Salar heeft Kristof gered tijdens de nominaties

Salar heeft Kristof gered tijdens de nominaties

De genomineerde bewoners zijn bekend, dit gebeurde achter de streamlock. De uitslag zorgde voor verwarring bij de bewoners. Salar is little brother en naar de dagboekkamer geweest. Als hij terugkomt roept hij al zijn medebewoners bij elkaar. Als iedereen zit legt hij uit waar de nominatie uitslag op gebaseerd is. Voor de duidelijkheid ik heb niet genomineerd he, dat jullie dat alvast weten zegt hij voordat hij met de uitleg komt. Ik wist het sinds gisteren al begint Salar. De kijkers thuis hebben dus gestemd op hun favoriet. Dus er is een top tien zeg maar en ik heb gezien wie waar staat. En de laatste vijf waren genomineerd en ik zat ook bij de laatste vijf. Dus dan blijven er vier over en ik moest één iemand redden en dat was Kristof. Merci maat zegt Kristof daarop. Daarom bleven Vera, Leroy en Nawel over gaat Salar verder. Daarna vertelt hij de totale ranking van de bewoners. Ik wist het gisteren al en ik wilde het vertellen maar dat mocht niet. En net kreeg ik het te horen dat ik het wel mocht. De groep is blij dat er nu duidelijkheid is.

1. Grace
2. Tobias
3. Hanne
4. Julio
5. Nouchine
6. Vera
7. Salar
8. Nawel
9. Leroy
10. Kristof

Beoordeel dit bericht:
[Total: 64 Average: 4.2]
Er zijn 74 reacties op dit artikel
 1. Yvonne at 15:06

  Weer dat vervelende vendje erdoorheen geglibberd brrr. Stomme streek Salar, hij wipt jou er zo uit hoor, als de groene kamer leeg is ben jij de volgende?

  • Ramona at 21:41

   Nawel mag van mij blijven! Echt een powervrouw.
   Het is heel opvallend dat ze reeds 3x door de bewoners is genomineerd en 3x van de kijkers mocht blijven.
   En nu weer voor de 4e keer genomineerd door de kijkers???
   Dit is toch tegenstrijdig. Klopt echt niet hoor!

   • Toine at 19:08

    Leroy alsjeblieft naar huis. Wat een gladde. Praat alleen over zich zelf. Weet je wel. Salar wereld gozer. Alleen jammer dat kristof hem ook zal verraden. Net zoals Dimitri

   • mario at 20:05

    ramona niets tegenstrijdig aan de tegenstanders waar ze van won moesten er ook uit hee , wat ik wel oneerlijk vind is dat er geen gelijke stand was en salar kristof nooit mocht gered hebben maar de laatste 3 stemmen dus nominatie de enige juiste genomineerden zijn vera leroy en blaaskaak kristof

  • Hubo at 16:56

   Grace 1 net als Jill vorig jaar onverdiend.
   Is een schreeuwerd maar ja die het hardst schreeuwd en scheld komt het verst oneerlijk

  • Chelly at 07:48

   Ben het met je eens
   Maar ja niemand steekt er boven uit.Nu kijken wie goed in in de challenges.Tobias bakt er weinig van.Als Leroy niet zo’n onaangename persoon was geweest kon hij het ver schoppen
   Hetzelfde gedrag vertoonde Salar bij binnenkomst maar die heeft zijn tactiek veranderd en ging meer met de gouden kamer blenden.

 2. Fieps at 15:12

  Dit is zo’n lariekoek… We hadden ”t kunnen weten, hé !
  Niets is hier eerlijk aan. Vorige keren mocht Little Brother enkel kiezen als er een execo was voor de derde nominatie en stonden de namen van de bewoners met de meeste nominaties vast en waren zij sowieso genomineerd. Nu Kristof er eindelijk opstaat en duidelijk de minst populaire is bij de kijkers, wordt er ineens anders gehandeld. Logischer zou zijn als Salar de keuze moest maken tussen Vera en Nawel! En dan had ws Nawel er nog opgestaan, maar dan had die blaaskaak van een Kristof er tenminste ook mee op gestaan. Dat had ’t eerlijkste geweest.
  Nu is ’t te hopen dat de bewoners de boodschap hebben ontvangen en als ze slim zijn dan nomineren ze volgende week Kristof, zodat de kijkers hem eindelijk naar huis kunnen stemmen. Ik heb geen behoefte aan zijn nood aan “vunzige verhaaltjes” voor’ ’t slapen gaan.
  Hier heeft BB een zware fout gemaakt in mijn ogen!

   • Fieps at 12:16

    Dankjewel… Wist dat ”t niet juist was, maar had geen zin om’ ’t te checken hoe’ ’t dan wel geschreven moest worden. Belangrijkste is dat je hebt verstaan wat ik bedoelde, hé. ?

  • BrotherB at 22:05

   Volg je helemaal. Het is inderdaad vreemd dat Salar niet de 2 bovenste mocht kiezen en dat de minst populaire 2 wel echt door het publiek waren. Dit is te veel macht en echt niet eerlijk, zo heeft ons stemmen totaal teniet gedaan. Eerst 1 mogen kiezen dan een top 10, het lijkt wel of ze Kristof er niet uit willen hebben. Voelt echt niet oké! Desnoods had je de laten strijden tegen elkaar en had Kristof gewonnen maar dit is wel erg doorzichtig en onhandig. Dan maar hopen dat Vera weggaat en Kristof volgende week genoeg stemmen krijgt

  • BrotherB at 22:29

   Eigenlijk raakte deze manier van doen me zo diep dat ik klaar ben met streamen en kijken. Kristof had erop moeten staan. Ben er even helemaal klaar mee ?

 3. Ayla at 15:38

  Het zou mooi zijn als Big Brother zelf ook nog iemand veilig stelt i.v.m. de LOVE week! Natuurlijk is dit Nawel omdat zij zaterdag jarig is. Enkele bewoners hadden ook al aangegeven niet op haar te willen stemmen dus lijkt mij dit een prima twist.

 4. Maikel at 15:45

  Leroy zal zaterdag naar alle waarschijnlijkheid moeten vertrekken uit het huis, dat kan bijna niet anders. Ik kan mijn niet voorstellen dat hij nog een weekje langer mag blijven, en hij gaf het zelf ook al aan dat hij niet erg zou vinden om het huis te moeten verlaten.
  Ik was wel ontzettend verbaasd dat Vera ook genomineerd is, en ik heb ook gelijk op haar gestemd om te mogen blijven!

  • Faiza at 23:03

   Denk het ook ben het met je eens,dat Leroy er wel uit gaat idd! Hij zei zelf ik vind het niet erg om te gaan naar huis naar me ouders en kind en hij moppert toch alleen maar laatste tijd heeft hij het toch niet meer naar zijn zin! En ik heb ook gelijk op Vera gestemd zij moet idd blijven!

 5. Fieps at 15:46

  Kristof is nu al aan ”t konkelfoezen met Tobias dat hij voor volgende week al een tactisch plannetje in zijn hoofd heeft dat hij dan ook weer gaat voorstellen…

  Ongeloofelijk die gast!

  • Jongen at 22:30

   Hebben mensen nu., eindelijk door hoe vals die 3 zijn , natuurlijk is kristof met zijn vriendjes alweer complotten aan het smeden en vera de meeloper het was de bedoeling eindelijk die kliek te doorbreken want er is niks meer aan op deze manier, de anderen krijgen geen kans , zelfs wij als publiek niet

   • Fieps at 12:59

    Vorig jaar was er ook zo’n kwartet, nl. Nick, Michel, Naomie en Julie…
    Terwijl anderen op gevoel nomineerden waren zij complotten aan ”t smeden en slaagden ze erin telkens door’ t oog van de naald te kruipen. En hebben ze zo de zelfverklaarde favoriet en winnaar Nick naar de finale geloodsd.
    Hij was er zo zeker van dat hij zou winnen… Gelukkig hebben de kijkers toen anders gestemd!

    Was ”t niet zo dat bij de editie van 20 jaar geleden de bewoners niet met elkaar mochten praten over de nominaties? Zou een veel eerlijker en fijner spelverloop zijn!

  • Jongen at 08:35

   Natuurlijk kristof tobias salar en vera gaan weer complotten smeden voor volgende week , ze weten nu dat kristof niet geliefd is dus ze gaan zorgen dat kristof niet op het bord komt , of kristof krijgt de pin van bb en zo kan straks iemand die iedereen weg wilde toch de finalrle halen , belachelijk ,anderen krijgen hierdoior geen kans , waar zijn ze mee bezig man

  • Jongen at 22:26

   Ja het is een spel maar moet wel eerlijk blijven , als je het publiek laat nomineren moet het publiek dat ook doen en niet little brother salar

 6. Sjoerd at 17:09

  We moesten als kijker bepalen wie we wilde nomineren, wat is daar dan de uitslag van en welke consequentie heeft dat? Verder ongelooflijk dat Hanne zo hoog en Nawel zo laag staat. Mijn stem is weer naar Nawel gegaan, die in mijn ranking ook op één stond. Salar heeft deze week wel een heel grote vinger in de pap gehad en weer ontspringt grote baas Kristof de dans. Denk dat het zal gaan tussen Vera (die ook de steun zal hebben van de Dimitri stemmers) en Leroy (Nawel heeft het immers al 3x gered). Ik denk dat Leroy dan zal moeten vertrekken.

  • Jongen at 22:18

   Is helemaal niet waar , kijk jij wel?heel oneerlijk dit van bb , wij moeten stemmen , is heel belangrijk zeggen ze en dan bepaalt nog de little brother dat nr 10 kristof gered wordt , waarom man???hij staat laatste ja Wij hebben daarvoor gestemd , hallo??! Wat kristof trouwens met zijn tong constant als hij praat , vies gewoon , tong uit de mond en langs zijn lippen likken

   • john at 13:31

    Ja Jongen,

    nu zie je maar weer wat voor een slap gelul hier op dit forum verkocht wordt en dan ook nog meestal van mensen die het 15minuten programma bekijken .
    Wat een volk zeg,je wordt er gewoon niet goed van.
    De sterkste powervrouw en eerlijkste persoon is wel zeker Nawel .
    Christof heeft het de gehele dag alleen maar over piemels en andere viezigheid maar wordt er nooit op aangesproken en BB helpt hem zo ook verder door kotsbrok Salar deze viezerik vrij te laten stellen.
    Misschien volgende week die twee want de peiling voor deze viezerik staat niet goed als 10de.

  • A. at 19:16

   Dat begrijp ik dus ook niet. Maar wij kunnen niet nagaan of dit klopt.
   Ik snap 9ok niet dat Grace zo hoog staat.
   Maar iedereen heeft net gestemd voor hasr grensoverschrijdend gedrag..
   Nu heeftvze gisteren dames in hun kruis gepakt .Als een man dat doet wordt het ook niet toegelaten.
   Maar al eerder zei ze tegen Vera als dimi er uit is op Valentijn zal ik wel aan je tietjes likken.
   Dat vond ik toen al heel raar. Niemand die 3r wat van zei Maar als een man het zegt dan…

 7. Big Nawel at 19:04

  Nawel super vrouw moet blijven. Zij is heel oprecht. Gouden kamer komt zichzelf nog tegen ! Kristof gebruikt iedereen en daardoor redt hij het elke week. Ik had verwacht dat hij erop zou staan.

  STEM OP NAWEL !!!!

 8. A. at 19:26

  Ik vond het al zo raar dat Kristof niet genomineerd was.
  Nu snap ik het hij is gered door Salar.
  Stom stom want die gooit hem.zo onder de bus als hij de kans krijgt.

 9. Tina at 21:40

  Vera eruit! Zij is zo saai en komt ongelovig dom over .
  Kijkt alleen naar de camera om te kijken hoe ze op tv overkomt.
  Kristof heeft meer geluk dan verstand .

 10. Yvonne at 11:11

  Aub Kristof een keer eruit, dat zou het spel zoveel leuker maken en dan zemelaar Tobias dat is zo een meeloper. Snap niet dat die zo hoog staat

 11. Belinda at 09:30

  Nawel verdient het nu toch echt, 4 x genomineerd. Begrijp het eigenlijk niet helemaal. 3 x gered en nu staat ze er weer op, hoe is dat nu mogelijk ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *