Home » Little brother doet boodschappen en hebben Grace en Kristof een geheime missie?

Little brother doet boodschappen en hebben Grace en Kristof een geheime missie?

Door BigBrotherNederland

Gisteren hebben de bewoners een zangwedstrijd gedaan, hierbij is geld verdiend. Dit was het boodschappengeld, little brother Grace heeft zojuist boodschappen gedaan. De bewoners maken een erehaag als Grace de mini mall uitkomt en er wordt luid gejuicht. De boodschappen worden uitgestald en ze heeft van alles gekocht waaronder: mayonaise, hagelslag, paprika, snoep, aardbeien, mango, prei, pizza, bier en nutella. Helaas geen koffie en suiker vertelt Grace. Er was broccoli en ik dacht ehh… Er was ook witlof, wortel, tomaten, perzik , bitterballen. En ze hadden mij bijbel neergezet voor 80 euro. Al het eten hadden de kijkers uitgekozen. En de immuniteitspin was er ook voegt ze eraan toe. De bewoners vinden dat ze goed boodschappen gedaan heeft en zijn erg blij.

Verder lijkt het erop dat Grace en Kristof een geheime missie hebben. Tijdens de afwas hebben de twee het er kort over. Ze moeten ervoor zorgen dat er voor een bepaalde tijd de minuten van het warm water opgemaakt zijn. Kristof oppert dat Grace als little brother zijnde aan iedereen vertelt dat ze netjes gedoucht en aangekleed moeten zijn voor de lunch. Voor alsnog lijken de bewoners hierin mee te gaan…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 4.5]

Ook interessant:

6 Reacties

Sjoerd 21 februari 2022 - 10:50

Julio heeft er ook eentje. Kwam met een wazig verhaal dat zijn scheerapparaat wel zijn snor weg kon scheren, maar niet zijn baart. Daarna wilde hij het scheerapparaat van Tobias of Kristof lenen om zijn baart alsnog te scheren.

Beantwoord
Marc 21 februari 2022 - 11:49

Kristof deze week eruit

Beantwoord
Roberto 21 februari 2022 - 12:23

Zo te horen heeft Grace zichzelf goed voorbereidt. Ze weet het allemaal goed te vertellen. Gekeken naar BB Australia, BB Italia en BB Brasilia. Ze waant zichzelf al de winnaar van BB Nederland/België.

Beantwoord
Tinne 21 februari 2022 - 13:03

Idd als Kristof, Salar en nouch eruit zijn is BB gedaan, saaie boel dan in het huis

Beantwoord
Danny 21 februari 2022 - 13:39

wat zijn ze weer lekker aan het speculeren laat het maar aan BB over

Beantwoord
Alex 21 februari 2022 - 18:33

NIet duidelijk wat ze gekocht heeft.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page