. vrouwen: Vera zou als vrouw beter moeten weten hoe te stofzuigen omdat zij vrouw is? Maar het gejammer, dat stoort me het meest.

Beantwoord
Cisca 17 februari 2022 - 11:58

Waarom zou hij met dit programma mee gedaan hebben ? Vrolijk is hij zeker niet net zo min als grappig, gezellig en ga zo maar door. Die jongen/man zit vol frustraties en hoort daar niet te zijn. Hij beledigt mensen achter hun rug en in hun gezicht is hij poeslief. Naar mannetje!!!!! 🙁

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page