De bewoners hebben een brakke dag in het Big Brother huis

De bewoners hebben een brakke dag in het Big Brother huis

Een nieuwe dag is weer aangebroken, de bewoners zijn ontwaakt na het feestje van afgelopen avond. De bewoners hebben ontbeten en de basic products zijn weer aangevuld. Verder wordt er nog altijd veel gesproken over het vertrek van Vera en Leroy. De groep is een stuk kleiner geworden, er zijn nu nog maar 8 bewoners. Verder merken de bewoners wel wat van het feestje, ze zijn moe en sommigen hebben hoofdpijn en zijn moe. We zien daarna de bewoners een ontspan sessie doen, deze wordt geleid door Kristof. Het is een bijzondere oefening waarbij alle bewoners kippen na moeten doen. Dan volgt er een streamlock die enige tijd duurt. Als er weer beeld is gebeurd er niet veel. De bewoners doen rustig aan, het is een brakke zondag…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 3.8]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. Fieps at 13:29

    Intss is er een nieuwe stemronde geopend… Waarin we de bewoners moeten rangschikken. Wie moet er volgens u ”t spel spelen betreft de immuniteitspin en de nominaties.

    Mss hebben ze door dat de kijkers niet echt blij waren met de vrijstelling van Kristof en daarom nu “Viewers Week”?!

  2. Dutchie at 13:42

    Was toch de bedoeling dat Nawel feestje gevierd moest worden in het huis? Alles voor tv programma. Gek toch dat Vera hoger in de ranking stond en er toch uit moest. Apart. Ajb volgende week Nawel eruit. Ze is echt niet fair. Over het feestje….wat een schreeuwende , vooral Nouch , Grace en Nawel. Heb het afgezet. Bagger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *