Home » Had Kristof een secret mission die zojuist mislukt is?

Had Kristof een secret mission die zojuist mislukt is?

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken, als de bewoners wakker worden gaat Kristof snel naar de badkamer. Hij pakt de haarlak bussen van Salar en verstopt deze. Zou het een geheime missie zijn? Salar komt er al snel achter en ontdekt dat zijn haarlak verdwenen is, maar ook van zijn medebewoners. Kristof speelt mee en merkt op dat ze dan maar zonder moeten doen. Moest daarom de deur vannacht op slot vraagt Salar zichzelf af. Salar gaat dan op zoek naar zijn haarlak, ik kan het gewon niet geloven zegt hij met een zucht. Ik kan toch niet met water werken? Dan douche ik maar niet meer, bizar, echt bizar. Maar dan vind Salar de haarlak bovenop de kast van de badkamer. Hij gaat naar Grace maar ze ontkent dat ze dat gedaan heeft. Julio denkt dat de bewoners niet zomaar zoiets doen. Daarna gaat Salar naar Kristof en Nawel. Hebben jullie het verstopt. Kristof ontkent, waarvoor zou ik dat doen? Ook Nawel ontkent en Salar zegt dat het dan Big Brother is geweest. Dus niemand was het. Of het was een secret challenge en die heb je nu verpest merkt Julio op. Salar gaat snel naar de badkamer om zijn haren in te spuiten. Mij een beetje pranken hier, denk maar. Kristof komt ook nog even kijken in de badkamer en Salar zegt dat het misschien wel een secret mission was. Dat kan ook nog antwoordt Kristof. Dat zou echt f*cked up zijn gaat Salar verder. Maar daar boven verstoppen dat is toch simpel. Daar is het eerste waar je gaat zoeken. Ik zag al snel een plastic tas daarachter. Ik dacht echt dat het Big Brother was eindigt Salar. Daarna is het tijd voor het ontbijt…  Later zegt Kristof dat hij naar de wc moet en als hij Grace tegenkomt fluistert hij  dat hij het verstopt heeft. Hij vertelt hoe het gegaan is, hij had eerst het plan om de haarlak achter de sauna te verstoppen maar dat hem dat niet gelukt is. En toen het daar maar neergelegd heeft. Was dit een secret mission of gewoon een grap? Wie weet komen we daar vandaag nog achter…

Kristof verstopt haarlak

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.1]

Ook interessant:

8 Reacties

Alex 22 februari 2022 - 08:51

Misschien was het zo secret dat ook Big Brother het niet wist.

Beantwoord
Roberto 22 februari 2022 - 09:00

Ik denk dat Kristoff nog een weekje mag blijven maar gelukkig kunnen we zaterdag a.s. afscheid nemen van die schreeuwlelijke Nouchine. Eindelijk een beetje rust in de tent. Misschien zal Salar zich wat minder kinderachtig gedragen als ze weg is. Die jongen is 27, zijn kruin begint al aardig kaal te worden en het is duidelijk te zien. Wel zielig voor Nouchine. Een keertje op de nominatiebank en door de kijker afgeserveerd te worden is heel erg zuur.

Beantwoord
Sandra 22 februari 2022 - 09:00

Als het een secret missie is slast het nergens op. Waarom wordt Navel steeds genomineerd. Ik geloof niet dat de kijkers dat beslissen. Waarom Cristof niet. Hij heeft het constant over de nominaties en wil de vaas spelen

Beantwoord
Ramona 23 februari 2022 - 21:04

Als Salar zijn haarlak heeft gevonden dan is de secret missie mislukt. Kristof moet dan ook genomineerd worden. Dit klopt echt niet meer. Grace de schreeuwlelijk mag van mij eruit samen met Kristof en zn maten Tobias en Salar, pff.

Beantwoord
Marjo 22 februari 2022 - 09:22

Nog steeds gelukt volgens mij , want Salar denkt dat de clown dat gedaan heeft.

Beantwoord
AAJ 22 februari 2022 - 10:01

Hopelijk was het een secret mission en als die is mislukt dan moet Kristof ook bij de genomineerden komen te staan

Beantwoord
Sir 23 februari 2022 - 20:44

Mee eens

Beantwoord
harrij driesen 22 februari 2022 - 13:15

de misie van kritof is mislukt dus okk maar nomieneren

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page