Grace is little brother geworden

Grace is little brother geworden

Eerder hebben de bewoners een opdracht tijdens een streamlock gedaan. Ze moesten Salar na schilderen, kijkers mochten via social media kanalen bepalen welk schilderij het mooist is. Inmiddels is er een uitslag bekend. Big Brother roept dan ook de bewoners bij elkaar. Als iedereen zit komt er in beeld dat de kijker beslist heeft. Een muziekje klinkt en uiteindelijk komt de foto van Grace tevoorschijn. Grace had dus het mooiste schilderij volgens de kijkers. Grace little brother wordt er door de rest geroepen. Grace moet dan naar de dagboekkamer komen om haar immuniteitspin op te halen. Ondertussen spreken Tobias en Kristof over dit nieuws. Dit gaat spannend worden merkt Tobias op. Twee is lastig, het k*tte is dat ik echt goed met Hanne ben voegt hij eraan toe. En bij Nouchine sta ik in haar top vijf maar bij Hanne sta ik op twee voegt hij eraan toe. Ja reageert Kristof, of dat de stemmen dan naar Julio gaan. Ik heb ook minder contact met Julio gaat Tobias verder. Maar het wordt deze keer lastig. Ik zou het Nawel deze keer wel gunnen wanneer ze er niet op komt te staan benadrukt hij. Stel dat het om 2 personen gaat? merkt Kristof op. Goed nadenken antwoordt Tobias. We hebben nog even, het is pas zondag.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 52 Average: 4.1]
Er zijn 25 reacties op dit artikel
  • Jeanne at 09:46

   echt eruit die Kristof en Tobias zo sneeky vanmorgen alweer aan het regelen hoe de douch combinatie moest zijn tegen crackers. En ze trapt er nog in ook

 1. Hans s at 07:53

  Ik vind Hanne een leuke vrouw ze is echt heel lief en sociaal.
  Ik zie ook op de livestreams dat Tobias goed met haar kan opschieten van mij mag Hanne lang blijven.
  Ik hoop deze week Salar en Kristof genomineerd wordt.
  Maar ik denk Julio en Kristof.

 2. Nancy at 08:44

  Leuk voor Grace. Ik word eigenlijk wel heel erg onpasselijk van dat constante scheten en boeren met name van Nouchine maar ook van Salar. Kunnen die lui niet gewoon naar het toilet gaan. Bah wat smerig.

  • Chelly at 12:42

   Ze doen het goed.BB is een spel en geen hotel.Op dit forum ergeren mensen zich aan het gekonkel
   Dat hoort bij het spel.Kristoff is een sterke speler samen met Salar.Hoop dat beiden in de finale komen.
   Al de zogenaamde lieve mensen in het huis,heb ik geen boodschap aan.Iedereen moet het spel spelen anders exit.Het is al saai genoeg in het huis.Hygiene ver te zoeken.Het keukenaanrecht wordt als bank gebruikt,kan echt niet

  • Jongen at 18:11

   Inderdaad vreselijk tobias , de wolf in schaapskleren en kristof die denkt dat hij grappig is wat nep is die man en vies met zijn tong en scheten laten , en salar en dan heb je de 3 valse op een rij , nawel is geweldig een vrouw die zegt wat ze denkt en voelt , mag winnen van mij , niemand anders in het huis durft zo rechtuit te zijn , nawel heeft mijn steun , is al zo van in het begin en blijft zo

 3. Marinus van Boeyen at 09:17

  Grace is Grace,laat haar, ik hoop alleen dat zij niet miskleunt met Tobias,hij wordt ,denk ik ,niet gepruimd door haar familie.Christof eruit dit keer.

 4. Chris at 10:14

  Hopelijk worden Nawel, Julio en Nouchine genomineerd. Deze 3 vind ik zou schijnheilig. En nu maar leuk doen voor de camera om hun hachie te redden. Ben klaar met deze 3.

 5. Thea at 13:22

  Gun haar wel.
  Waar veel kijkers en ook ik me aan erger is ies dat het spel naar de knoppen helpt is he fluisteren en bepalen wie wie op de bank komt. Dit moet zoooo niet mogen en er moet een boete op staan.
  De mensen die dat doen zouden zelf genomineerd moeten worden AUB.
  Maak een einde aan dat gemanupileer van Kristof Toby en Salar zodat het weer leuk word

 6. Tineke at 10:29

  Iedereen speelt het spel dus , wat zeuren jullie , je zou precies het zelfde doen , jaloezie komt naar boven , ik vind ze allemaal leuk en ik zou precies het zelfde doen , en geniet van hun spel probeer dat eens , en doe ook mee als ze een challenge hebben , in plaats van iedereen af te jouwen , fijne dag allemaal en geniet van heg leven , doe een kip na ?????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *