Een zangwedstrijd, wie wordt little brother en rangschik de bewoners voor een spel om immuniteit

Een zangwedstrijd, wie wordt little brother en rangschik de bewoners voor een spel om immuniteit

Big Brother roept om dat alle bewoners naar de woonkamer moeten komen. Als iedereen zit neemt hij het woord. Bewoners, ik heb gemerkt dat jullie heel graag zingen. Eigen liedjes of dat jullie meezingen met bekende songs. Soms klinkt dat goed en soms, daar moeten we ook eerlijk over zijn, verschrikkelijk. Maar vandaag kunnen jullie geld verdienen! Maar dat zal jullie niet verbazen, het word een bijzondere zangwedstrijd. Uiteraard is de allereerste die een lied mag komen zingen, Grace! Grace, dit mag je komen doen in de gameroom. Alle anderen, blijf op de bank zitten tot jullie aan de beurt zijn. Jullie zingen allemaal maar één voor één. Grace gaat aan de slag en daarna volgen de rest van de bewoners. De bewoners in het huis kunnen elkaar horen zingen. Tijdens het zingen in de gameroom moet er ook een opdracht gedaan worden. Zo horen we iets over voelen tijdens het zingen. Big Brother zegt aan het einde van het spel dat ze het goed gedaan hebben en 120 euro hebben verdiend.

Rankschik de bewoners voor een spel

Eerder vandaag is er toch een opdracht geweest, tijdens een streamlock waar we over schreven. De bewoners hebben allemaal Salar moeten naschilderen. Eerder kon de kijker dit bepalen. Nu mag de kijker besluiten wie het mooiste geschilderd heeft. De winnaar wordt Little Brother (huismeester) Dit doe je via Instagram. Verder kan er gestemd worden, de kijkers mogen de huidige bewoners weer rangschikken. De eerste 4 in deze ranking spelen een spel. De winnaar van dit spel krijgt immuniteit & de eerste afvaller is meteen genomineerd.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 3.9]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. catherine at 17:08

  Stom dat het alleen gaat via de app instagram, heb die op vaste pc maar dan kan je blijkbaar niet stemmen. En ik kan de app niet op de gsm zetten.
  Dat ze daar eens iets aan doen

 2. BrotherB at 17:16

  Oke oke.. dus we rangschikken onze favorieten bovenaan en 1 daarvan wordt genomineerd, nou lekker dan! Maar ja je favorieten onderaan, en iemand anders imuum… hmm.. lastige keuze.. Niet echt een ideale keuze voor de kijker.

 3. Alex at 20:05

  Toch weer dezelfde volgorde als de vorige keer, maar dan zonder Vera en Leroy:
  Salar Grace Julio Hanne Nouchine Tobias Nawel Kristof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *