Home » Tobias heeft immuniteit gewonnen tijdens een safety challenge

Tobias heeft immuniteit gewonnen tijdens een safety challenge

Door BigBrotherNederland

Tobias, Hanne, Nouchine, Kristof en Julio hebben een safety challenge gespeeld in de gameroom. Er kon geld en immuniteit verdiend worden. Grace is little brother en had ook een rol in het spel. De deelnemers moesten één voor één in de gameroom een spel spelen. Er hing een tafel en een geweer. Inmiddels heeft iedereen het spel gespeeld en is duidelijk wie er immuniteit gewonnen heeft.

De deelnemers moesten op de tafel liggen en Grace kon “sturen”. Er waren twee schietrozen. Een met een oog en een met geld. De deelnemers hadden vijf kogels per persoon. Grace mocht bepalen waarop geschoten moest worden. Bijvoorbeeld 3 keer op het geld en twee keer op het oog. Nouchine begreep het eerst niet goed hoe ze moest richten, dus ze heeft zelf geen kans gehad vertelt ze. Ze heeft het schotgat van Tobias gezien en gezien dat Tobias in het oog geschoten heeft. Julio mocht als laatste schieten en heeft niet op de pin mogen schieten van Grace. Hij is daar wat teleurgesteld over. Grace laat verder nog weten dat ze met enige sturing van haar, Tobias de pin verdiend heeft. Grace, Salar en Tobias zijn dus vrijgesteld van nominatie.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 4.5]

Ook interessant:

21 Reacties

Alex 22 februari 2022 - 17:23

Je moet het zien om het te begrijpen denk ik.

Beantwoord
Ano 22 februari 2022 - 17:27

Wat oneerlijk om Julio niets te gunnen.
Tobias staat toch hoog in de ranking dus immuniteit is dan toch niet modig

Beantwoord
mario 25 februari 2022 - 14:12

klopt en die akelige kristpf kreeg wel kans op immuniteit ,

Beantwoord
Els 22 februari 2022 - 17:30

hummmmm…..zoals ik al voorspelde dus
Grace en Tobias moeten het verliefde stelletje blijven spelen
hoe voorspelbaar

Beantwoord
Mar 22 februari 2022 - 18:03

Niet eerlijk. Iedereen moet een kans krijgen. Maar ja…..weer de gouden kamer natuurlijk. Ook al slapen ze in kamer nu er blijft onderscheid. Van mij nu Grace weg en Tobias meenemen

Beantwoord
Helma 22 februari 2022 - 18:18

Big brother had t grace ook wel wat moeilijker kunnen maken he….tobis waar ze naast wil zitten in de finale als eerste laten gaan…

Beantwoord
Bonnie 22 februari 2022 - 18:24

Proficiat thobias.

Beantwoord
Roos 22 februari 2022 - 18:24

Jammer hoor dat je op live streams zo weinig van de spellen ziet die ze moeten doen.Verder is het maar saai om naar te kijken. Ze liggen meer op bed dan dat ze wat doen.Het zou dit spectaculairder worden dan vorig jaar.Toen mocht je veel meer zien.

Beantwoord
Ramona 23 februari 2022 - 20:43

Het verbaasd mij dat Kristof die bazig werd gevonden door de kijkers word gekozen om spelletjes te spelen? En dan Grace waar je koppijn van krijgt die bij alles moet schreeuwen of lachen. Zo nep. Heeft ze ooit haar haren gewassen?

Beantwoord
mario 25 februari 2022 - 14:15

tobias wat brengt die nu eigenlijk bij wat een saaie grijze muis is dat , dan vind ik nawel toch paar klassen hoger finale nawel julio nouchine en salar zou het beste zijn maar tobias word er door de pubers ingehouden dan

Beantwoord
carina beckers 22 februari 2022 - 18:39

Dat is ook niet eerlijk van grace Julio had ze ook op de roos moeten laten schieten

Beantwoord
Sir 22 februari 2022 - 20:23

Wordt misselijk van het continu gebler van Grace. Alleen gillen en niets bijzonders doen. Ze hoort niet op de 1e plaats voor de ranking. Ze laat haar ware gezicht niet zien.

Beantwoord
Hans s 22 februari 2022 - 20:52

Ik hoop echt zo dat Hanne erin blijft ze is zo een lieve vrouw , ik zou het jammer vinden als zij eruit gaat.

Beantwoord
mario 25 februari 2022 - 14:17

hanne eruit sowieso zit er eigenlijk al te lang in , nawel gaat big brother nog winnen

Beantwoord
Els 23 februari 2022 - 07:24

Wanneer worden de bewoners geïnformeerd over het vervroegde stoppen van dit programma? Ik zal de lamlendigheid van deze groep, de saaiheid, niet missen in ieder geval. Als de bewoners de uitzendingen ooit willen terugzien, zal schaamte over hun gedragingen hun parten gaan spelen. Maar ook degenen achter de regie, de technische knoppen, jullie ook hebben dit format naar zijn ouwe malle moer geholpen.

Beantwoord
Sunja 23 februari 2022 - 12:08

Hanne en Kristof eruit !!!

Beantwoord
Linda 23 februari 2022 - 16:23

en nu maar hopen dat die Kristof er uit vliegt

Beantwoord
Anna D. 23 februari 2022 - 17:34

Hanna verdiend het zeker om nog daar te mogen blijven.
Is een van de meest sympathieke personen daar!

Beantwoord
Jongen 23 februari 2022 - 22:54

De laatste tijd begin ik me steeds meer te ergeren aan hanne , ze wilt maar dat iedereen haar leuk vindt en komt daardoor zeurend en onecht over , ze lijkt soms meer een buitenstaander die kijkt naar een groep dan dat ze er zelf deel van is , en dan die sok dat brengt toch niks op wat een raar item , ze komt ook altijd uit de lucht vallen , dan weet ze weer van niks zogezegd

Beantwoord
Marij 24 februari 2022 - 10:01

Ik vindt dat nouchine wel mag winnen , leuk vrouwtje ,ik hoop dat Tobias en Grace eruit vliegen die Grace is een goede aansteller bah .zei denkt dat alles beter is hoe zei het doet en wilt graag meer van Tobias verschrikkelijk mens .

Beantwoord
mario 25 februari 2022 - 14:23

als nouchine een scheet laat speelt ze zeker de finale iedereen bedwelmd ze met haar stank wel hoort ze top 5 maar morgen hanne er sowieso uit kristof moet er uit en tobias er bneter ook uit saai gast geen winnaar , de enige die tv maakte en waarover gesproken word is nawel de verdiende winnares

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page