Nawel krijgt een verjaardagsfeest met familie en vrienden

Nawel krijgt een verjaardagsfeest met familie en vrienden

De liveshow zit erop, Vera en Leroy moesten het Big Brother huis verlaten. Dit zorgde afgelopen avond voor de nodige emoties bij de bewoners. Ze vinden het bizar dat de groep van 10 naar 8 bewoners is gekrompen. Er wordt lang over gesproken en uiteindelijk volgt er een groepsknuffel. De bewoners wachten op de bekendmaking van de themaweek. Dan komt er een streamlock, Salar zegt nog dat Leroy aan het toeteren is en dan is het beeld weg. Na enkele minuten is er weer beeld en Big Brother laat uiteindelijk weten dat de voorraadkamer geopend is. De bewoners rennen er heen en daar staan verschillende spullen voor een verjaardagsfeest. De sfeer is omgeslagen en er wordt flink gejuicht, een flinke taart, drank, borrelhapjes, chips, frisdrank, ballonnen, slingers, feesthoedjes en nog veel meer komt tevoorschijn. De bewoners hangen de slingers op en genieten van al het lekker wat er staat. Dan is het tijd voor roze champagne en wordt er geproost op de verjaardag van Nawel. Dan hoort Nawel familie door de boksen zingen, die zijn hier roept Nawel uit. Ze begint te huilen van vreugde. Dan gaat het tv scherm aan en Nawel ziet haar familie en vrienden. Die zijn hier schreeuwt ze uit. En rent naar de deur van de gameroom die op slot is. Door de deur probeert ze te communiceren met haar vrienden en familie. Zo spreekt ze haar moeder kort. De muziek gaat, de bewoners doen een polonaise en de vrienden en familie in de gameroom doen mee. Nawel haar geluk kan niet op. Als het feestje is afgelopen krijgen de bewoners kort te horen dat het viewers week is.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 49 Average: 3.8]
Er zijn 18 reacties op dit artikel
  • Sjoerd at 11:05

   De hele familie van Nawel was al in Amsterdam om haar verjaardag te vieren. Als ze zou vertrekken, zouden ze dat in de stad en/of in het hotel doen. Als ze zou blijven, dan kon het feest gevierd worden zoals het nu gegaan is. Andere bewoners die nog jarig zullen zijn in het huis, gaan ook een feestje krijgen.

 1. M.G. de Wijs-Koning at 09:47

  De bewoners hebben dat wel gehoord over Viewers, net nadat om half 12 de familie en vrienden van Nawel weggingen hoorden ze dat. Er is wel overgesproken maar ze waren vooral nog in feeststemming en zijn tot laat/vroeg in de morgen aan het feesten geweest.
  Grappig detail: Tobias had een lintje om zijn hoofd gedaan van de slinger die ze gekregen hadden, toen ze naar bed gingen kwam hij erachter dat het roze lintje afgegeven had, hij heeft hard staan boenen met een washandje maar kreeg het er niet af, daarnaast kreeg hij erge last van brand op zijn voorhoofd door het harde poetsen. Julio heeft hem zalf gegeven voor de brand op zijn voorhoofd.
  Ze hebben enorm veel plezier gehad leuk om te zien.

 2. Ayla at 10:05

  Als viewer zou ik willen dat ze gezonder eten krijgen. O.a. meer groente, maar ook aangepast aan de principes van enkele bewoners zoals vegetarisch en halal eten. Niet meer een hele week elke dag dezelfde ingrediënten!

 3. Corina at 10:26

  Eigelijk Zou ik graag willen dat ze allemaal ik 1 kamer slapen, nu ze met kleinere groep zijn en dat zijn nu wel allemaal toppers nog die overschieten, en dat ze allemaal 1 dag taak krijgen zo helpen ze allemaal

 4. Monique at 10:30

  Nou snap ik ook dat Vera eruit ligt. Stond in de ranking toch echt boven Nawel, maar ja, dan was dat hele feestje natuurlijk niet doorgegaan. Beetje jammer dat ze deze week niet gewoon alleen Leroy weg hebben laten gaan, hypocriet ook vind ik. Lastig om te blijven kijken als er zoveel gestuurd wordt onder het mom dat de kijker veel invloed heeft….. niet dus. Ik gun het Nawel hoor, zeker wel! Maar dat staat er los van.

 5. Zooitje at 12:05

  Jammer, het is een leuk programma, maar zoals vorig jaar is Big Brother weer Big Bed aan het worden.
  Ze liggen zowat de gehele dag op bed. Jammer!!!
  Slaapkamer sluiten na 11: 00 uur en weer open om 22:00 uur, is wellicht een goed oplossing.

 6. Christine at 17:34

  Allemaal op 1 kamer slapen !!!!
  Elk apart bij BB roepen vanaf zondag tot vrijdag om te nomineren zonder dat ze het aan elkaar mogen vertellen , gedaan met te speculeren ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *