Home » Kristof wil zichzelf en Salar safen voor nominatie en bespreekt een tactiek met Tobias

Kristof wil zichzelf en Salar safen voor nominatie en bespreekt een tactiek met Tobias

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is weer aangebroken, Grace is little brother (huismeester) en dus vrijgesteld van nominatie. Eerder spraken Tobias en Kristof hier al over. De twee besluiten buiten rondjes te lopen en nog eens over de naderende nominaties te praten. Kristof denkt dat er geen pin meer uitgedeeld gaat worden deze week. Salar denkt van wel maar ik denk van niet. Tobias denkt ook niet dat het gaat gebeuren, Grace zal één vrijstelling mogen geven. Als er gelijkspel is vraagt Kristof. Bijvoorbeeld gaat Tobias verder, of überhaupt zoals Salar bij jou gedaan heeft. En dan denk ik dat ze haar (Nawel) haar wel safed. De twee vinden dat Nawel ook flink veranderd is, in goede zin. Tobias ziet het ook niet zitten haar te nomineren en Kristof denkt daar ook hetzelfde over. Als ik zou nomineren is dat Julio vertelt Kristof. Ik heb daar iets minder mee. En mijn tweede keuze is denk ik Hanne. Het is een lastige he. Je moet een keuze maken antwoordt Tobias. Ik denk als ik voor die keuze ga dat ik Salar en mijzelf het minste keuze geef om erop te staan. Tobias geeft daarna toe dat hij twijfelt tussen Hanne en Nouche. Ik ben met beide close maar als Nouch dezelfde keuze maakt tussen Salar en ik dan kiest ze denk ik voor mij. Ik weet dat Hanne het anders bekijkt, die zal mij waarschijnlijk als laatste nomineren. Volgens Kristof moet je kijken naar waar Tobias zich het beste bij voelt. Tobias zegt dat hij ook wel rekening met het spel houdt. Maar als ik voor een keuze kom te staan die lastig is, dan heeft gevoel de overhand. Stel dat ik even met Salar praat en mijn beweegredenen, zonder te vertellen wat jij mij hebt verteld, ik denk dan wel dat hij Nouch zover kan krijgen om hetzelfde te stemmen. Nouch wil nu ook wel tactisch stemmen om Salar te safen. Voor het spel is dat tactisch wel het slimste denk ik voegt hij eraan toe. Maar je moet doen waar jij je goed bij voelt benadrukt hij. Het is echt lastig deze week antwoordt Tobias. Ik denk om Salar en mij veiliger te stellen Hanne en Julio de beste optie is gaat Kristof verder. Maar als dat voor jou echt, echt niet goed voelt moet je dat niet doen. Ik zat sowieso aan Julio te denken zegt Tobias. Ik doe elke week hetzelfde, ik ga het rijtje af, wie staat er bovenaan en onderaan. En dan zit hij wel onderin. Alleen de tweede is gewoon lastig, ik ben met Hanne close geworden. Ik heb het gevoel dat ze mij lang erin wil houden en andersom ook. En hoe graag ik Nouch ook mag, ik heb niet het gevoel dat ze mij uit de wind gaat houden als ze een keuze moet maken tussen mij jou en Salar. Kristof wil het liefst ook niet stemmen op Nouchine. Maar stel dat ik weet dat er een paar mensen op haar stemmen, ja dan moet je misschien eens een keuze maken die je minder leuk vind. Want anders is een stem misschien weggegooid en dat vind ik voor mijzelf zonde dan. Kristof denkt dat het de beste optie is. Hanne, Julio en Nawel zijn een optie, en die drie gaan misschien ook wel op Salar. Salar gaat denk ik ook wel op Julio. En ik denk dat Nouch ook wel makkelijker kan op Hanne omdat zij al op haar gestemd heeft. Dus dat is voor het bord de beste keuze om Salar en mij te safen. De mannen besluiten het nog even aan te kijken wat er nog gaat gebeuren maar een dilemma is en blijft er wel…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 3.7]

Ook interessant:

21 Reacties

Albert 21 februari 2022 - 09:52

Zou leuk zijn als Salar en Kristof alle twee genomineerd worden

Beantwoord
Conny van Strien 21 februari 2022 - 09:52

Eruit met deze 2 gasten

Beantwoord
Helma 21 februari 2022 - 09:59

Kristof speelt manipulatief zn eigen kant in, hij weet als hij en nawel er op komen hij zoiezo verliest,ook weet jij dat nawel en julio zoiezo op hem stemmrn… ben echt bang ook omdat grace litle brother is nouchine en salar de pineut zijn mmmmm dan is t einde gezelligheid in b.b huis

Beantwoord
Koos 21 februari 2022 - 12:35

Hanne en tobias eruit

Beantwoord
Chris 21 februari 2022 - 10:21

Zet Nawel en Nouchine maar op de nominaties. Deze 2 meiden moeten echt uitelkaar. Vreselijk hoe Nawel Nouchine bespeeld.

Beantwoord
Greetje 21 februari 2022 - 10:24

Er uit met die twee

Beantwoord
Ikke 21 februari 2022 - 10:26

Ik heb een challenge voor Big Brother; hoe vaak heeft Nawel “ Snap je “ gezegd.

Beantwoord
Yvonne 21 februari 2022 - 11:05

Weg met die twee bah stel vervelende mannen al vanaf het begin. Tobias is zo’n stiekemerd en Kristof is achterbaks en probeert altijd op te vallen

Beantwoord
Timothee 21 februari 2022 - 11:30

Verstandig dat ze niet voor Nawel kiezen. Want als Nawel er op staat met Kristof oid. Haalt Kristof minder stemmen dan Nawel. Dus dan is de vraag of er een 3e op staat. Dat hij nog kans maakt. Dus beter er voor te zorgen dat in ieder geval Nawel er niet op komt

Beantwoord
Marinus van Boeyen 21 februari 2022 - 11:39

Ik hoop op vertrek van Chhistof en denk dat de familie van Grace niet gecharmeerd zijn van Tobias. Dit geldt ook voor mij.

Beantwoord
a.p 21 februari 2022 - 12:36

Salar is top…zonder hem is het programma al helemaal niks…en het is al zo weinig..

Beantwoord
Corina 21 februari 2022 - 12:38

Het moeten zijn op 1 persoon stemmen ..en wij kijkers ook ..en niemand laten safen

Beantwoord
Evert 21 februari 2022 - 13:40

Ja zou echt geweldig zijn . Salar en Kristof eruit. Dan gaat het pas echt leuk worden . Als we van dat gezever van die twee afzijn

Beantwoord
Rex 21 februari 2022 - 13:48

Tijd voor Nouchine en Kristof om te vertrekken

Beantwoord
marie louise 21 februari 2022 - 14:27

dat hij een leerkracht is begrijp ik toch niet . vreselijke man

Beantwoord
Alex 21 februari 2022 - 18:30

Kort samengevat: het kan alle kanten op.

Beantwoord
Sir 21 februari 2022 - 21:57

Kristof heeft vanaf het begin gezorgd dat de Belgen eruit gestemd worden en Tobias en salar hadden dit niet door maar hij is een slimme rat?. Hoop dat hij eruit gaat

Beantwoord
Desi 22 februari 2022 - 12:28

ben het zo eens met je comment, ook over die van Nawel, we zien beide hetzelfde……

Beantwoord
Eduard 21 februari 2022 - 22:18

Kristof eruit mensen!

Beantwoord
Els 21 februari 2022 - 23:00

Gaan we weer….walgelijke lui alle drie

Beantwoord
Desi 22 februari 2022 - 12:32

K beseft dat ondanks als zijn manipulaties en en constant dat opportunistische gekonkel, hij uiteindelijk niemand is, hij weet dat hij zijn “matties” nodig heeft om misschien nog 1 week te overleven. pathetisch……

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page