Twee bewoners moeten vanavond het Big Brother huis verlaten

Twee bewoners moeten vanavond het Big Brother huis verlaten

De liveshow staat op het punt van beginnen. En er is ter promotie van de liveshow reclame op tv vertoond. In deze reclame spreken Geraldine en Peter over de love week maar ook over de genomineerden Nawel, Leroy en Vera. Presentator Peter laat weten dat niet één maar twee bewoners het huis moeten verlaten. Alleen de bewoners weten dat zelf nog niet benadrukt hij. Presentatrice Geraldine voegt eraan toe dat twee van de drie vandaag te horen krijgen dat ze naar huis moeten. Maar wie dat bepaal jij benadrukt presentator Peter. Stemmen kan nog altijd via onderstaande linkjes. En uiteraard komen we na de uitzending met een nieuw nieuwsbericht over de liveshow en welke bewoners het huis moeten verlaten.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 3.7]
Er zijn 41 reacties op dit artikel
 1. DUTCHY xgx at 18:31

  nou dat zal wat worden, is dit omdat leroy er toch al uit wilde? volgens mij heeft hij dan zelf gevraagd om eruit te gaan, hij was al veel aan het klagen dat hij net zo lief thuis zou zijn, misschien toch eigen keus dan….

  maar komen er dan toch nog nieuwe mensen in, kan toch bijna niet meer????

  • mario at 20:43

   nawel is geen prinses zei is de koningin het schaakstuk dat belangrijk is enige die haar kan verslaan is julio wat een lieve vent een reus met een gouden hart als commando op jaren voel ik mee wat die man heeft meegemaakt heb zelf een goede hom kameraad en heb diep respect voor hem top gast

 2. Sjoerd at 18:39

  Ongelooflijk dit, juist omdat dit Kristof en Salar op een gunstige manier in de kaart speelt. Waarom opeens 2 bewoners weg? Terwijl de nummer 7 (Salar, immuun) en nummer 10 (Kristof, gered door Little Brother) van de kijkerslijst niet eens kans maken om te vertrekken. Zou zuur zijn voor Vera (nummer 6 op de lijst) als die van al deze omstandigheden het slachtoffer zou worden. Niet dat ik fan ben van haar, maar kan er slecht tegen als tijdens het spel de spelregels plotseling gewijzigd worden.

 3. Maikel at 19:06

  Leroy gaat sowieso naar huis daar bestaat geen twijfel over, maar ik hoop van harte dat Vera mag blijven. Nawel zou dus de tweede persoon zijn die van mij mag vertrekken.

  • john at 20:27

   Prachtig Corina,

   op jouw kan dit forum ook bouwen en jullie hebben mij niet teleurgesteld.
   Mijn dank gaat uit naar alle stemmers die voor Nawel gestemd hebben en ook de vele Belgische stemmers voor Nawel en nu op naar de volgende twee Christof en Salar of Tobislijm in de kast!!!
   Hahahahaha wat een slijmerige man is Tobi-in de kast toch
   En nu een groot feestje gaan bouwen voor Nawel

 4. john at 21:09

  Beste Leroy,
  het moest zo zijn en je wist het al, maar ik moet je toch wel bedanken voor de mooie tijd en openheid in BB en je hebt tenminste het grootste waardeloze meegenomen wat in het huis rond liep. die alleen maar als stemobject voor de gouden kamer diende en geen eigen mening had.
  Ook haar bedgenoot heeft verstek laten gaan en was niet daar waar hij beloofd had, als zij eruit moest.
  Dus is ze nu dakloos en moet alleen terug naar Vlissingen omdat haar ouders ook geen tijd voor haar hadden en overtuigd waren dat zij in huis bleef.
  Ik bedank ook echt uit mijn hart alle stemmers die voor Nawel hebben gestemd, dit zijn alles toppers van dit forum en het heeft gewerkt en nu op naar de volgende gezwellen zoals zangeres houd je mond, profeet Tobislijm en schoolmeester vieze praat.

  • Jommeke at 17:37

   Besste John voordat U kommentaar geeft op DIMI zou je best eerst informeren
   hoe dat Komt dat hij er niet was (maar hij was wel ergens anders als je tijdens
   de uitzending GOED had geluisterd) dus in het vervolg eerst goed nadenken
   voor je zoiets zegt (maar ja als Fan van NAWEL is dat bij U niet doorgedrongen

 5. AAJ at 08:46

  Als BB dit zo speelt is het duidelijk dat er 2 Nederlanders uit moesten om het aantal bewoners per land gelijk te trekken. Ik vind wel dat Kristof en Salar volgende week al bij de genomineerden moeten staan. En dat dan Kristof het huis uit moet

 6. Danny at 08:48

  Nawel heeft zoveel volgers dat ze er niet uitgestemd word Bied haar maar een geldbedrag Dit is niet leuk meer voor ons kijkers niet en zeker voor haar niet,

 7. Maarten at 22:08

  De gehele competitie is niet fair, want NAWEL had al lang naar huis gemoeten.
  Volgens zal ze elke keer genomineerd worden omdat zij zowel door de bewoners als door de kijkers het minst gewaardeerd wordt, maar vervolgens door haar vele vlog en Instagram aanhangers gered worden.
  Dat zal zo doorgaan tot het eind en geen enkele bewoner (zelfs Tobias of Grace) kan daar iets aan doen.
  Ik hoop dat Big Brother hier iets op verzint!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *