Tobias heeft immuniteit gewonnen tijdens een safety challenge

Tobias heeft immuniteit gewonnen tijdens een safety challenge

Tobias, Hanne, Nouchine, Kristof en Julio hebben een safety challenge gespeeld in de gameroom. Er kon geld en immuniteit verdiend worden. Grace is little brother en had ook een rol in het spel. De deelnemers moesten één voor één in de gameroom een spel spelen. Er hing een tafel en een geweer. Inmiddels heeft iedereen het spel gespeeld en is duidelijk wie er immuniteit gewonnen heeft.

De deelnemers moesten op de tafel liggen en Grace kon “sturen”. Er waren twee schietrozen. Een met een oog en een met geld. De deelnemers hadden vijf kogels per persoon. Grace mocht bepalen waarop geschoten moest worden. Bijvoorbeeld 3 keer op het geld en twee keer op het oog. Nouchine begreep het eerst niet goed hoe ze moest richten, dus ze heeft zelf geen kans gehad vertelt ze. Ze heeft het schotgat van Tobias gezien en gezien dat Tobias in het oog geschoten heeft. Julio mocht als laatste schieten en heeft niet op de pin mogen schieten van Grace. Hij is daar wat teleurgesteld over. Grace laat verder nog weten dat ze met enige sturing van haar, Tobias de pin verdiend heeft. Grace, Salar en Tobias zijn dus vrijgesteld van nominatie.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 4.5]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Mar at 18:03

  Niet eerlijk. Iedereen moet een kans krijgen. Maar ja…..weer de gouden kamer natuurlijk. Ook al slapen ze in kamer nu er blijft onderscheid. Van mij nu Grace weg en Tobias meenemen

 2. Roos at 18:24

  Jammer hoor dat je op live streams zo weinig van de spellen ziet die ze moeten doen.Verder is het maar saai om naar te kijken. Ze liggen meer op bed dan dat ze wat doen.Het zou dit spectaculairder worden dan vorig jaar.Toen mocht je veel meer zien.

  • Ramona at 20:43

   Het verbaasd mij dat Kristof die bazig werd gevonden door de kijkers word gekozen om spelletjes te spelen? En dan Grace waar je koppijn van krijgt die bij alles moet schreeuwen of lachen. Zo nep. Heeft ze ooit haar haren gewassen?

   • mario at 14:15

    tobias wat brengt die nu eigenlijk bij wat een saaie grijze muis is dat , dan vind ik nawel toch paar klassen hoger finale nawel julio nouchine en salar zou het beste zijn maar tobias word er door de pubers ingehouden dan

 3. Sir at 20:23

  Wordt misselijk van het continu gebler van Grace. Alleen gillen en niets bijzonders doen. Ze hoort niet op de 1e plaats voor de ranking. Ze laat haar ware gezicht niet zien.

 4. Els at 07:24

  Wanneer worden de bewoners geïnformeerd over het vervroegde stoppen van dit programma? Ik zal de lamlendigheid van deze groep, de saaiheid, niet missen in ieder geval. Als de bewoners de uitzendingen ooit willen terugzien, zal schaamte over hun gedragingen hun parten gaan spelen. Maar ook degenen achter de regie, de technische knoppen, jullie ook hebben dit format naar zijn ouwe malle moer geholpen.

 5. Jongen at 22:54

  De laatste tijd begin ik me steeds meer te ergeren aan hanne , ze wilt maar dat iedereen haar leuk vindt en komt daardoor zeurend en onecht over , ze lijkt soms meer een buitenstaander die kijkt naar een groep dan dat ze er zelf deel van is , en dan die sok dat brengt toch niks op wat een raar item , ze komt ook altijd uit de lucht vallen , dan weet ze weer van niks zogezegd

 6. Marij at 10:01

  Ik vindt dat nouchine wel mag winnen , leuk vrouwtje ,ik hoop dat Tobias en Grace eruit vliegen die Grace is een goede aansteller bah .zei denkt dat alles beter is hoe zei het doet en wilt graag meer van Tobias verschrikkelijk mens .

  • mario at 14:23

   als nouchine een scheet laat speelt ze zeker de finale iedereen bedwelmd ze met haar stank wel hoort ze top 5 maar morgen hanne er sowieso uit kristof moet er uit en tobias er bneter ook uit saai gast geen winnaar , de enige die tv maakte en waarover gesproken word is nawel de verdiende winnares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *