De dansmarathon is ten einde en de bewoners doen een jackpot challenge

De dansmarathon is ten einde en de bewoners doen een jackpot challenge

De bewoners hebben een tien uur durende dansmarathon gedaan. Afgelopen avond zat deze marathon erop en Big Brother laat via het scherm weten dat deze opdracht geld heeft opgeleverd. De bewoners kijken naar het scherm waar het jackpot bedrag oploopt. Dit is niet in beeld, de groep klapt en juicht wel enthousiast.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, vandaag is het een spannende dag want de bewoners moeten nomineren. Big Brother laat ook van zich horen, de bewoners verwachten een spel. Beste bewoners zegt Big Brother, maak jullie klaar voor de jackpot challenge! Doe hiervoor jullie mooiste sportkleding aan en poets jullie tanden. De bewoners gaan aan de slag en gaan de gameroom in. Dan krijgen we een streamlock met de mededeling “We zijn zo terug!” Als er weer beeld is dan laat Salar weten dat hij kapot is. Het was echt een rot spel. Ze moesten een bal in hun mond houden ergens naar toe brengen. En daarna de ballen ergens naar toe gooien. Ze hebben dus verschillende spellen moeten spelen. Volgens Julio was het echt een leuk spel. Daarna besluiten een aantal bewoners in de hottub en douche te gaan. In de hottub vertelt Kristof dat ze gisteren tijdens de dansmarathon 1500 euro verdient hebben en in totaal is het nu dus 27 erbij. Wat zou betekenen dat ze 1200 euro hebben verdient met de jackpot challenge van zojuist.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.9]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 11:56

  Kan Leroy uit het huis verdwijnen aub, gemene woorden als hij zegt ik kots van Hanne
  Kan hem niet meer uit staan, wat een eikel, zuurpruim, dikke nek enz…
  Ik walg van z’n mensen weg ermee, zeg het nog eens je bent een vuile, vuile hond Leroy ???

 2. john at 12:07

  Is wel godgeklaagd dat je betaalt voor 24 uur BB en het leukste ervan wordt weggelaten en je vervelendst toe moet kijken naar dezelfde herhalingen.
  Maar alle kijkers nu goed luisteren
  Er zijn drie bewoners aan het fluisteren
  Gracioso-slijmbol tobi en Gluipe Vera die bekend maakt dat ze op Nouchine en Julio gaat stemmen,
  Dus trek hieruit je oordeel en ga eraan wennen
  Zodat je weet waarop jullie nu moeten gaan stemmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *