Little brother doet boodschappen en hebben Grace en Kristof een geheime missie?

Little brother doet boodschappen en hebben Grace en Kristof een geheime missie?

Gisteren hebben de bewoners een zangwedstrijd gedaan, hierbij is geld verdiend. Dit was het boodschappengeld, little brother Grace heeft zojuist boodschappen gedaan. De bewoners maken een erehaag als Grace de mini mall uitkomt en er wordt luid gejuicht. De boodschappen worden uitgestald en ze heeft van alles gekocht waaronder: mayonaise, hagelslag, paprika, snoep, aardbeien, mango, prei, pizza, bier en nutella. Helaas geen koffie en suiker vertelt Grace. Er was broccoli en ik dacht ehh… Er was ook witlof, wortel, tomaten, perzik , bitterballen. En ze hadden mij bijbel neergezet voor 80 euro. Al het eten hadden de kijkers uitgekozen. En de immuniteitspin was er ook voegt ze eraan toe. De bewoners vinden dat ze goed boodschappen gedaan heeft en zijn erg blij.

Verder lijkt het erop dat Grace en Kristof een geheime missie hebben. Tijdens de afwas hebben de twee het er kort over. Ze moeten ervoor zorgen dat er voor een bepaalde tijd de minuten van het warm water opgemaakt zijn. Kristof oppert dat Grace als little brother zijnde aan iedereen vertelt dat ze netjes gedoucht en aangekleed moeten zijn voor de lunch. Voor alsnog lijken de bewoners hierin mee te gaan…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 4.5]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Sjoerd at 10:50

    Julio heeft er ook eentje. Kwam met een wazig verhaal dat zijn scheerapparaat wel zijn snor weg kon scheren, maar niet zijn baart. Daarna wilde hij het scheerapparaat van Tobias of Kristof lenen om zijn baart alsnog te scheren.

  2. Roberto at 12:23

    Zo te horen heeft Grace zichzelf goed voorbereidt. Ze weet het allemaal goed te vertellen. Gekeken naar BB Australia, BB Italia en BB Brasilia. Ze waant zichzelf al de winnaar van BB Nederland/België.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *